icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

erikahla
14. mar 2014

@scandy1 to vies,ze budeme

anes52
14. mar 2014

@scandy1 neboj to my všetci tu sme boli rozožratí, treba len prežiť ten začiatok, potom si zvykneš 😀

99koalka99
15. mar 2014

ahojte, ja po 3týždňoch -6kg 🙂

claudi452011
15. mar 2014

Ahojte 🙂 Po mesiaci 8 kg dole 🙂 🙂

anes52
15. mar 2014

Ahojte všetci, hlásim sa po dnešnom vážení: celkom od 20.1. -16,5 kg, prsia -9 cm, pás -10, boky -13, neodmerali sme žiaľ stehná, tam vidím či vlastne cítim najviac úbytku, za dva týždne - 4 kg, som spokojná a poradkyňa tiež, dnes som si vzala aj tyčinky, zajtra si dám miesto obeda "za odmenu" 🙂 , tak babenky hor sa do ďalšieho chudnutia 😀 😀

bebuska1
16. mar 2014

@andreafa ja si prosím receptiky 😉 Ďakujem krásne

sylviaxl
16. mar 2014

Tak vas tu vsetky bojovnicky s tymi OTP ckami zdravim🙂pre vysvetlenie skratka OTP je okrasny tukovy prstenec....tak toho sa zbavujem dnes 5 den vaha vychozia 77,9 a po 5 tich dnoch 75 huraaa snad to pojde dalej tak vam sa ako dari?

katty2012
16. mar 2014

caute dievcata, keby ste mali zaujem mam na predaj jeden radiofrekvencny pristroj na chudnutie, formovanie, celulitidu, napinanie koze, na domace pouzitie, videla som vysledky, vyzeraju skvelo, mame doma 2, kupili sme v akciovej cene. Ja som uz ukoncila CD po 6 tyzdnov, minus 10 kg, len ta kozaaa. nechapem preco muzi nemaju taky problem s kozou ako zeny, aj maros pisal ze tiez nemal ovisnutu kozu. 😕 ale od zeny som to este nepocula 🙄 🙄

99koalka99
17. mar 2014

dobré ránko všetkým CD-čkárom, chcem sa opýtať, že ten EXTRA týždeň je 3CD + 1 jedlo a potom po skončení CD sa vracia naspäť na 3CD ??

mamina201181
17. mar 2014

Ahoj, tak som včera úspešne skončila CD po 9 týždňoch, začala som na 77,6kg a dnes ráno svietilo na váhe 61,1kg. Najviac som sa bála prechodu, ale všetko prebehlo v poriadku, stále chudnem a dúfam, že to dotiahnem na vytúžených 58kg. Držím Vám palce, všetko je to len v hlave 🙂

didietka
17. mar 2014

Ahojte,
tak ja som dnes uz 10 dni len na 1xCD a ketozu stale mam a velmi dobru (stredne policko), teraz budem este 10 dni mat 1xCD a potom s CD koncim. Nebudem mat este cielovu vahu, ale myslim, ze uz to zvladnem dotiahnut do konca aj bez CD a ak by mi po case este nejake tazko zvladnutelne kila ostali, hodim si na 4 tyzdne CD a bude. Zhodila som polovicu nadbytocnych kil, este chcem dat teraz 2 kila dolu do konca marca, nech som za polovicou a potom mi este 13 kg zostane na zhadzovanie bez CD.

inylog
17. mar 2014

dievcata, nezmenila sa vam dlzka cyklu?

anes52
17. mar 2014

@99koalka99 asi si myslela po skončení extra týždňa že sa vracia na 3x CD, áno po extra opäť na 3xCD 🙂
@didietka si dobrá, ja ako som už písala buď , alebo 😀 , a tá ketóza to je pre mňa záhada, od úplného začiatku až doteraz ju mám len slabú, ale chudnem priemerne 2 kg týždenne, už sa tým ani veľmi nezaoberám, to či si tie schudnuté kilá udržím bude už iný level, ale budem to riešiť keď príde čas, držím ti palce a úprimne ťa obdivujem 😲

anes52
17. mar 2014

@inylog no moja mne opäť cyklus nabehol a to som sa už tešila že som po 🙂 od augusta som už bola bez, vraj tým že som pochudla som aj omladla 😀 neviem teda či je to výhoda 😉

99koalka99
18. mar 2014

@anes52 ahoj áno, myslela som tak, že po extra týždni, presne ako píšeš.

