icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

sisika27
22. mar 2016

@luciarichard skacem? urcite nie,to by som si nedovolila, ani ma nenapadlo,zeby si mohla moj koment tak pochopit, iba som napisala ako sa stravujem ja v ramci CD,aby fungovala a ako mi nariadili poradcovia a ze vlastne jedlom tu ketozu zastavim,to je cele.

sisika27
22. mar 2016

@tamichloe jasne,ale ja som hovorila o sebe a uplne zdravom organizme. Plne suhlasim.

tamichloe
22. mar 2016

@jarhal 😀 😀 😀 😀 ked som drzala Mačingovu, mala som energie habadej😉, tato dieta ma ubíja

tamichloe
22. mar 2016

@mimi1089 aj mm chodi na tyzdnovky....😉

tamichloe
22. mar 2016

@felycity asi začnem aj ja behať, pred rokom som behala a fakt som sa citila super

samanta36
22. mar 2016

@zuuzankaa dam na panvicu kvapku oleja potom cibuľku troska ju tam nechám, potom pridám nakrájanú cuketu a nakrájané šampiňóny dám goldenku a mňam

zuuzankaa
22. mar 2016

@samanta36 ďakujem.zajtra to bude u mňa priam gastronomicky zážitok ☺

luciarichard
22. mar 2016

@sisika27 ok beriem späť zle som si vylozila tvoj komentár ;)

luciarichard
22. mar 2016

@tamichloe ja som bola KO z macangovej a hlava má bolela celý týždeň :(

jarhal
22. mar 2016

@tamichloe macingovu som nikdy neskusala...to je detox? 😠

tamichloe
22. mar 2016

@jarhal ano 28dni 😀 😀

tamichloe
22. mar 2016

@luciarichard asi si malo pila.....

luciarichard
22. mar 2016

@tamichloe nie nie pila som dosť myslím že je to veľmi jednostranne a môjmu telu niečo chýbalo. Ale tak každému iné vyhovuje ;)

radka816
22. mar 2016

Ahojte kocky priznaavam sa porusila som dnes dostala som totalnu chut na cokoladuuuuuuuu 😈😈😈

stellina1982
22. mar 2016

Baby ketoza sa narusi napr.aj len pri ochutnani slaneho pokrmu?napr.omacky ?teraz vecer som robila medvedi cesnak s olejom a so solou a musela som to ochutnat.no a zajtra rano idem na meranie vazenie tak ci ma sprdne alebo nie 🙂

tamichloe
22. mar 2016

@stellina1982 nie,len ked prijmeš viac sacharidou ako je dane

bubu37
23. mar 2016

@stellina1982 mne povedala,že aj keď okoštujem jedlo a hneď to "vypľujem " môžem si narušiť ketózu

zuzzi08
23. mar 2016

@stellina1982 ja som normálne skusila jedlo pri vareni, hned vyplula s ketozu som nenarusila. Schudla som za 6 tyzdnov 13 kg. Uz mesiac sa stravuhem "normalne", ziadne pecivo, ryza, zemiaky......najviac jem parenu zeleninu s mäsom, vahu si drzim. Teraz od piatku zacinam 2 tyzdnovu kuru, este by som chcela schudnut 4 kg na moju vahu 50kg 🙂.

lovelly26
23. mar 2016

jan baby ake zadostucinenie - dnes som si mohla obliect saty ktore som nevedela zapnut uz 5 rokov 😀 strasne stastna 😀

tamichloe
23. mar 2016

@bubu37 ja chutnam ked varim,nie vzdy vyplujem a ketozu mam

tamichloe
23. mar 2016

@zuzzi08 to mas super výsledok, ja som na 4.t od dnes a -6kg,co sa mi zda malo a idem zo stovky☹

bianka...
23. mar 2016

@lovelly26 poznam ten pocit...mam na sebe rifle kt.su v skrini pomaly 4 roky...vzdy moderne a mne su dobre 😃😃

zuzzi08
23. mar 2016

@tamichloe aj ja som po 4t schudla 6,5kg. Ale nakoniec som to dobehla a este po skonceni cd som schudla 2 kg 🙂

tamichloe
23. mar 2016

@zuzzi08 to si potom schudla 6,5 za 2t?

zuuzankaa
23. mar 2016

Ja som schudla v roku 2008 tým,že som navstivila štúdio oxilinie.Naučila som sa tam princípom stravovania a tiež tomu,ktoré potraviny kedy môžem jesť.Schudla som zo 72kg na 56kg za 5mesiacov.Držala som sa do roku 2015 na váhe cca60kg ,kedy som sa zo stresu doslova prezierala. Dievčatá,pamätám si jednu vec,ktorú mi tam stále vtlkali do hlavy: tie kg si naberala koľko dlho?a teraz chce s byt behom mesiaca štíhla. Vieme,že človek by mal schudnúť cca 1-1,5kg za týždeň.a to mi potvrdila aj moja poradkyna, ktorá robí cd v podstate od jej rozsirenia tu na Slovensku.a niektoré ste tu sklamane,že slabo chudnete. Mne sa praveze zdá,že chudnete krásne. ☺Ja ,v porovnani s vami,iba začínam. Ale teším sa každým 200-300g, ktoré zo mňa idú dole.Ste úžasne partacky, len sa tak veľmi neporovnavajte. Radšej pomaly,ale isto.A tiež vás prosím,neberte tento môj príspevok ako útok. To nemám vôbec v úmysle. Berte to iba ako názor.Som tu s vami naozaj rada.☺

zuzzi08
23. mar 2016

@tamichloe nie nie za 4t 6,5 kg a dalsie 2t 4.5 kg a po skonceni cd este dalsie 2 kg. Zacala som 6.1. cca okolo 22.2 som uplne s cd skoncila 🙂

jarhal
23. mar 2016

potesila si ma ...ja chudnem slimacim tempom..ketozu uz nemam napriek tomu ze idem podla planu ale -1kg tyzdnne ..za 8tyzdnov 8kg...
@zuzzi08

adulabb
23. mar 2016

@samanta36 Som rada, ze ti chutilo 😀 Inak niekedy si tam davam aj nakrajanu papriku, ta tomu doda este trosku inu chut... A pytala som sa poradkyne, ci mozem pouzivat olivovy alebo kokosovy olej, a vraj nie, tak to robim len na vode, aj cibulku, ale je to rovnako dobre 👌

gabona1
23. mar 2016

Ahojte, ja som začala teraz štvrtý týždeň, za prvé tri týždne som schudla 7 kg. Som šťastná a odhodlaná pokračovať ešte aspoň mesiac. Uvidíme, či to pôjde takto dobre🙂

gabona1
23. mar 2016

Ahojte dievčence, po troch týždňoch mám 7 kg dole, veľmi sa teším, začína to byť vidno. Pokračujem ďalej, ešte musím aspoň raz toľko zhodiť. A vy, ako sa máte? Ako sa cítite?