icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
7. mar 2016

Baby sorry za výraz, ale curam ako zavodny kôň 😀 😀 😀 tolko vody som nikdy za den nepila

luciarichard
7. mar 2016

@tamichloe podobne 😀

katarinka74
7. mar 2016

Babule aku zeleninu papate ked nemozte vydrzat?

bianka...
7. mar 2016

@katarinka74 napr. duseny spenat

123tana123
7. mar 2016

Tak a mam to za sebou 🙂 5 tyznov som bola 3CD a jeden extra tyzden a mam dole -10,10 kg od zajtra idem na prechod .... mamina dala dole za 5 tyzdnov -7,7 kg

lovelly26
7. mar 2016

@tamichloe diiiky 🙂 no ale asi sa to zachvilu zastavi 😠 dnes som zabudla aj pit poriadne nejak nestihala som :( noo uvidime drzim palce a bojujeme 😀

felycity
7. mar 2016

@123tana123 to je krasny vysledok za 5 tyzdnov, mne ta desinja trvala 8 tyzdnov. Super.

stellina1982
7. mar 2016

@katarinka74 vcera som chrumala kaleraba a cuketa nieco vyborne.nikdy som si nemyslela ze si tak pochutnam na kalerabe🙂 a tiez brokolica karfiol a sampiony som zaliala polievkou a v chladnicke mam nakupene v pripade krizy aj uhorky paprika spenat a salat ale dnes chcem vydrzat bez zel.zatial sa drzim lebo som neni doma🙂

tamichloe
7. mar 2016

@123tana123 a z akej hmotnosti ides ty a mamina?

adulabb
7. mar 2016

@felycity ahoj, ja som na tom podobne, tiez som na -10kg cakala az 8 tyzdnov, ale ja aj porusujem (zobkam)... Ste statocne baby, ktore dokazete poctivo drzat na 100%, ja sa dako neviem nakopnut 😞

123tana123
8. mar 2016

@tamichloe mamca mala 74,7 kg ja som zacinala 85,8 kg

bianka...
8. mar 2016

Kocky. Ste aj vy take nervozne? Mate v sebe taku nervozitu pri CD?

felycity
8. mar 2016

@adulabb aj mne sa sem tam podarilo porušiť 😀 , ale zas mámv hlave varovný signál, že poruším raz a potom sa zas musím "vpratať do kože"....

luciarichard
8. mar 2016

@bianka... jasné že nervozita ja ja som bola vždy nervózna keď som hladná 🙂 ale nejak sa teraz snažím krotiť 😝

felycity
8. mar 2016

@bianka... áno, upozorňovali ma na to, že môžem byť nervózna, tak dochádza aj k poklesu hladiny cukru a pocit hladosti...môže spôsobovať, že človek je nervózny, naozaj platí to čo odporúčajú treba sa zamestnať niečím, či prácou doma, ísť von na prechádzku... proste preklenúť tú hodinku dve...a mne funguje aj to, že si poviem, pozri čo to stojí a ty tie peniažky len tak zahodíš, lebo sa nevládneš 😀

mimi1089
8. mar 2016

@bianka... ja nie som, lebo som od zaciatku hlad nepocitovala, skor pokusenia a to uz je skor o mysli 🙂 ale konzultantka aj mne hovorila, ze moze nastat ci nervozita, ci bolest hlavy, moze ti byt zima (to mi byva aj teraz ako telo chudne), ale postupne sa to upravi.

anetka707
8. mar 2016

Vazenie po prvom tyzdni vaha:67,5kg (povodne:70,8kg) ciel 57kg (do ciela10,5kg) ale poviem vam ze mam strasne stavy hladu az na odpadnutie :( hlavne ked som v robote

mimi1089
8. mar 2016

Caute kocky 🙂 prvykrat idem pridat moju doterajsiu "premenu". Datum som dala zajtrajsi proforma, akoze presne po mesiaci, je to fotene dnes 8meho, nevydrzala som 😀 stale som velka, no uz nie ako velryba, tesim sa a pokracujem dalej do vytuzeneho ciela 🙂

luciarichard
8. mar 2016

@mimi1089 wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááw

anetka707
8. mar 2016

@mimi1089 klobúk dole krásna premena !

