Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Dievčatá,to dáte. Ja som vyše roka bola na Dukanovej diéte,schudla som,ale posledné obdobie mi váha išla skôr hore ako dolu.Varila som si zvlášť pre seba a pre rodinu,tak už som bola z toho na prášky.Tiež som neverila tejto diéte ,ale fakt sa stal zázrak a naozaj som schudla. Počas CD diéty,ked som varila pre rodinu,ani som meokoštovala jedlo čo som varila,lebo konzultantka mi povedala,že aj ked si dám lyžičku jedla do úst a následne vypľujem a vypláchnem vodou,môže ma to vyhodiť z ketózy. Síce som týždeň po CD diéte,pribrala som necelé 2 kg.Dúfam,že to už nepôjde vyššie.Tak sa držte,prvé 3-4 dni boli pre mňa príšerné,ale potom sa už dalo.A ja som si delila šejky a polievky na polovicu,tak som jedla každé 3 hodiny.Potom som nebola taká hladná.
@bubu37 to je super s tym delenim.to mozem si teda aj rozdelit ?no veru vyskusam lebo sa trosku obavam ci vydrzim.dakujem za tip.
@stellina1982 povedala mi,že môžem a dobré je mať aj tú ich vegetu,ja som ju nemala a ňou si môžeš dochutiť polievky a ja som si robila zo špagiet tiež polievku
ja som si vegetu kúpila a vôbec mi nechutí škoda že sa nedá vrátiť
@123tana123 ja si nou dochucujem spagety ktore robim (s tescoma skrabkou) zo zeleniny mnam !
Baby ked si robite tie polievky napr.zeleninovu mozem si dat uvarit povolenu zel.karf.brok atd a potom to zaliat tou sackovou polievkou?a tiez napr.ta sampionova ze si uvarim sampiony so zeleninou a zalejem to?mozem kombinovat zeleninu so sackami?alebo nesmiem a musim jest zvlast sacky a zvlast zeleninu?
A este som zabudla kava bezkofeinova zn.caro mozem byt neobmedzene?
@stellina1982 toto aj mňa zaujíma 🙂
@anetka707 no snad nam skusene zienky poradia.uz si zacala?resp.kedy zacinas?ja dnes prvy den....
@stellina1982 podla mna nie lebo caro je obilninova kava
@stellina1982 tu zeleninu mozes spolu s polievkou to mne dovolila poradkyna aj spolu
@stellina1982 Ahoj , mne veľmi pomohla tá CD vegeta (chutí to nejak približne ako bujón) ...uvaríš si povolenú zeleninku ochutíš vegetou a super polievočka je na svete....taktiež, keď som veľmi hladnááá (že by som aj koňa zožrala 😀 ) zalejem si do hrnčeka túto vegetu s horúcou vodou a pomaly chlipkám 😉 ...tak držím palce 🙂
@stellina1982 ajurvedsku mi poradkyna odobrila,ale caro nie,ma zbytocne kalorie
Babyyyy dnes začínam, dostala som strašný stres,ze co keď umriem od hladu 😀 😀, normálne mám nervy,že na cosom sa to dala...tu zeleninu jeteod prveho dna?chodite aj do roboty?da sa to zvládnuť popri práci?
@tamichloe ja som si teraz robila tak, ze som supla kalerab, petrzlen brokolicu a por, nechala uvarit a ochutila vegetou fajna polievocka 🙂
@stellina1982 caro nie, co sa tyka miesania neskusala som, ale myslim si, ze mozes ak ti to vyhovuje 🙂
@tamichloe tak si sa na to predsalen dala? 🙂 drzim palce neboj, zvladnes to. Si uz len opakujte kocky, ze ani najlacnejsie to nie je tak ani vyhadzovat peniazky len tak sa neoplati ked by ste porusovali 🙂 ha tiez nie som z tych, ktore maju pevnu volu pri diete z normalnej stravy a toto zvladam 🙂
@lovelly26 tomu rozumiem uplne 🙂 ja som sa tiez stravovala vzdy fajn no pol roka po prvom porode ako som bojovala o mliecko som sa doslova rozozrala, dufala som, ze ked si doprajem zo vsetkeho plus homeopatika, bylinky atd tak mi to pomoze a houby. S mojim nulovym pohybom navyse som sa vypracovala na hroznu vahu. Na CD som chcela ist uz minuly rok, no zistila som, ze sa nam nas druhy chrustik vydaril tak som este musela to posunut. Druhe tehu mi samozrejme par kil este pridalo tak som tu 😀
@stellina1982 ja tento pondelok... takze zaciname spolu ☺
@mimi1089 sme na tom podobne, pri prvom teho do 6. mesiaca som schudla 12 kil (bola som stihlejsia ako pred tehu) ale potom ma dopovali hormonmi aby sme nejak prezili obidvaja - bol to masaker a kila isli hore ale ze neskutocne - to som dopadla ze mam 160cm a vazila 92 kil horoor podarilo sa mi dat dole 20 kil z toho co este aj tak bolo vela. Pri druhom uz bolo vsetko ok ale ono tie kila len isli hore a ani som nebola zrava - asi telo mam take co uz 🙂 a teraz to je zase des - nie az tak ako pred tym ale des... uz sa tesim na zajtra 😉
@bubu37 do Martina k Danickovej. Ale tak vo vseobecnosti si myslim he lepsie dat si z povolenej zeleniny od zaciatku ako porusit hned, pride mi to taky plynulejsi prechod len k 3sackom ako zrazu taky sok. Po par tyzdnoch som prestala vladat aj tu 1porciu zeleniny a vacsinu casu som na 3sackoch zeleninu si uz robim len semtam.
Ahojte,
hlasim dnes 2 mesiace- dole mam 10kg, podotykam ze mam dietu na zaklade ketozy, ale sacky nejem. Baby, vyzeram super, strasne sa tesim. Sacky by som tak dlho nezvladala jest a neporusit.

@mimi1089 Dakujem .. ja mam silnu motivaciu - pozrela som sa na seba a na svoju fotku co sme boli teraz na plese a som si povedala ze takto to dalej nemoze ist ... ja sa stravujem zdravo uz davno len pocas tehotenstiev sa nalepili kila a nejak sa prilepili a to uz sama nezvladnem dat dole 🙂 ale urcite sem napisem a verim ze to dame len ten certik vzadu mi furt nieco mrmle ale vdaka aj vam sa citim ovela lepsie 😉