icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

zojab
11. mar 2016

ahojte, chcela by som predat nejake sejky: 6x karamel/oriesok, 1x lesne ovocie, 4 x capucino, 2x vanilka, 2x coko-pomaranc, 4x coko a 1x polievka hubovo-kuracia. je to 20 ks, cize 60E. Najlepsie keby chcel niekto vsetky. Dakujem

erika1235
11. mar 2016

@adulabb musim to precitat vsetko,nemala som vobec cas,,no vahu mam 63 kil,,drzim stale pekne,cvicim a pravidelne jem,nepribrala som nic vsetky sa pytaju ci bude jojoefekt.ale to neni uz o cambridge to je v ich hlave,ak nechapu zakladnu rovnicu ak prijmes viac ako vydas je jasne ze priberies skor ci neskor , preto prijimam menej ako vydam a je to v rovnovahe.jo a mix and mouse z cambridge je genialna vec :D

bozskypalo
11. mar 2016

@mimi1089 mas aj obdiv od svojho okolia? take,ze.... 🙂 Co robis ked si tak schudla?...lebo si to dala pekne, vid.toto 😎

radka816
11. mar 2016

@anetka707 ahoj prosim ta aj ty si bola prve dni taka slaba? Ja som uplne mimo nevladzem len by som spala ..dufam to tak nebude cely mesiac 😢😢😢

tamichloe
11. mar 2016

@radka816 kolky si den...ja 10, a je mi divne,slaba,akoby som mala nizky tlak,....motalo ma,uz treti den

adulabb
11. mar 2016

Pre inspiraciu: cuketa a sampiony udusene na cibulke s trochou goldenu. Mnamka!!! 😀 Moj olovrant, resp. vecera. Tretie CD jedlo si dam o 2 hodinky - karamelovu tycinku pri pozerani telky, ako dezert 😁

tamichloe
11. mar 2016

@adulabb kolky si den?mne moja poradkyna,ešte nedala tyčinky a kaše...☹

radka816
11. mar 2016

@tamichloe ja som este len 2 den uz som rozmyslala ze si dam sumive magnezium moze sa to nevies? A vaha za tych 10 dni ti isla o kolko dole prosim motivaciu lebo sa zblaznim 😊

adulabb
11. mar 2016

@erika1235 A ako pouzivas ten mix and mouse? Poradkyna mi ho nukala, ze je to ako zahustovadlo, da sa urobit zo shaku puding, ale okrem toho ma aj ine vyuzitie?
Jasne, ze je to o hlave a o rovnovahe medzi prijmom a vydajom energie... Ale obavam sa tiez toho, ci telo po takom case na diete nezacne automaticky ukladat vsetko, co dostane...

tamichloe
11. mar 2016

@radka816 nedavaj si,vydrž,je sladke....-4kg 😵

radka816
11. mar 2016

@tamichloe super tesim sa stebou😊 oki nedám si vydrziim 😊aj papas zeleninu ci len sacky? Ja som si dnes dala kaleráb 😀

tamichloe
11. mar 2016

@radka816 aj ja som brala asi 3dni pred zacatim magne B6,a poradkyna mi povedala,aby som si ho nedavala......

tamichloe
11. mar 2016

@radka816 aj ja,dva,narajbala,udusila,a posypala goldenkou 😵

mimi1089
11. mar 2016

@bozskypalo dakujem 🙂 ano jasne, vela ludi si vsimlo, ze som schudla, pochvalia, ze je to super, takze samozrejme to potesi a povzbudi vydrzat. Som este ale daleko do mojej povodnej vahy, tak sa musim este vyhecovat 😀

tamichloe
11. mar 2016

@zojab pochybujem,že ti to niekto kupi,za tolko mame od poradkyn a plus poštovne

adulabb
11. mar 2016

@tamichloe joooj, ja uz som na CD 2 mesiace 😁

anetka707
11. mar 2016

@radka816 ano aj ja niekedy som si musela sadnut a predychat to :(
ale neboj sa to naozaj len prve dni potom uz prida vlna energie 🙂
Stoji to za to! Dnes 12den -4kg juchuuu 🙂

adulabb
11. mar 2016

@radka816 ked si este len 2. den na diete to ako sa citis je uplne normalne, len vydrz, telo prechadza sokom a tak trochu odvykackou od cukru... Ked ti nejaky 5. den nabehne ketoza, bude ti lepsie 😉

anetka707
11. mar 2016

@adulabb mozes si z toho spravit aj take sladke zele ak mas ten napoj pridas mix and mouse a mas sladke zele 🙂
Potom povaris zeleninku zalej polievkou s mix and mouse a mas take nieco ako aspik 🙂

radka816
11. mar 2016

Baby dakujem ste zlate😊

stellina1982
11. mar 2016

@anetka707 prosim ta co to je mux and mous? Od kedy sa moze?kolko stoji?a ak mas doma odfotis prosim ta?je to nejak ochutene?

adulabb
12. mar 2016

@stellina1982 vola sa to mix and mouse (moja poradkyna to vola mickey mouse😊) a je to balene rovnako ako golden vegetable ak ju mas, stoji tiez 10€.

radka816
12. mar 2016

@adulabb ahoj dnes som po tebe troska opakovala urobila som si cuketku a sampiony mnamka to bola 😆 nemas este nejaky typ ako si pripravit zeleninku ? 😊 pripadne fotku 😆

bianka...
12. mar 2016

Dievcata ako vam pride menzes pri CD. Meska alebo nacas?

tamichloe
12. mar 2016
liviaz
13. mar 2016

@mimi1089 waaaaw tyzden som bola odcestovana a tot aku kost vidim mam dost

stellina1982
13. mar 2016

@tamichloe

@adulabb

@anetka707

Baby aj neoznacene 🙂a teda tie co mate skusenosti s tym praskom Mix and mouse. Chcem sa opytat ked to pridam do drinku tak mi to urobi z toho drinku taku nejaku naslahanu akoby penu ?puding?alebo to bude skor v konzistencii ako zelatina? Lebo ako penu by som to vyskusala ako zelatinu raz za cas keby supnem do drinku klasicku zelatinu nebolo by to to iste?co myslite?dakujem.

ma_bu
13. mar 2016

Ahojte, s CD som skončila, schudla som 17,5kg a prešla som na normálnu stravu...je to náročne každý deň si variť, s CD to bolo jednoduchšie 😀
Mne CD pomohla veľmi, naštartovať sa, kg išli dole jedna radosť a cítim sa super. Myslím si, že k CD sa budem vraciať, ako k 2 týždňovému detoxu napr. po vianociach, alebo keď bude pôst. Teraz jem normálne, pravidelne a chodím cvičiť a kg idú dole stále.,

Ak tu je nejaká žienka, ktorá chce skúsiť CD ešte pred návštevou poradkyne ponúkam na predaj sáčky ktoré mi ešte zostali 3€/ks ako u poradkyni... + pošlem brožúru o Cambridgediet, pretože mam dve. Bližšie info s dátumami spotreby jednotlivých sáčkov do spravy.

Koktail:
1x kapučíno
5x mango
3x jahoda
4x čoko-pomaranč
1x vanila
17x banán
1x lesné plody

Rizoto 1x
Špagety 1x

Držte sa dievčatá, stojí to za to! 🙂

tamichloe
13. mar 2016

@stellina1982 ja to ešte nemam,ale chcem sa na to spýtať mojej babenky

ma_bu
13. mar 2016

prečo mam meno ma_bu...veď ja som mabu1983...som s vami začínala začiatkom roka :(