adulabb
8. mar 2016

@mimi1089 uuuuzasnaaaa! gratulujem! 😀👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌

adulabb
8. mar 2016

@bianka... Ja som byvala neskutocne nervozna, hlavne na zaciatku, ale aj teraz sa mi to este sem tam stane. Zistila som, ze mi pomaha, ked sa riadim hodinami a nie pocitom hladu, cize nesmela som cakat, kym prisiel ten strasny hlad, ktory so sebou niesol az tu podrazdenost, ale uz ked som bola mierne hladna, dala som si kalerabik ci bielu redkovku a nervozite som predisla... Ale nievzdy to odhadnem, no.

mirus1205
8. mar 2016

@mimi1089 jeej gratulujem, ozaj krásna zmena 😉 ...a koľko prosím ťa meriaš ?

katarinka74
8. mar 2016

@mimi1089 tak toto si naozaj zasluzi potlesk 👏 velky obdiv a krasna premena.aj si porusila co ides bez?

mimi1089
8. mar 2016

@luciarichard @anetka707 @adulabb @mirus1205 @katarinka74 dakujem baby 🙂 som mala posledne dva vecery krizu tak som to uz dozajtra nevydrzala a cvakla sa dnes, by som si kukala dokola, ze to ide dole a nech vydrzim. lebo to stoji za to 😀 meriam 171cm a porusila som raz, inak som poslusna 😀

stellina1982
8. mar 2016

Tak hlasim sa aj ja.dnes vazenie po tyzdni (teda ja sa vazim kazdy den ale uz nebudem bo stred.len som sa potrebovala motivovat ) Zacinala som na 83,9 dnes rano 79,9 kg. Tesim sa co Vam poviem.vcera som prvykrat vydrzala aj bez chrumania zeleniny.Dne som si kupila dalsi tyzden a tiez aj sladky napoj s prichutou pomaranca.Mam totiz stale chut na sladke tak aspon trosku mi to zazenie chut a hlad.prave som ho dopila.mne chuti a maskrtnicam ho odporucam.Co mi robi problem je fakt pit vodu.ani nie ze vodu lebo frcala som aj predtym iba na cistej vode ale to mnozstvo ze 3l vody denne ! To je ze maxi problem.zatial som dala len 2l.Inak skrabem steny obcas od nervov ale zatial som neporusila.do ciela mam straaaasne daleko chcem ist na 60kg. Ale mi odporucila si dat kratke ciele.a pytala som sa aj na cukriky bez cukru 🙂 a ze nie nemozu sa .moze sa len povolena zelenina 🙂 🙂

123tana123
8. mar 2016

@stellina1982 drzim palce nech vydrzis a urcite si to daj na viac krat ja som schudla zo 103 na 75 drzala som 3 x dietu s toho 2x CD

adulabb
8. mar 2016

@stellina1982 aj ja mavam dni, ked mam straaasnu chut na sladké, vtedy jedavam cd tycinky a coko shake 😁 Nie, cukriky sa vraj nemozu, ale zuvacky bez cukru ano, tak ja ked mam krizu, zujem detske orbitky 😏 A nasla som si sposob, ako si uspokojit hlavu naozajstnou sladkostou - naplanujem si na den len 43g karbohydratov (shake, polievka, kasa)a dam si navyse polku NUPO tycinky z DM, milujem karamelovu, je uzasna, polka ma zhruba 9 g karbohydratov, takze som v norme a zlozenim je ako CD tycinka, takze je to v ramci diety ok 😉 Jediny problem je nezjest ju celu 😁.

brezakova
8. mar 2016

ahoj dievcata mozete mi poradit kde sa da kupit cd a za aku cenu?

mimi1089
8. mar 2016

@brezakova u konzultanta CD v tvojom najblizsom okrese, jedno jedlo - 3eura , skus si vyhladat na www.cambridgediet.sk