icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
19. feb 2016

@mucilienka koľko si dala dole?

adulabb
19. feb 2016

@mucilienka tak, ako ti napisala @erika1235, ale podla mojich info je to 30 dnova vyzva, cize mas cvicit 30 dni po sebe, kazdy level 10 dni, bez prestavky medzi levelmi. Ono tu pol hodinku si clovek kazdy den najde, ked chce 😉

bubu37
19. feb 2016

@samanta36 od 2 týždňa

mimi1089
21. feb 2016

Babulky pocujte, nemala by ste niektora zaujem o ten sladky napoj lesne ovocie? Mam neotvorene balenie, mozem aj foto poslat, so spotrebou 4.5.2016. Ja mam sladkeho z tych shakov dost a na sladku vodu nemam chut vobec, no a je mi luto to nechat tak, predsalen nestalo to 50centov 🙂 posuniem za 10eur vratane postovneho.

mimi1089
21. feb 2016

Mimochodom, som sa ani "nepochvalila", koncom minuleho tyzdna som sa neovladla a prvykrat porusila dietu, ku koncu 6.tyzdna. Tak mi rozvoniavali tie bolognske spagety co som robila, ze som nevydrzala a zabila som to este dvoma kindercokoladkami. dva dni mi vaha stala a zrazu bum vyse kila dole. na jednej strane som sice mala vycitky no na druhej strane, nejak som citila, ze to potrebujem 😀 od dalsieho dna idem opat naplno, len na troch jedlach, tak snad mi telo nezacne strajkovat, ked uz sa to opat pohlo 🙂

bubu37
21. feb 2016

Dievčatá,ak nemáte ketózu,skúste si pridať 2 PL olivového oleja 😉

123tana123
22. feb 2016

Vaha stoji opat uz 3 dni...zajtra mam posledku tabletku co misim brat tak sa to opat rozbehne .....dnes na vazeni nebude ziadna slavaa

mucilienka
22. feb 2016

Dobre ranko dievcence, dnes mame spln, tak sa neutrhnime z retaze, lebo vsetko, co sa popapa, tak ide mnohonasobne viac na uzitok ako inokedy.. Hihi, to pisem ja, co som si hned rano dala obed, akoze cottage, ktory mal byt na obed, ale taka som bola hladna... 😝
Cez vikend som sa drzala, aj som 3x dala Jillian..poviem vam, svalovica aj na tych svaloch, co som si myslela, ze ani nemam...

mirus1205
22. feb 2016

Babky z kade ste si prosím Vás stiahli to cvičenie Jilian Michaels ? pri mojej kondičke by mi zatiaľ stačil ten level 1 😀

mimi1089
22. feb 2016

@mirus1205 pozri na uloz.to, myslim, ze jednej kocke som tu aj link posielala.

mucilienka
22. feb 2016

@mirus1205
@mimi1089 mne si davala,stiahla som z toho na www.ulozto.sk

mirus1205
22. feb 2016

@mimi1089
@mucilienka
dík baby 😉

babuli
22. feb 2016

Caute baby zajtra mam vstupnu prehliadku a zacinam. Kolko ste schudli ?

mimi1089
22. feb 2016

@babuli ahojky, ja som zacala na vahe 90kg, aktualne mam presne 76,8kg, cize cca 13kil dole, dietu drzim 7my tyzden. Z toho mi tyzden vaha stala a raz som aj porusila.

babuli
22. feb 2016

@mimi1089 to su super vysledky!!🙂 a mas len shAky? Ci aj ine jedlo?

mimi1089
22. feb 2016

@babuli na ranajky mam shake so psylliom (vznikne z toho taka kasa a je to fajn zmena konzistencie 🙂 ), na obed polievka a na veceru shake obycajny. Zo zaciatku som ficala aj na zelenine (spravila som si tak 1porciu denne poobede), ale teraz uz mi to nejak extra nechyba. Zobrala som si na ochutnanie uz aj rizoto a spagety, rizoto mi nechuti, takze to vratim 😀 a spagety idem dnes prvykrat skusit, tak som zvedava 🙂 no a teda mala som aj extra tyzden, no s tym som paradoxne trochu bojovala, aj ked som sa na neho mooc tesila, lebo popri 3 hlavnych jedlach mat este stvrte jedlo - masko, cottage so zeleninou, normalne to bolo uz na mna vela 🙂

babuli
22. feb 2016

@mimi1089 ja mam cca 69 kg chcem ist min na 60 kg. Snad sa mi to podAri. Bojim sa ze nidem hrozne hladna🙂

