Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@123tana123 waaaay to je uzasna sprava 🙂 🙂 🙂 tak pekne hor sa do chudnutia a tiez tej prijemnejsej snaziacej sa cinnosti 😀 ;)
@mucilienka @liviaz vdaka kocky. Myslite, ze to moze byt aj tym ze som este nemala extra tyzden? Stretnutie s konzultantkou mi vyslo az po 5tyzdnoch-idem zajtra, teraz som piaty tyzden a tento tyzden mi aj vaha stoji.. a nekazala mi nic extra jest tak som ani nejedla :/
@mimi1089 ja si skromne myslim,ze ano.Telo si zvyklo na nizky prijem.
Kocky ja som si dnes spravila polievocku z ruzickoveho kelu kalerabu a karfiolu mnaaaamka moja prva polievka po 17 dnoch
@123tana123 ja mamtiez straaaasnu chut na ruzickovy kel,len u nas nikde nemali....
ja už som sa prejedla aj ružičkoveho kelu fuj, už mi je až horky.... ☹
@liviaz sme dopadli teda....
Ja tuzim po mrkvicke,cvikle,hraaasku...
@liviaz @mucilienka a co takto si orestovat cuketu? Ja si ju nakrajam na kolieska a na teflonovej panvici necham dusit, pusti yroska stavu, dam troska golden vegety a pre mna je to mnamka.
@felycity ja si ju takto robim v rure,mnam!
Uz sa mi ale zhnusili aj zelerove hranolky,kalerab,uhorka....
@mucilienka tak uz ma nic nenapada😕uz len vydrzat....bude to stat za to... priznam sa , ze ja len cuketu a kalerab... viac menej fungujem na tych troch cd jedlach... mas pocity hladu?
@felycity praveze dobre,nie som hladna.ja uz jem len tie salatove srdiecka,jedno za den
dnes si idem ugrilovať zeleninku, tak som sa ráno ponáhľala že som sa zabudla odvážiť :D inak baby mala som špagety a nič moc už ich nechcem ani vidieť, a tak som sa na ne tešila, zajtra vyskúšam rizoto 😖
@123tana123 mba kazdodenne vazenie stresovalo,nemozem to tak robit.
@123tana123 Ahoj, prosím ťa chcela by som sa spýtať, či používaš do tej polievky aj Golden Vegetable prášok ? lebo ja hej, len sa obávam či mi to neškodí 😒
Babky nemáte niektorá skúsenosť s umelých sladidlom ...myslím tak 1ks do kávy za deň...nenaruší ketózu? 😒
@mirus1205
ja som si goldenku nekupovala dala som do polievky polovičku zeleninového bujónu ktorý aj tak nebolo moc cítiť lebo som robila s celého karfiolu kalerábu + ružičkový kel vo veľkom hrnci kedže varím aj pre maminu ..... a či naruší alebo nenaruší ketózu uvidím v utorok na vážení, ale zatiaľ to mám tak že každý deň dám 0,7 kg dole tak som spokojná 🙂
@mimi1089 to statie vahy je predsa normalna vec, uz sa na tomto fore vela krat o tom pisalo, aj erika tu pisala, ze jej raz stala vaha 8 dni... A potom to poskoci aj o kila dve. Aj ja som to tak mala, tiez 8 dni a potom kilo dole. Moze to byt aj tym extra tyzdnom, tak nezufaj ono sa to urcite pohne 😉 👍 Nie je dobre sa vazit kazdy den, ale aj ja to robim 😀
Pre mna su spagety uplne super, sypli tam sice privela oregana, ale ked sa tam prida trosicku viac vody, su super. Rizoto mi nechutilo ani trochu, ble. 100 ludi, 100 chuti. Kazdy proste musi skusit, čo mu bude vyhovovat...
@123tana123 Ďakujem za odpoveď...teším sa s tebou a držím palce 😉
@mirus1205
zamalo ak by si este nieco chcela vediet staci napisat 😉
inak baby, ak vám stojí váha, nebojte sa len pekne dalej, nič sa nedeje, aj so mnou to tak bolo, a v jeden den mi poskočilo o tych 1,5kg ako som písala už, inak podla mna ked váha stojí, ovplyvnuje to vo velkej miere, mesiac, či je spln alebo nie, či máte svoje dni alebo nie - ako ovu, alebo men. ....
no a ešte som sa vás zabudla opýtať : kolko vám vaše poradkyne kazali vody piť, lebo mne povedala 4L - to som jej rovno povedala ahoj čau, to nemam ja šancu vypiť. Ona že nalej sa ráno 8dcl musiš rano pred ranajkami vypiť - to som neni schopna však sa utopím ☹
@liviaz
mne kázala piť 4-5 l denne, a 4,5l som schopná vypiť ale 5 je už moc, to chodím každú polhodinu na záchod. Keď som bola naposledy na vážení mi povedala aby som ešte viac pila lebo že telo mi stále zadržiava vodu ale to sa už nedá viac piť. Pred dietou som pila 3,5l denne tak ten liter hore dole, ale aby som pridala ďalší to už niee však by sa obličky načisto zbláznili
@123tana123 to je chore podla mna.
@liviaz
ono to nieje ani zdravé piť toľko vody, ale ja som už tak zvyknutá že pijem aj v noci, neviem ako sa to idem odnaučiť

@123tana123 waw ja som ani nevedela že sa snažíte 😅 , tak prajem krásne snaženie 😀