Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@123tana123 perfektny vysledok! 🙂
@123tana123 cca kilo
@123tana123 no teda ty si dala za tyzden nadpriemer asi som prehliadla z akej vahy ides?
@123tana123 Supiš,ja idem zajtra
@katty2012 áno všetko ubúda tak ako má, vôbec mi to nikto nevie vysvetliť, a ešte že prečo už tretí krát držím CD, no preto lebo si neviem ustrážiť moju pažravosť, držím sa dlho dobre, stravujem zdravo, ale kedže mám takú prácu kde často chodím na rôzne školenia, porady, recepcie kde sa dá síce aj zdravo, ale aj pažravo stravovať tak vždy akosi prepadnem nutkaniu no a potom to už ide dolu vodou. Prestanem sa vážiť a dokážem večer na posedenie zjesť/slušne povedané/ celý dezert či veľkú /200 gr./ čokoládu, najlepšie Študentskú pečať.Xi. No čo už. Ešte k tomu môjmu schudnutiu: 1x som začala v januári 2014, išla som z váhy 108,9 a schudla som na 81,6, skončila som v máji. 2x som tiež začala v januári, ale koncom a išla som z váhy 93,4 a skončila som v marci na 87,8 no a teraz som začala 11.1. a idem z váhy 103,3, po dvoch týždňoch 25.1. som mala 97,4, tak asi tak je to so mnou. Ale kedže možno bude platiť " do tretice všetko dobré" skúšam to znova. Možno sa mi podarí nahovoriť aj môjho muža na CD a spolu to to už hádam vydržíme. Ešte sa pochválim 8.2. bude 8 rokov ako som prestala fajčiť, zo dňa na deň a to som fajčila 30 cigariet denne, nikdy som si už nezapálila a keby som to dokázala aj s jedením či zdravým jedením bola by to moja veľká výhra. Tak mi teda držte palce.
@anes52 no hlavne ze to nevzdavas a ides do toho znova a znova. obdiv za cigarety, ja sa ich neviem vzdat. tie cigarety mi pridu ako ovela silnejsia droga ako jedlo. ale ze pri takej dennej davke si to zvladla ze wow... poznas silu rozhodnutia, takze ta dieta je podla vsetkeho len otazkou casu, drzim palce 🙂
ja som dnes skoncila po 4 tyzdnoch, 9 kg dole, ale jasne naco som sa vecer vrhla bola cokolada... no takze prechod az od zajtra a hlavne sa snazim nenadavat si za ten 1 den, ale chvalit sa za tie 4 tyzdne 😀
@liviaz 85,4 kg - 3,3 kg po tyzdni 🙂
Baby a dnes som presne na tej istej vahe ako som koncila chudnutie v roku 2014 ...takze idem lamat nove rekordy dufam ze na konci bude dokopi -30kg s uplne pociatocnej vahy co sa snazim zhodit 🙂 krasny dnik vam prajem
Baby a da sa to zvladnut v pohode popri robote? nebudem unavena alebo nebude mi zle? A tiez mam migreny a naviem ci by sa to nezhorsilo..... Joj neviem sa rohodnut ci ist alebo neist do toho.
@erikasvk ahoj mna 1 den bolela hlava ale to bolo vsetko ostatne dni su uz v pohode..ziadna starost s varenim pre seba LEN PRE RODINKU vypijes shake a mas po obede,
A k tomu ze sa nevies rozhodnut ti poviem len jedno, BUD TO CHCES ALEBO NIE. Ak uz teraz premyslas nad tym ze to nevydrzis a nezvladnes tak sa do toho nepustaj vyhodis len peniaze do vzduchu je to aj o tom ze po diete sa nemozes vratit k staremu stravovanou, cize to nieje 1-2 mesacna zalezitost
Verim ze sa rozhodnes spravane a budeme Ti silno drzat palce
Nezabudni ze mas len jeden zivot a treba si ho spravit tak aby sme nelutivali ci sme pre seba a pre ostatnych spravili tak hor sa do toho...naladit sa pozitivne a bojovat do uspesneho konca
ajojteeeee
@erikasvk ahojky, zvladnut sa to urcite da, treba sa predovsetkym rozhodnut, ano toto je cesta pre mna a musis mat pevnu volj. V praci je to podla mna prave kusok jednoduchsie, mas okolo seba ludi, pracu ktodu treba spravit nie je tolko priestoru na vymyslacky. Ja som doma s detmi na materskej kuchyna blizko.. 🙂 ale neporusila som ani raz, teraz drzim stvrty tyzden. Co sa migren tyka, na zaciatku ta moze boliet hlava, no to pominie a uz je potom dobre, ja som dosla do stavu teraz uz kedy ma uz ani nelaka ine jedlo a ani som nevladala dojest pripravenu zeleninu. Vsetko sa da, len treba chciet 🙂 8kg das dole relativne rychlo si myslim sme tu kocky co sa vybrali na dlhsiu trat, napr ja zhadzujem z nadvahy 33kg, takze mysim vydrzat ovela dlhsie ako mesiac ci dva 🙂 drzim palce pri rozhodovani 🙂
