Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ja neverím že mi kila idú dole ☺☺ SOM RADA ŽE SOM SA NA TÚTO DIÉTU DALA 😆😆 je to najúžasnejšie čom mohla pre seba spraviť ☺☺☺
@mucilienka vyzera to uuuzasne 😁
Ahojte baby, gratulujem vam k pevnej voli a ku krasnym vysledkom. Ja som neporiadna, sem tam aj porusim (zobkam), aj tak za mesiac mam 6,5 kg dole, tak sa tesim. Teraz som ale frustrovana, uz 6 dni mi stoji vaha, je to ubijajuce 😕 a to mam mat od dnes extra tyzden... Som zvedava, co to urobi. Baby, prosim vas, co ste uz mali extra tyzden, kedy si davate to extra jedlo?
A ozaj, poradkyna mi poradila dobrotu, do salatoveho listu dat cottage, pokorenit, posypat goldenom a zrolovat do rolky - mnaaaam. Vyskusajte. Pripadne dajte dake recepty, co papate, ja uz neviem, co vymysliet, mam to vsetko zunovane... Biela a zelena zelenina mi uz ide krkom... 😞😛
ja sa dnes teším nenormálne na večeru - grilovana cuketa + pstruh grilovany - všetko s goldenom 🙂 mnaaam
@mucilienka som doma na materskej, vsade naokolo same drobnosti (piskotky, oriesky...), ked krmim deti mam strasne chute furt na vsetko (kusok vonavej korky chleba, ci syra) je to hrozne tazke, potom zobnem sem tak z dacoho... Keby som chodila do prace, bolo by to v pohode, ale takto doma... trapim sa 😞
@mucilienka ako niektore baby pisu, ze vikendy su najtazsie, lebo maju doma pokusenia...tak ja mam vikend kazdy den. A nie, nestoji mi to za to, aleniekedy sa proste neovladnem 😔
@adulabb to verím, ja v robote v pohode, ale prídem domov, doma huči na mna jeden, druhy, tretí že sme hladní - ja si rychlo urobim šejk, aby som neodpadla a varím, a to varenie pre nich je pokušitel velký hlavne ked si zapytaju niečo od muky - no nesprav im to ! jak minuly vikend cely plech tych makučkych pečenych lekvarovych buchiet 😀
@liviaz no ved to varenie, to je hroza, ja musim varit cca kazde 2 dni, niekedy aj castejsie, je to pre mna napor na psychiku... No, ale dost bolo sebalutosti, musim sa pozbierat a bojovat 😉👍 Dneska bez porusenia idem, akurat sa mi spravil herpes a citim sa choro, tak neviem, co sa z toho vykluje 😖
@liviaz kokos,to nas.rie!😤
ahojte, zdravím.Evusikba sme na tom asi rovnako.Som rada,že budeme mať rovnaký štart.Ideme na to 🙂
Ak ked robite tie omelety z tych polievok a lievance zo sejkov, neuskodi to tym jedlam CD ked sa nemaju zalievat vriacou vodou? Ma to len tak napadlo, ci to nestrati vsetky tie latky co to ma v sebe.
Tú sú inšpirácie na jedlo https://www.facebook.com/groups/232500906932921...
Ahojte, ostalo mi 30 sackov CD (polievky + sejky), lebo som musela prestat. Ak ma niekto zaujem, tak predam vsetky spolu, piste mi na mail. prajem pekny den a nech sa vam to dari 🙂
@betinkabetinka možeš povedat,prečo si musela prestat?tiež rozmyslam už dlhšie,že to skusim...
@tamichloe koli chorobe, musim zacat uzivat lieky a musim jest aj normalnu stravu, lekarka mi vcera odporucila tak pol roka-rok jest normalne a po ukonceni liecby budem moct pokracovat. Ale bola som spokojna.......-18kg za necele 3 mesiace
@betinkabetinka waaau,to si tolko dala?takže to funguje...a ta choroba sa prejavila po diete?

Baby,ono je poznat uz ked date dole aj 5kg, uz si to ludia vsimnu, ale hlavne to na sebe citite a po psychickej stranke to doda strasne vela energie