Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@zuzu188 ja milujem susene banany, aj ked nie su prave najdietnejsie. ale ja uz nejak susene nepapam. ale ako alternativa za sladke je to super. toto si prezri a na zaklade tychto hodnot si vyber ovocie.
http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/ovoce-su...
Baby ste tu aj take co koja?
@ivanazv ahoj ja si myslim ze z HA nepriberies,teraz uz su v Ha naozaj nizke hodnoty hormonov nie ako v minulosti ja som nepriberala z ani jednej co som doteraz brala aj pred troma mesiacmi som zacala brat a popri tom som aj schudla,teraz som opat vysadila pretoze mi moc nesedi som ovela viac nervozna ahlavne vobec nemam chut na sex
@henrieta16 no neviem ci zdrave stravovanie su fitness cerealie vsak v tom su same E-cka a umele sladidla..
@kingstonka týždeň pred mrchou mi najviac chutili sladkosti 😝 ale zatiaľ som ju nedostala po pôrode a dúfam, že ešte tak skoro nepríde .
@ankaevka tíško závidím, ja kojím doteraz , moja malá mala pred tromi týždňami 2 roky a mrchu som dostala hneď na ďalší mesiac po skončení šestonedelia 😖 pri synovi, keď mal šesť mesiacov a kojila som do sedem a pol mesiaca, teraz som do seba dala dva krémeše, malá je mi hore od pol siedmej rána, cez obed nechcela, je jedovatá a ja unavená a mrcha mi mešká zas ako obvykle a sladké je jedine čím únavu zaháňam ☹
@henrieta16
vzhladom na mnozstvo uhlohydratov a cukru(ktore uz nase telo vecer nepotrebuje,lebo nevyuzije,len si uklada z nich pekne zasoby) ktore maju sa pokojne vyrovnaju aj chlebu
a co sa tyka chleb,existuje uz aj taky,ktory sa moze pokojne aj vecer bez vycitiek
@minnie30 Vau, tak dlho?..prvorodenú som kojila do štyroch mesiacov, syna do šiestich ale teraz to chcem potiahnuť dlhšie..možno tak ako ty keď sa podarí..tie chute na sladké to poznám veľmi dobre, mm mi nosil z nemecka veľké milka čokolády..a ja som ich večer, keď deti zaspali jedla aby som sa nedelila..hlavne karamelové zbožňujem..teraz sa snažím sladkosti nejesť alebo si dám a vynechám hlavné jedlo aby sa to vyrovnalo kaloricky 😝 .
Ahojte, priznam sa že som nečítela všetky príspevky, lebo je ich tu veľmi veľa ale pridávam sa k Vám. Začala som cvičiť pred štátnicami, chcela som dobre vyzerať v šatách ale tak po 2 týždňoch ma to prešlo. Kúpila som si aj orbitrek spočittku ma to veľmi bavilo, aj som niečo zhodila ale postupne som už nemala chuť ani silu. Potrebovala som podporu. Výsledkom bolo že som pribrala ešte viac ako som schudla. No od dnes začínam znovu. Moja váha nesmie stúpať ale klesať. Dúfam že ma v tom podporíte.
@henrieta16 Odkaz pre teba :D idem cvicit prvykrat jillian tak budem tu o pol hodinky 🙂 drz palce aby som vydrzala :D
minule som pozerala na spektrum najnovšie vyskumy. 10 rád ktoré zaručene pomôžu pri chudnutí. 1. jedzte viac bielkovin, budete dlhšie sitá a nebudete mat potrebu neustáleho hladu. 2. Vela vápniku vám pomáha vyplavovať tuk z tela pomocou stolice-fakt skusali to na jednom chalanovi! ale musia to byt nizkokaloricke jogurty, syry a pod. ktore maju vela vapnika. Tym padom aj ked ziete cely balik čipsov a zapijete to nizkokalorickym jogurtom, všetky kalórie z čipsov sa odplavia von z tela spolu s jogurtom. 3. veľa chodte-pri každej činnosti ktoru robite sa prechádzajte, nutite telo spalovat tuky. 4. cvičte aj ked len par minut- vaše telo bude spaľovať tuky až 24 hodin po cvičení aj počas spánku. 5 Veľa pite
6. ked jete rozmixovanu stravu, tak ako napr. male deti, budete dlhšie sitá. Až o 2 hodiny. Može to byť aj kurace sote a zemiaky ale aby to bolo rozmixované. Ešte tam niečo bolo ale Viac si už nepamatam.
taaak baby dnes som si zacvicila konecne aj ja slaavnu jillian :D parada a zajtra mozme s radostou robit torticku pre drobca :D:D:D no nic potom vecer musim dat 2 davky :D:D:D
@julinkak ved robím aj to. 😉
@jaannuusskkaa no a polhodinka je fuč a ty kde? 😀
@henrieta16 ja tuuu uz daaaavno :D
@jaannuusskkaa už i ja som tu 😉
@henrieta16 tha sa tu neflakaj a pod na FB :D

@julinkak a ty ješ aké?