@erikasvk takto ti to vysvetlím ja - táto diéta ti má zabrániť tomu, aby si sa prejedala, mala by si ju držať pokial nebudeš mať vysnívané kilečká. Viac ako 4 týždne len na šejkoch sa neodporuča, všetkeho veľa škodí, postupne si budeš pridavať do jedalnička zeleninu cottage plus nejake kuracie prsia. Všetko ale 100g, ak by si sa znovu spustila do toho ,,svojho" zdrav. a jediaceho štýlu - určite naspať priberieš, nie tolko možno menej. V tejto diete ide o to, aby si sa naučila postupne nahradiť šejky a polievky plnohodnotným jedlom 5 krat denne- ale iba zdrava strava a najlepšie v tom istom počte kj ktore su uvedene na polievkach a šejkoch. Tak si váhu určite udržíš. Ja napr. nemam problem so sladkym - čo sa týka čokolad tie nemusím, ja mam problem ak napečiem deckam a nedať si - kysnute buchty, kolače, bábovky, muffiny - to ja môžem a aj mastne maso lubim, ale som zistila že bohužial umerne k veku sa proste takto stravovať u mna nedá - u mna myslim tým to, že ja priberam aj z vody, asi tak. Ak by som sa nekontrolovala, ako som aj predtym pol roka pred touto dietou zdrava strava, tak už mám minimalne vyše 86 kg. A to mi veru nerobí dobre ani na zdravie, ani na kríže a klby. Poznam kočku, ktorá pri tejto strave zostala iba pri šejkoch na ranajky a sem tam večeru už vyše pol roka. .... Ale ked si to vezmeš z hladiska - že si vlastne nemusíš variť a iba zaleješ je to to najjednoduchšie varenie aj ked ide do penazí. Tak ale povedz si to tak - zaleješ si radšej večer tu kašu a zamiešaš alebo si natrieš chlieb s masťou a cibulou ??? 😅 😉
Baby včera som som dostala antibiotika. Netušila som ze kvôli tomu nebudem mat ketozu. No dnes som sa postavila na váhu a za 6 dni ma 3kg dole. Som si myslela že zle vidím heheh ☺☺☺veľmi ma to potešilo 😆
Ahojtek kočky,
ja som bola dnes na vazeni,hoci som mala ist az zajtra,len mi mala ochorela a museli sme k dr.Tak som to vzala po jednej ceste.
Dnes som na diete 3t a 2 dni,dala som dolu 8,7kg,za posledny tyzden 4,2kg, od minuleho utorka,kedze sa mi vazenie trochu pomenilo kvoli nevyhovujucim terminom.
Konzultantka ma moooc pochvalila,uz by sommohla aj prestat, uz som v udealnej vahe na moju postavu, ale idem dalej.Uz som blizko k tomu,aby moja vaha zacinala cislom 6 😉😍😘
@mucilienka waw perfektné 🙂
@liviaz no,veru,tesim sa.Baby,ked aj chcete zhresit nejakou blbostou,kaslite na to,fakt to za tu chvilu nestoji,ale to vitazstvo potom je na nezaplatenie 😍
Netreba si davat mega ciele,radsej mensie a tie ked potom prekonas,to je uuuuzasny pocit
@mucilienka joj ani nevies ako som toto prave potrebovala pocut. Z polievky ma dnes naplo, zeleninu nechcem ani vidiet nejak, velmi bojujem toto poobedie. a gratulujem k uspechu 🙂
@mimi1089 ja pojem uz iba sladke sejky,poievky nemozem ani citit.
Nemas kase?
z tych polievok viacerych napína ty kokso 😀
@mucilienka zatial nie, konzultantka mi hovorila ze od dalsieho stretka mi nabali uz aj ine veci tak musim vydrzat. No sladke kase mi nepomozu, sladkeho mam zo shakov dost, tuzim po slanom po mase a syre 😀 sa obavam inak, ze skoncim ako ty s tymi polievkami 😀 len ja potrebujem schudnut este veela kil
Tak mám za sebou 1 týždeň a 4 kg dole,z toho 2,7 kg tuku 🙂 mne zase chutia polievky

@erikasvk to zalezi od toho, kolko chces schudnut 🙂