icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

liviaz
12. feb 2016

@123tana123 ty si ako môj muž aj ten pije v noci, ja neviem prečo 🙂 niekto to asi potrebuje viac.

liviaz
12. feb 2016

práve som prišla z kantiny - ktoru ma moja kamoška, tak mi dala prsia na prírodno a zelinu k tomu - počuvajte skoro som odpadla ked som videla čo si vypytal jeden pan : zemiakovy šalat taky dobre majonezovy - dva rezne + jedno file - ja keby toto zjem - tak mam hore porad 4 kila, ale inak som sa tam musela zdržať ☹

123tana123
12. feb 2016

Ja som zemiakovy salat nemala dobry rok v ustach bleee a o reznoch ani nehovorim

adulabb
12. feb 2016

Fuha baby, to az tolko vam kazali pit? 4-5 litrov? Ved to uz je naozaj moc, moze to narobit sarapatu s oblickami. Mna sa poradkyna na vstupnej konzultacii spytala, kolko meriam a,vazim, postukala to do kalkulacky a hovori, ze musim vypit aspon 3 litre. V brozure je pisane minimum 2,5l. Ja som nebola velmi zvyknuta pit, tak mam co robit, aby som aspon tie 3l denne dala 😛.

mucilienka
12. feb 2016

Dievcence, mne pomaha ta sumienka dodrziavat pitny rezim,ale teda 5litrov nevypijem

123tana123
12. feb 2016

Dnes som ani ja nevypila.... beham po nemocnici od rana krstniatko ma nabeh na zapal pluc tak si ju tam nechali no ma takych ,, super" rodicov co sa o nu nestaraji tak lietam ja... idem si dat sprchu a na dnes veget....krasny zasnezeny vikend vam prajem

mimi1089
12. feb 2016

@adulabb no priznam sa nezaregistrovala som, ze sa tu take nieco spominalo, preto som to aj napisala 🙂 ja sa nezvyknem vazit praveze stale, to len posledne dva tyzdne ma to nejak zmohlo, asi som sa moc namotala na to, ze to tak pekne ide dole a uz cela vytesena si vzdy stupnem na vahu rano 😀 ale opat sa budem snazit to nerobit a vazit sa tak raz za tyzden ked uz, lebo potom som zbytocne nervozna 🙂

mimi1089
12. feb 2016

@adulabb mne povedala, ze treba vypit 2,5 - 3,5l denne

mimi1089
12. feb 2016

inak kocky ja som dneska po kontrole u konzultantky. pochvalila ma, ze idem dole vahovo uplne ukazkovo a nech si nerobim hlavu zo stojacej vahy, ze to je bezne (co som sa sice snazila si hovorit tiez, ale ked ma clovek krizu a do toho sa odvazi a nist, no bolo mi smutno skratka🙂 . centimetre tiez sli pekne dole, vsetky tie ukazovatele co sleduju, ze vraj mam super, tak fajiiiin 🙂 od zajtra mam extra tyzden a zobrala som si na kostovku aj rizoto aj spagety tak som zvedava ako mi to bude chutit 🙂

liviaz
13. feb 2016

babenky ja som dnes krásne naštartovana, konečne som mala včera niečo iné ako karfiol a brokolicu - už sa mi hnusia - vymyslela som si dva nove receptiky - grilovala som tofu syr s goldenkou na panvici do zhnednutia (btw tofu syr môžem- to mi povedala por.) , udusila som si mrazeny špenat s cesnakom a goldenkou - aka papanica . mnaaam
a druhe jedlo - klasika tzaziky (cottage syr , goldenka , mlete čierne korenie a nakrajana uhorka na kocky do toho - neviem sa dožrať . Dávam vám typy čo ešte by sa dalo z tej zeliny ukuchniť iné ako goldenova polievka . 😉

adulabb
13. feb 2016

@liviaz dakujeme za tipy, urcite pomoze 😀👍

123tana123
14. feb 2016

Dievcata ako som zacala papat zeleninu vaha dole nesla tak som bez zeleninky a dnes rano som mala 77.9 kg 🙂 hor sa do 4 tyzdna

liviaz
14. feb 2016

dievčence dnes som prišla od poradkyne , všetko mi išlo dole, len tuky zostali stát ale len preto, že som včera malo pila vody. Inak sa približujem ku číslu 6 - konečneeeeeee.

