Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
Ahojte, pridavam sa...dlho som vahala,ci sem napisat,ale tie kila navyse ma uz zozieraju...stale som bola na neakych dietach - vzdala som to az po svadbe 😀 ale tak aj manzel pribral 10 kg, to nic...ale pri prvom tehu som pribrala 25kg, po porode mi islo dolu 10, nejako samo potom 5 a 5 som schudla dietou...ale nekojila som, nemala som mlieko...
teraz pri druhom tehu som k tym 5,co mi zostali navyse pribrala 18, myslela som si,ze po porode schudnam aspon 15...ale nic sa neudialo..poporode mi zislo len 8 kil a z toho uz mam 3 zasa hore...mam rovnych 100kg...uz som z toho zufala..kedze kojim,tak nechcem drzat dietu a ani velmi cvicit,pretoze len pri trhani buriny mam hned svalovicu,pretoze okrem starostlivost o starsie dieta, behanim za dcerkou, prechadzok a ved to poznate som sa asi spravne nehybala 😒
Takze teraz sa potrebujem dostat aspon na 80kg,aby som v pohode obliekal veci zo skrine...len neviem ako, co mozem vynechat a ako sa stravovat,ked kojim...nechcem si odopierat a stale mam chut na sladke...a popravde, mam aj dost nervov a stresov...dve deticky nie su sranda 🙂
Snad tym, ze budem ranajkovat musli a mlieko, potom na desiatu ovocie, obed normalne, na olovrant caro a na veceru biely jogurt, nic svojmu dietatku neuberiem 😖
@andrema vies co to je len vyhovorka ze mas svalovicu aj z trhania buriny 😀
ja som tiez bola dlho leniva ale po druhom porode som sa odhodlala a zacala cvicit...teraz cvicim intenzivne cca 3-4tyzdne...akoze na vahe mi nejde dole nic, lebo som jedla co som chcela a kedy som chcela...ale na cm islo cosi dole, aj okolie pozoruje zmenu 😉
si este len kratko po porode ale myslim ze by si mohla pomalinky zacat cvicit a uvidis aj s kojenim ti to pojde pekne dole...ja som 2mesiace po porode zacala cvicit na orbitreku a chudla som, lenze som si potom vytkla clenok a nemohla civict 5tyzdnov tak som zlenivela...ale teraz si to uz vychutnavam,je to super pocit ked si zacvicis 😉
ahojte, chcem sa pridať aj ja, lebo som už zo seba zúfalá, ja nedokážem vydržať žiadnu diétu, ani len 2 dni. kilá som nabrala postupne, ja sa nemôžem vyhovárať ani na deti, po svojom treťom som vážila skoro rovnako ako pred otehotnením, ale stresmi a problémami, hlavne s najmladším, ktorý je ZŤP som postupne nabrala asi 15-17kg. Chcela som v lete schudnúť aspoň 5kg, aby som mala pod 80, ale neschudla som vôbec nič. U mňa je tiež najväčší problém sladkosti a to, že si niekedy stresy vyvažujem jedlom.
Nezavedieme si nejaký systém, ako si hlásiť úspechy -aj neúspechy? 😝 Povedzme raz za týždeň?
KOCKY skusme zabudnut na diety...neobmedzujme sa...podla mna to chce len disciplinu a pravidelnost v jedeni...ved ked aj zjeme nieco co by sme nemali ale v case ked mame jest tak sa nic nedeje...skusme sa prepnut v hlave a myslime pozitivne....ja som si vcera precitala ze pokial chcem schudnut tak by som sa mala chuda citit a aj sa tak spravat a stale si hovorila ze uz mam tych mojich vysnivanych xx kil 🙂
takze tak 🙂 preto nechcem drzat uz dietu ale cvicit a makat na sebe 😀
@sisanka u mňa to je rekord,že som vydržala tak dlho 😀....len už ma to nebaví a dosť som aj porušovala..teraz ju už cca 3 týždne nedržím...pred vyše mesiacom som cvičila Jillian Michael 30 day shared...to mi celkom pomohlo,ale neodcvičila som to celé,iba prvú tretinu,lebo som nechudla...ale aspoň som sa trošku vytvarovala..teraz to chcem už zmáknuť celé 🙂
@sisanka no dufam,ze ked prestanem civcit a vsetko bude ako teraz, ze dam vecer druhe dietatko manzelovi a prve uz bude spat,tak snad sa dostanem k cviceniu...chcela som chodit na zumbu po prvom porode...bola som asi 2x,pretoze moja dcerka strasne zle spavala, hocikedy sa zobudila a jacala za mnou,takze som nemohla paty vystrcit z domu...to om bola taka odhodlana cvicit..aj som potom chodila na vibracnu plosinu, a tolke peniaze som za to dala..ano islo daco dolu,ale malu mi musela strazievat mama, ktora ma problemy s chrbticou a take narocne dieta jej davalo velmi zabrat 😒 tak som to potom aj vzdala..a islo to hroozne do penazi,to si na materskej nemozem dovolit uz...
