icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mucilienka
5. feb 2016

Baby,ono je poznat uz ked date dole aj 5kg, uz si to ludia vsimnu, ale hlavne to na sebe citite a po psychickej stranke to doda strasne vela energie

samanta36
5. feb 2016

Ja neverím že mi kila idú dole ☺☺ SOM RADA ŽE SOM SA NA TÚTO DIÉTU DALA 😆😆 je to najúžasnejšie čom mohla pre seba spraviť ☺☺☺

mucilienka
5. feb 2016

Tak mi to koceny nedalo, a z cili polievky som spravila na suchej panvici omeletu,pridala som cca 1 dcl vody.Lepilo sa to sice ako fras,no dnes mam takyto obed (ten tanier je dezertny):

liviaz
5. feb 2016

@samanta36 a najlepšie na tom je, že je to asi jedina dieta, ktora ako čítam zaberie na každú/každého 🙂

adulabb
5. feb 2016

@mucilienka vyzera to uuuzasne 😁

adulabb
5. feb 2016

Ahojte baby, gratulujem vam k pevnej voli a ku krasnym vysledkom. Ja som neporiadna, sem tam aj porusim (zobkam), aj tak za mesiac mam 6,5 kg dole, tak sa tesim. Teraz som ale frustrovana, uz 6 dni mi stoji vaha, je to ubijajuce 😕 a to mam mat od dnes extra tyzden... Som zvedava, co to urobi. Baby, prosim vas, co ste uz mali extra tyzden, kedy si davate to extra jedlo?

adulabb
5. feb 2016

A ozaj, poradkyna mi poradila dobrotu, do salatoveho listu dat cottage, pokorenit, posypat goldenom a zrolovat do rolky - mnaaaam. Vyskusajte. Pripadne dajte dake recepty, co papate, ja uz neviem, co vymysliet, mam to vsetko zunovane... Biela a zelena zelenina mi uz ide krkom... 😞😛

mucilienka
5. feb 2016

@adulabb nezufaj,niekde uz aj @erika1235 pisala,ze nasyane chvila,kedy si telo zvykne na nizky prijem a vaha prestane klesat, a potom to nahle poskoci nara
Co vyjedas popri?stoji ti to za to?

liviaz
5. feb 2016

@adulabb mne tiež už trošku vadi ta zelina, začala som si davať golden čisty vývar, nakoľko vyvary milujem, tohoto vývaru môžem vypiť aj liter za cely den, takže mi to nahradza aj tu zelinu. dam si lyžičku do pohara a zalejem vriacou vodou ako bujon, ja to vypijem skoro na ex.

liviaz
5. feb 2016

ja sa dnes teším nenormálne na večeru - grilovana cuketa + pstruh grilovany - všetko s goldenom 🙂 mnaaam

adulabb
5. feb 2016

@mucilienka som doma na materskej, vsade naokolo same drobnosti (piskotky, oriesky...), ked krmim deti mam strasne chute furt na vsetko (kusok vonavej korky chleba, ci syra) je to hrozne tazke, potom zobnem sem tak z dacoho... Keby som chodila do prace, bolo by to v pohode, ale takto doma... trapim sa 😞

adulabb
5. feb 2016

@mucilienka ako niektore baby pisu, ze vikendy su najtazsie, lebo maju doma pokusenia...tak ja mam vikend kazdy den. A nie, nestoji mi to za to, aleniekedy sa proste neovladnem 😔

adulabb
5. feb 2016

@liviaz ja si golden tiez robievam, poobede medzi obedom a vecerou, ale aj so zeleninkou, ako polievku, uzasne to zasyti 😃

liviaz
5. feb 2016

@adulabb to verím, ja v robote v pohode, ale prídem domov, doma huči na mna jeden, druhy, tretí že sme hladní - ja si rychlo urobim šejk, aby som neodpadla a varím, a to varenie pre nich je pokušitel velký hlavne ked si zapytaju niečo od muky - no nesprav im to ! jak minuly vikend cely plech tych makučkych pečenych lekvarovych buchiet 😀

adulabb
5. feb 2016

@liviaz no ved to varenie, to je hroza, ja musim varit cca kazde 2 dni, niekedy aj castejsie, je to pre mna napor na psychiku... No, ale dost bolo sebalutosti, musim sa pozbierat a bojovat 😉👍 Dneska bez porusenia idem, akurat sa mi spravil herpes a citim sa choro, tak neviem, co sa z toho vykluje 😖

adulabb
5. feb 2016

@liviaz ozaj, a ako si grilujes doma, na com? Máš tu vrubkovanu panvicu alebo vikrovlnke alebo ako? A len tak na sucho? Ja som si dnes masko len uvarila vo vode, ale zajtra by sim chcela rybu, no neviem, ako ju od radosti pripravit...

liviaz
5. feb 2016

@adulabb grilujem na lyzicke kokos.oleja ak zacne horiet podlejem malinko vodou len co tu vodu vypije bo dnes z ryby nic nebolo lebo som ju otvorila a smrad jak hovado skoda ze bloky z lidla z potravin neodkladam ☹

mucilienka
5. feb 2016

@liviaz kokos,to nas.rie!😤

mangabika
5. feb 2016

ahojte, zdravím.Evusikba sme na tom asi rovnako.Som rada,že budeme mať rovnaký štart.Ideme na to 🙂

zojab
5. feb 2016

Ak ked robite tie omelety z tych polievok a lievance zo sejkov, neuskodi to tym jedlam CD ked sa nemaju zalievat vriacou vodou? Ma to len tak napadlo, ci to nestrati vsetky tie latky co to ma v sebe.

bubu37
5. feb 2016
liviaz
5. feb 2016

@bubu37 waw super vdaka o tejto stranke som nevedela 😉

adulabb
6. feb 2016

@bubu37 ani ja, vdaka

adulabb
6. feb 2016

@liviaz no, aj ja som kupovala rybu v Lidli, tak dufam, ze nebudem mat rovnake prekvapko 😖 Tiez som rozmyslala nad kokosovym olejom, len som nevedela, ci sa to moze.

betinkabetinka
6. feb 2016

Ahojte, ostalo mi 30 sackov CD (polievky + sejky), lebo som musela prestat. Ak ma niekto zaujem, tak predam vsetky spolu, piste mi na mail. prajem pekny den a nech sa vam to dari 🙂

tamichloe
6. feb 2016

@kapokapo ahoj,ty si aj moderatorka ketodiet......držala si obe diety? ci len CD?

tamichloe
6. feb 2016

@betinkabetinka možeš povedat,prečo si musela prestat?tiež rozmyslam už dlhšie,že to skusim...

tamichloe
6. feb 2016

@kapokapo ahoj,ty si aj moderatorka ketodiet......držala si obe diety? ci len CD?
@sintra a ako sa drži mamina dnes?nevratili sa kila?

betinkabetinka
6. feb 2016

@tamichloe koli chorobe, musim zacat uzivat lieky a musim jest aj normalnu stravu, lekarka mi vcera odporucila tak pol roka-rok jest normalne a po ukonceni liecby budem moct pokracovat. Ale bola som spokojna.......-18kg za necele 3 mesiace

tamichloe
6. feb 2016

@betinkabetinka waaau,to si tolko dala?takže to funguje...a ta choroba sa prejavila po diete?