mimi1089
14. feb 2016

@liviaz jeeej krasny vysledok 🙂 ja som konecne prekrocila na 7ku 🙂

mimi1089
14. feb 2016

ozaj kocky, cisto zo zaujimavosti 🙂 schudli ste daco aj pocas extra tyzdna, ci ste si par dni "postali" ? 🙂

liviaz
14. feb 2016

@mimi1089 ja mam stale uz druhy tyzden extra pijem sejky rano a vecer a ostatne iba zelinu maso alebo syr si pripravujem polievky som razne odmietla kedze mi isla dole krasne vaha mozem pokracovat v extra tyzdni zasa

mucilienka
14. feb 2016

Dievcence,ja mam dnes brusne problemy od rana,co som vypila hned islo von....asi nejaka brusna viroza,ci co...Slaba som ako mucha.

Kocenky,uspechy mate kraaasne!

liviaz
14. feb 2016

o chvilu hádam pridam konečne aj foto 😉

nufficek
14. feb 2016

Ahojte bojovnicky. V piatok sa chystam na uvodnu konzultaciu. Tak zacinam aj ja a to na vahe 98 kg. Moj ciel je -25kg. Drzme si palce.

mucilienka
14. feb 2016

@nufficek vitaj medzi nami!😉

nufficek
14. feb 2016

@mucilienka dakujem! 🙂

samanta36
14. feb 2016

Tak konečne si možem aj ja zakričat hurááá -6kg !!! Posuva ma to dalej 🙂 🙂 teraz 18.2 mam druhu konzultáciu lenze dnes som počitala sačky a vychadzaju mi do 17.2 asi mi to poradkyna zle vypočitala 😀 Tak jej musim zajtra zavolat hehehhe. Len som sa chcela troška pochvalit 🙂

mucilienka
14. feb 2016

@samanta36 sikulkaaaa!😉

123tana123
15. feb 2016

@nufficek
vytaj bojovnicka budeme sa podporovat....

Ja som za 3 tyzdne dala dole -8 kg a pokracujem na konzultaciu idem zajtra lebo dnes uz mala cely den obsadeny 🙂 baby ked mate extra tyzden tak papate 3 sacky + nejaka strava? Alebo miesto jedneho sacku si davate normalne jedlo?

erikasvk
15. feb 2016

Baby pridajte nejaké foto nech mám motivácia začať......... please

liviaz
15. feb 2016

@123tana123 ja ked mam extra tyžden, tak treti sačok nevladzem už, iba ozaj ak som straašne hladna tak si dam, inak mám takýto rozvrh : ranajky - šejk, káva bez mlieka a cukru, desiata - bud redkovka biela alebo hrst orechov (vlasske, mandle) obed kur. prsia kopec zeliny (bielej alebo zelenej) poobede bud vyvar z goldenky chlipem alebo zasa zelinu, večer šejk. Ked som moc hladna dam si k obedu polievku bud tie ich alebo vyvar a za tym to kura alebo rybu alebo cottage. Ale tie ich polievky už nemam už som to minula a nove som si nevzala. Posledne jedlo cd čo mam ,,na sklade" su bolonske špagety - a tie sa chystam dnes na obed zjest.

liviaz
15. feb 2016

@erikasvk ešte nie je moc čo pridavat - teda u mna ale slubujem že čoskoro 😉

liviaz
15. feb 2016

kočky, ja akurat čo najviac vidím, nohy sa mi stenšili - to mi hovoria všetci a tie guče ako som vam davnejšie spominala čo som mala na boku na pase, idu dole, zmenšuju sa, už nemam cez rifle previsajuce 😀

samanta36
15. feb 2016

@liviaz My sme včera po behali po rodine a tam som sa dozvedela ze mam menší pas a v tvári som schudla 🙂 Ma videla a hneď otázky co robím ze chudnem 🙂 ale najkrajšie čo je u mňa keď mi muž povie že vidí zmeny a veľmi ma podporuje ☺☺ On sa teší somnou 😙

liviaz
15. feb 2016

@samanta36 ja mam tu smolu, že môj muž tym že je so mnou ,, v podstate stále" si to nevšimne ☹ ani detičky moje 😀 oni ma vidia stále peknú a štíhlu 😀 ale cudzi mi to vravia, ktori ma dlhšie nevideli 🙂