no dost pisania, idem aspon strecing si dat pred telkou teraz a par brusakov...zacnem hned a postupne
co to je ta dukanova dieeeeta??? nikdy som dietu nedrzala ale som straaaaaaaaaaaasne leniva cvicit. chcelo by to zhodit 10-15kg. mozem tu dietu aj ked kojim? 😉
@sisanka ja som v máji- celý máj - to som sa naštvala kvôli nejakým rečiam- jedla normálne, ale nejedla som sladké a nie po 18 a za mesiac som takto schudla 3kg. Nebolo to ťažké, len večer som mávala hrozný hlad, lebo chodím spávať až okolo polnoci. Cítila som sa fakt lepšie a nemala som celý mesiac ani migrénu- mávam občas dosť silné migrény. ale potom boli veľké stresy, bol koniec roka, prestala som sa snažiť a 2kg sa vrátili....
ak ti mozem poradit, mne pomohlo schudnut po porode vysadenie sladkosti!!! UPLNE!! a schudla som 25 kg ale k tomu som prve 2 mesiace poctivo cvicila. Moja svagrina zasa uplne vysadila biele pecivo a jogurty - najvacsie zabijaky, co sa tyka priberania na vahe. Snad pomoze.
Nekupuj sladkosti - ked ich nebudes mat doma, nebudes ich jest 🙂 radsej si daj sladku broskynu, alebo banan - to ti zazenie chute 🙂
Takže baby, čo varíte zajtra na obed? my budeme grilovať, tak si dám všetko, ale málinko chleba.... a k tomu kopec rajčín, máme ich plnú záhradu.
Baby staci len nejest ja som skusala vseliake diety ale ni nepomahalo az ked som cele dni tyzden nejedla tak som za tyzden schudla 3 kila ale tak jedla som iba tak jedni vajce na tvrdo alebo uvarenu samu ryzu
a vynechat pecivo a sladke vody
baby, mne pri velkej chuti na nieco sladke alebo proste pri pocite obrovskeho hladu pomaha umyt si zuby 😀 😉 ta zubna pasta zabije vsetky chute 🙂
Ducanova dieta
tak kaslem na dukanovku kukam to video: jillian michaels 30day shred a idem na to!!!!!!!!!!!!!! 😀 drzte mi paluchy
@anka912 aj my budeme zajtra asi grilovat a varit gulas..tiez si dam aj to aj to ale len v case kedy moct 😉 ja jedavam o 8, 12, 16 a 20h....cize ak o 12h este nebude gulas hotovy tak si dam nieco lahke a gulas az o 16 😉
pred casom som aj ja vecerala o 18h ale potom som mala chute na vselico, vyjedat...tak som teraz zacala jest kazde 4hodky a veceru mam o 20h a vobec uz nemam chut na nic potom, je to super 😉 a o 20h zjem len nieco lahke...
@baton my máme trampolínu, aj stacionár, stále si sľubujem, že dnes už začnem.... ale ste ma nabudili, idem si aspoň 20min pobicyklovať
@sisanka toto aj mne už inde radili, aby som jedla posledné jedlo neskôr, lebo každý večer bojovať s hladom nebolo nič príjemné.
Ja mám ale vyskúšané, že večer nesmiem jesť ovocie, hlavne nie jablká, lebo potom dostanem znova vlčí hlad.
Takže zajtra to budem robiť podobne a kávu piješ medzi jedlami alebo s jedlom?
Musíš sa premôcť..ja som išla v pohode dolu s váhou...chce to pevnú vôlu.

@minnie55 ja som si dnes nachystala na chrumanie k telke mungo klicky 😀