Chcem byť fit do leta 2015
Milé maminy. Ja idem do toho určite. ale bola by som rada, ak by sa pridali maminky, ktoré to s cvičením a s chudnutím myslia vážne a chceli by sa pridať... Spolu nám to pôjde ľahšie 🙂 Teda mne určite veľmi pomôže hlavne psychicky... Ja potrebujem dať dole tých 15-20kg. Takže? Kto do toho pôjde so mnou?
Eeeej, baby...Ked to citam,ze 10 kil vam treba dole....Och...Len zavidim...Mne 30! Nikdy som nebola stihla, ale 10 mesiacov po porode este nemam ani predporodnu vahu...A ked dosiahnem tu, tak potom dalsich 15-20 aby som vobec bola spoko...Uz trosku fachcim, ale stale si supnem aj cosi sladke...Sice ranajky,obed,vecera zdravo, ale dris pomedzi to keksiiik, cokooo ☹
@lucianka222 mne píše ze stránka neexistuje :P poprosím pridaj aj mna dúfam že táto skupinka vydrží do toho leta :D:D
inak dnes úspešný deň ráno som si ťažko ale odbehla spalila som 1050 kj potom niečo doma porobila jasné že obed nestihla a hajde s dcérkou na plaváreň tam 2 hod ja som neplávala lebo nebolo kedy , keď som bola sama ale aspoň sa svali uvolnili.
bielkovynový kokteil po behu
raňajky jogurt vločky ovsené celé nesladené , do toho orechy a voda horúca
obed vrap placka s kečup majo šunka kapusta rukola ( to iste malá aj malá na plavárni )
olovrant tuna jogurt a kukurica
večera mäso na kyslej kapuste niečo ako zabíjačkové mäsko x)
dnes som pomerne neskoro vstala o 8.30 tak preto také zloženie poprehádzované 😀 😀 ale spoko nie som hladná a chuť na sladké nebola ;)
@ivka976 No veru s Mirkou sme chodli na strednú aj sme kamošili,ale pred veľa rokmi, resp. za slobodna.... potom som sa vydala a bolo.....
Ivka tak to ťa isto poznám, len tú fotku daj lebo ....si fakt neviem vybaviť... ja som kopec rokov bola zamestnaná v ZA tak som stratila prehlad, kto je kde......
babule hlavne jedzte veľa bielkovýn a zeleniny, ovocie len do obeda, nič nízkotučné lebo to je len plné cukru a bez cukru to chutí strašne , v pohode možete polotučné výrobky, ak sacharidy tak len na ranajky maximálne len do obeda ;)
Prosím nejedzte tie ryžové chleby lebo to je sam cukor ak sa to začne rozkladať v žalúdku 😝
@mia501 aj mneee 🙂)) ostatné sú strašne suché, že? rajo, ktorý je 2x drahší, mi vôbec nechutí. ešte ma napadlo, že ako druhú večeru (nie vždy, iba keď ma chytí hlad) si dávam acidko / kefír (tiež je dobrý ten z lidla, v litrovej fľaši). no ja mám väčší problém s tým pohybom, ako so stravou. ale super je, že odkedy cvičím, ľahšie sa mi odoláva sladkému, lebo vždy, keď to na mňa príde si poviem, že dokelu polhodinu som makala, tak si to teraz nepokazím nejakou sprostou čokoládou 🙂
@idris Mne sa vracia v pohode...Aj ked sa jeden den "prezerem" v pohode dalsi idem zdravo...Ale sladke ide straaaasne tazko vulucit...uz aj ranajky davam sladke, ze nech ma to nelaka ale stale malo...No darmo,som bola zvyknuta na ine mnozstva sladkeho, takze mne aj zredukovanie pomoze 🙂
@ivka976 Na ranajky davam, ale ked coko najlepsie chuti pri vecernej telke 😀
@adkat13 ano, ostatne su suche a ten kefir obcas kupujem hlavne koli malej 😀 jej chuti ale tak budem si z neho cuckat aj ja 😀 ...ja niekedy ked mam hlad pomoze mi ked si zacvicim,alebo brusaky, prejde ma to....no uvidim ako dlho teraz vydrzim, stale zainam ale ako zacnem tak skoncim
@lucianka222 pridas aj mna? ja sa chystam dat cosi dole uz presne rok, pr vyske 158 mam 63 :( povodna vaha bola cca 5kkg...maly mi nastupil do skolky, cize by osm mala mat trosku volna aj na seba 🙂
@mia501 odkedy som upravila stravu a dodržujem tých 4 - 6 porcií za deň, tak ani hladná nebývam. len tá chuť na sladké stále občas je ☹ ale tak to bude asi vždy... no a čo sa týka cvičenia, ja už keď som raz začala, tak neskončím, ani keby som umierala 🙂 a dosť ma motivujú tie fotky výsledkov po odcvičení 30DS - neviem, či si to videla, je toho na nete kopa, keď sa mi nechce, kuknem si to a hneď sa mi zase chce 🙂))
Ahojte môžem sa k Vám ešte pridať?
@p_etrisha ja som bola čoko-cukro maniak od 14 rokov denne čokoláda padla :P pojedla som bratom mame , potom bol útlm , a následne padli aj 2 salka ( kondenzované mlieka) čokolády keksíky a iné kraviny kupované pudingi ach jaj až sa hanbím ako som to mohla ☹ ☹ ☹ kým som nemala dieťa všetko som vychodila a konfekčná veľkosť 42 mi vyhovovala . Potom pôrod mala som neuveritelných 63 -vyzerala som ako podvyživená ale netrvalo dlho a vyhupsla som sa na 100 ☹ ☹ ach jaj a od vtedy bojujem a bojujem sú lepšie obdobia ale aj horšie Teraz je to lepšie tak makám ako sa len dá a verím- som si istá že už nepríde ten kolotoč s cukrom 😎
no to budem asi ja len teraz mam tmavsie ,no mam novy notebook a nema tu vela fotiek tak to musim poriesit,smiem sa opytat kde teraz robis ?ak robis,lebo dcera mi vravela ze sa jej podobas na jednu tetu z druziny ak sa nepomylila
dobre ranko babule, tak aky mate dnes dietny plan? ja som na ranajky zjedla 1 cerealnu kaiserku s kur. sunkou a paradajkou, samozrejme pred tym pol litra vody, teraz mam zaliaty zeleny caj, naobed si planujem dat kur maso s ryzou co mame a potom do vecera len zeleninu a mozno cottage...len ci sa udrzim 😀
aj ja sa pridavam ak mozem 🙂 treba cosi so sebou robit po porode 🙂

@najmama Ta poznam urcite by si ma aj ty spoznala keby som tu mala fotku ,,tak sa mi zda ze si sa kamaratila s Mirkou Smolkovou ja som od Kubusi🙂)))