Btw. ja mám ketózu tiež všeliakú ako sa jej zachce :D Ale chudnem už tak pomalšie, prvých 5kg išlo dole veľmi rýchlo a už potom to ide tak 1-2kg dole. Tiež sa bojím toho ako si to udržím.

didietka
18. mar 2014

@inylog aj ja som mala posunuty cyklus, ten minuly, ale teraz nabehla na den presne.Pri rychlom poklese vahy je vsak dost case, ze cyklus zahapruje.

slim_any
18. mar 2014

No kočky, dnes som bola na vstupnom vyšetrení. Nabalili mi stravu na dva týždne a od zajtra začínam 3xCD 🙂 Bude to beh na dlhé trate, kedže potrebujem dať toho veeeeeľa veľa dole 🙂 Neberiem to ako nejakú pohromu, to je asi zlý prístup. Už som sa na to aj tešila, keď vidím, ako Vám kilá idú pekne dole a predstavujem si to na sebe, aké to bude super, takže idem do toho s veľkým odhodlaním 😉 Trošku som sa predpripravovala a sťahovala žalúdok dopredu - ráno v práci raňajky, potom komplet obed a hotovo. Prvé dni v prípade krízy ešte večer nejaké jablko, ale potom už nebolo treba ani to, vôbec som nehladovala a pekné 4 kilečká dole 🙂 To je, myslím, dobrý štart... vôbec mi na tom vážení dnes nechýbali 😀

didietka
18. mar 2014

@slim_a z akej vahy ides, a kolko merias? Nabehla si na to super, tak nech sa ti tak dari aj nadalej.

anes52
18. mar 2014

@slim_any tak teda vitaj medzi nami chudnúcimi, želám ti na začiatok hlavne pevnú vôľu, dúfam že máš dobrú motiváciu, lebo tá je tiež dôležitá a chuť máš určite, myslím do chudnutia 🙂 veru, ako píše didietka daj váhu, alebo aspoň koľko chceš schudnúť 😀

slim_any
18. mar 2014

@anes52 dakujeem 😀 aj chut aj motivacia je...aj vdaka babam tu, ked vidim, ako sa im dari 🙂 motivacia je uz len nevyzerat tak, ako vyzeram 😀 ... no a patrilo by sa mi aj takych 30-40 kg dat dole 😎

inylog
18. mar 2014

mam -18 ...chcela som sa chvalit 😀

elenamarek
18. mar 2014

@inylog bomba super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lala11
19. mar 2014

@7104282570 Mne velmi pomaha diskusia o CD, drzim Ti palce!

lala11
19. mar 2014

@7104282570 mne nikto hladovku nekazal, zacala som rano po normalne prestravovanom dni 🙂

7104282570
19. mar 2014

lala 11 Děkuju za odpověd a podporu, moje poradkyně mi řekla že je lepší začít den předem hladovkou, aby se asi scvrknul žaludek a prý naběhne ketóza rychleji. Jinak dneska 4 den a jsem zatím v pohodě, jen 3CD + 1x denně ten bujon Golden vegetable mezi obědem a večeří. Taky to zde pořád pročítám abych vydržela 🙂

7104282570
19. mar 2014

lala 11, kolik si celkem zhubla, jestli se můžu zeptat 🙂 ? A na CD jsi od půlky ledna?

zirafienka
19. mar 2014

slim_any ,prosím Ťa, ak je to nie tajomstvo, koľko si platila za vstupné vyšetrenie a balíček stravy. Chcem ísť do toho. Budem rada, ak mi dáš info, alebo niektorá z Vás, ktoré ste to absolvovali

zuzikboc
19. mar 2014

@zirafienka Vstupné bolo tuším 15€ (ak sa mýlim, tak ma opravte 🙂 ) a strava stojí 3€ / balíček. Cca na dva týždne to vychádza 126,-€ 😉

zuzikboc
19. mar 2014

Tak žienky, polovica kíl dole 😀 Dnes som zahájila druhú etapu na 3 CD a zhadzuje sa tá druhá polka tuku 😀
Joj, už aby to bolo 😀 😀 😀

anes52
19. mar 2014

@slim_any aj ja chcem toľko schudnúť, dúfam že sa nám to podarí 🙂