123tana123
22. feb 2016

@babuli za 4 tyzdne -9,3 kg 🙂 papala som len kokteili teraz mam na obed tycinku.... spagety rizoto a poliecky nemozem ani vidiet ... umna je top kapucino kokteil mnaaamna najvacsia 🙂 drzim palce

felycity
22. feb 2016

@babuli tak vitaj a držíme palce... pre mňa osobne prvé 2-3 dni boli ťažké, ale potom si už zvykneš, hlavne sa nenechaj odradiť chuťou jedál v prvé dni, aspoň ja som mala po prvom dni ten pocit, teraz už mi všetko chutí 🙂 takže dotoho! 😀

babuli
22. feb 2016

@zojab ahoj ako ti to ide? Ja idem uplne z rovnakej vahy a aj ciel mam asi tak rovnaky. Dik za info.

tamichloe
22. feb 2016

@mimi1089 waaau skveleee

tamichloe
22. feb 2016

@123tana123 ja by som bola happy keby tolko dam dole...to sa môže byť len na kokteiloch??

tamichloe
22. feb 2016

@felycity ty koľko cd držíš a koľko si dala dole?

bubu37
22. feb 2016

@babuli ja som mala 67.7 kg a za necelé 4 týždne dole 10kg

bubu37
22. feb 2016

@bubu37 skúšala som to a aj moja kámoška 😉

zojab
22. feb 2016

@babuli no ja mam dodnes dole 5 kg, ale cisteho tuku, kazdy den od druheho tyyzdne cvicim cca 1 hod denne(inak velmi ma to chytilo) cvicim jilian michaels ale nie tu 30 day shred, to sa mi uz zdalo stasne lahke, ale tie hodinove cvicenia, na 3CD denne som bola ale len 1 tyzden a teraz som na 2CD a velakrat aj porusujem, ale zase nie nejako extremne a dietne jedla, ale som strasne spokojna, lebo ma o naucilo zdravo a pravidelne jest a hlavne pit š l vody denne, kavu uz skoro nepijem a ked tak s pol lyzickou medu, obec necukrym a nejem nic mastne a hlavne o takyto zdravy styl mi islo,k idealnej vahe podla poradkyne mi chyba 1 kg, ale chcem viac dat dole, a navyse si uz obleciem saty, ktore som ani nedufala, na brusku som zhodila cca 6 cm na zadku 4 cm, a podprda mi je volna, a vsetci si to vsimli, aj ked je to iba 5 kil, mala som 69,5 kg, teraz mam 64,5, boky mam teraz 74 cm a zadok 99cm a co je uplne super, predtym som vela zjedla, teraz zjem dva platky sunky a dva platky syra a mam dost

123tana123
22. feb 2016

@tamichloe ano moze je to na tebe ako sa rozhodnes kombinovat jedla 🙂

felycity
22. feb 2016

@tamichloe ja od 6/1 a tento týždeň idem na kontrolu a vyzerá, že -10 kg, ja som spokojná, pre mňa je dôležité, aby som mohla začať nosiť všetko čo mi už bolo "malé", ale chcela by som ešte -10 kg dať tak som zvedavá...

felycity
22. feb 2016

@tamichloe ak som správne pochopila, to čo ti dá konzultantka tak je potom na tebe, či funguješ len na kokteiloch alebo kombinuješ z dovolených jedál s tým, že zachováš 3 porcie CD denne, mne od začiatku dala ponuku shake, polievky, rizoto a ryžový puding + dovolená biela a zelená zelenina

tamichloe
22. feb 2016

@felycity krása, ja potrebujem cca 30☹, rozmyslam uz dlhsie nad cd,len neviem ci to dam,nema vedľajšie účinky?
Uz sa nedokážem zatat ako kedysi,a stravovat sa tzv zdravo,som sa "rozozrala"☹
Takze mozem si vybrat cokolvek u poradkyni...a ty si co vsetko mala?je nieco co sa fakt neda zjest?
Chcem sa cd nastartovat a potom pokracovat zdravo,kolko ta to vychadza týždenne...
Uz to chudnutie tak nejde ako ked som mala 24...☹