Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@123tana123 vyborne!!!!!!!!!
Este takych 5-6 kg a som spokojna....nato ze som mala pred par rokmi 103kg sa citim uz teraz ako vytaz 🙂
@123tana123 tak to uz hej! ja mam vytuzenych 67, uz to mam za par... len teraz ku koncu to ide straaaasne tazko... pri 177cm je to dost dobre uz teraz... ale aj tak... Uz som obliekla nohavice, co som nosila pre obidvoma tehu 😀 tie som si jedine nechala zo stareho satnika, lebo su fakt krasne.
@123tana123 parada! gratulka, v dobrom zavidim 🙂 ja na tu 7ku cakam uz niekolko dni a stale sa to drzi na 80,3 a pritom som nic neporusila :(
@mucilienka to uz mas ozaj krasne cislo na tvoju vysku 🙂 aky mas ciel?
@mimi1089 praveze tych 67 je ciel, teraz mam 72... nohavice obleciem, ale ked bude tych 67, tak to budem v nich este aj dobre vyzerat
Baby kupoval si niekto zvas zajecicku horku? Ja vobed nechodim na velku ani ked si davam psylium poradila mi to konzultantka mate stym skusenosti? Vraj je to navikove
@123tana123 ja to ani nepoznam. ja pijem ten caj, co som davala fotku uz minule, ze proti zapche. Ked si davam to psylium, tak mi stoji vaha ☹
@mucilienka
mozem ta poprosit o fotku caju do IP... Dakujem
@mucilienka som presne na prelome nadvahy a normal vahy.
ďakujem
@mucilienka no ved aj to je uz pekny vysledok 🙂 uz tych par kileciek dotiahnes lavou zadnou 🙂
Baby idem sa vyzalovat... prave mi volali s poistovne neschvalili nam preplatenie IVF 😢 aaach viem ze to sem nepatri ale som s toho mimo
@123tana123 coby to sem nepatrilo,patri,ved aj to sa nas tyka. Nebud smutna,povedz si,ze teraz uz budes stihla a krasna a v pohode aj psychicky....a pojde to,mozno sj samo... viem,viem,ze o tvojom probleme nic neviem,no yo boo jedine,co ma napadlo...
@mucilienka ja v to verim ze ked schudne tak sa podari .....aj konzultantka ma s tym skusenosti s klientkami ze ked schudli ale nemuseli ist na IVF .... len ta prcotna sprava ze neschvalene a popritom ja nemozem zati ze moje telo netvori vajicka ani ked sa pcham liekmi ..... zajtra idem na sono som zvedava ako sa k tomu doktorka vyjadri
@123tana123 to ma velmi mrzi :( ale hlavu hore, urcite su este nejake riesenia a presne ako vravi mucilienka, ked budes teraz stihlejsia, zdravsia, tiez to moze velmi zavazit a podari sa aj bez pomoci 🙂 drzim palceky!
@123tana123 hlavu hore, bolí to, ale to neznamená, že slnko opäť nevyjde a ty sa nebudeš usmievať... teraz sa zameraj na to, aby si sa dala ty do poriadky, fyzicky aj psychicky, aby ty si bola pozitívne naladená a tak sa pozerala aj na život a uvidíš čo ti život prinesie.... takže hor sa do toho a pokračuješ a teraz sa troška hýčkaj a opatruj a uvidíš čo spraví tvoje telo ked budeš ty sama so sebou spokojná a potom budeš riešiť všetko ostatné a možno to život vyrieši sám za teba 🙂
@mucilienka fuha ty si fakt vysoka žena - podla mna by ti už aj stačilo chudnut 😉
Dakujem za podporu..... budem sa snazit dat cim skor dokopi ...ste zlate
@123tana123 budeme ti silno drzat palce!!!! ja ked som nemohla otehotniet, bolo nas viacej takych kamosiek, sme sa dohodli, ze kazdy vecer o urcitej hodine zapalime sviecku a budeme na to strasne silno mysliet a modlit sa za to.. jednoducho davat tomu dobru energiu... nakoniec sa to podarilo... uplne ta chapem, viem, co asi prezivas, bolo to na palicu... musela som na to prestat mysliet a ked som to nechala tak, tak to nejako prislo samo! ... a furt sme si hovorili, ze vesele a stastne babo si vyberie veselu a peknu maminku... ja som chvalila svoje telo aj za kazdu mrchu, co mi prisla, hoci mi bolo sakramentsky nahovno vtedy... ale snazila som sa pochopit, preco to tak je....
@liviaz, no ved to a este ked som tucna,vyzeram ako obor 😢
Som smutna :( cely tyzden mi vaha stoji a dnes este kustik stupla a to som len na hlavnych troch jedlach iba jeden den co som si dala trochu zeleniny. Bez porusenia, nechapem :(
@mimi1089 nezufaj, ja som si dnes rano splnila asi mesacne chutky na arasidy... no a co? tak vynecham jedno jedlo, mne to telo tak priiiiserne pytalo, urcite mi zmizne ketoza, aj vaha urcite stupne... ale hadam po mesiaci mozem dat cosi do huby ine ako tu bielo-zelenu hovadinu a tri prasky.... 😝
kontrolu mam v pondelok, tak som zvedava
@mucilienka
@felycity
@mimi1089
dobre ranko ...dnes som bola na sone u gyndy a dievcataaa ako som schudla 7 kg vytvorilo sa mi vajickooooo ja som taka stastna dnes mi pichli pregnyl a zajtra a v sobotu sa ideme snazit 🙂 radist neskutocna povedala ze ak este schudnem tak nebudem ani IVF potrebovat tak uz siadne kostovanie umna nehrozi 🙂 krasny den vam prajeem a dnes rano som mala 78.7 kg
@123tana123 tz sa mi paaaaaaaaaaaaaaaaaaacis!!!!! 😉
@123tana123 super! vidíš, treba sa dať troška do poriadku, naštartovať psychiku a všetko časom pôjde. Držím palčeky a idéééš...🙂

Dnes rano 79,4kg Waaaaaw konecne som na ,,7" huraaaaaa