Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@tamichloe podobne 😀
Babule aku zeleninu papate ked nemozte vydrzat?
@katarinka74 napr. duseny spenat
Tak a mam to za sebou 🙂 5 tyznov som bola 3CD a jeden extra tyzden a mam dole -10,10 kg od zajtra idem na prechod .... mamina dala dole za 5 tyzdnov -7,7 kg
@123tana123 to je krasny vysledok za 5 tyzdnov, mne ta desinja trvala 8 tyzdnov. Super.
@katarinka74 vcera som chrumala kaleraba a cuketa nieco vyborne.nikdy som si nemyslela ze si tak pochutnam na kalerabe🙂 a tiez brokolica karfiol a sampiony som zaliala polievkou a v chladnicke mam nakupene v pripade krizy aj uhorky paprika spenat a salat ale dnes chcem vydrzat bez zel.zatial sa drzim lebo som neni doma🙂
@123tana123 a z akej hmotnosti ides ty a mamina?
@tamichloe mamca mala 74,7 kg ja som zacinala 85,8 kg
Kocky. Ste aj vy take nervozne? Mate v sebe taku nervozitu pri CD?
@bianka... jasné že nervozita ja ja som bola vždy nervózna keď som hladná 🙂 ale nejak sa teraz snažím krotiť 😝
@bianka... áno, upozorňovali ma na to, že môžem byť nervózna, tak dochádza aj k poklesu hladiny cukru a pocit hladosti...môže spôsobovať, že človek je nervózny, naozaj platí to čo odporúčajú treba sa zamestnať niečím, či prácou doma, ísť von na prechádzku... proste preklenúť tú hodinku dve...a mne funguje aj to, že si poviem, pozri čo to stojí a ty tie peniažky len tak zahodíš, lebo sa nevládneš 😀
Vazenie po prvom tyzdni vaha:67,5kg (povodne:70,8kg) ciel 57kg (do ciela10,5kg) ale poviem vam ze mam strasne stavy hladu az na odpadnutie :( hlavne ked som v robote
@mimi1089 wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááw
@bianka... Ja som byvala neskutocne nervozna, hlavne na zaciatku, ale aj teraz sa mi to este sem tam stane. Zistila som, ze mi pomaha, ked sa riadim hodinami a nie pocitom hladu, cize nesmela som cakat, kym prisiel ten strasny hlad, ktory so sebou niesol az tu podrazdenost, ale uz ked som bola mierne hladna, dala som si kalerabik ci bielu redkovku a nervozite som predisla... Ale nievzdy to odhadnem, no.
@mimi1089 tak toto si naozaj zasluzi potlesk 👏 velky obdiv a krasna premena.aj si porusila co ides bez?
@luciarichard @anetka707 @adulabb @mirus1205 @katarinka74 dakujem baby 🙂 som mala posledne dva vecery krizu tak som to uz dozajtra nevydrzala a cvakla sa dnes, by som si kukala dokola, ze to ide dole a nech vydrzim. lebo to stoji za to 😀 meriam 171cm a porusila som raz, inak som poslusna 😀
Tak hlasim sa aj ja.dnes vazenie po tyzdni (teda ja sa vazim kazdy den ale uz nebudem bo stred.len som sa potrebovala motivovat ) Zacinala som na 83,9 dnes rano 79,9 kg. Tesim sa co Vam poviem.vcera som prvykrat vydrzala aj bez chrumania zeleniny.Dne som si kupila dalsi tyzden a tiez aj sladky napoj s prichutou pomaranca.Mam totiz stale chut na sladke tak aspon trosku mi to zazenie chut a hlad.prave som ho dopila.mne chuti a maskrtnicam ho odporucam.Co mi robi problem je fakt pit vodu.ani nie ze vodu lebo frcala som aj predtym iba na cistej vode ale to mnozstvo ze 3l vody denne ! To je ze maxi problem.zatial som dala len 2l.Inak skrabem steny obcas od nervov ale zatial som neporusila.do ciela mam straaaasne daleko chcem ist na 60kg. Ale mi odporucila si dat kratke ciele.a pytala som sa aj na cukriky bez cukru 🙂 a ze nie nemozu sa .moze sa len povolena zelenina 🙂 🙂
@stellina1982 drzim palce nech vydrzis a urcite si to daj na viac krat ja som schudla zo 103 na 75 drzala som 3 x dietu s toho 2x CD
@stellina1982 aj ja mavam dni, ked mam straaasnu chut na sladké, vtedy jedavam cd tycinky a coko shake 😁 Nie, cukriky sa vraj nemozu, ale zuvacky bez cukru ano, tak ja ked mam krizu, zujem detske orbitky 😏 A nasla som si sposob, ako si uspokojit hlavu naozajstnou sladkostou - naplanujem si na den len 43g karbohydratov (shake, polievka, kasa)a dam si navyse polku NUPO tycinky z DM, milujem karamelovu, je uzasna, polka ma zhruba 9 g karbohydratov, takze som v norme a zlozenim je ako CD tycinka, takze je to v ramci diety ok 😉 Jediny problem je nezjest ju celu 😁.
ahoj dievcata mozete mi poradit kde sa da kupit cd a za aku cenu?
@brezakova u konzultanta CD v tvojom najblizsom okrese, jedno jedlo - 3eura , skus si vyhladat na www.cambridgediet.sk

Baby sorry za výraz, ale curam ako zavodny kôň 😀 😀 😀 tolko vody som nikdy za den nepila