Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@kingstonka ja idem na dvojku vo štvrtok, som teda riadne zvedavá, ale @zuzu188 na to ide už v stredu! Dá nám echo ako jej to ide 😝
@henrieta16 potrebujem zhodit brucho, a troska nohy, tak uvidime ako to pojde, preto hladam nejaku dobru zostavu..uz som sa tu na konovi dopatrala ku kadecomu..ale tato vasa skupinka ma zaujala.. 😉
@baby124 treba aj to, mne by taký relax prišiel vhod. No kým je manžel v práci, smola, ale teším sa, ked príde 😉 zahrajú sa a ja budem mať čas na pre seba 😝
@alka221 padol kompliment pre našu skupinu. Dakujeme 😀 takmer každá fičí na Jillian, vyskúšaj, neoľutuješ a okrem toho, cvičí sa to 30 dní a potom môžeš prejsť na niečo iné, bud od nej, alebo od koho len chceš 😉
@henrieta16 noo ten moj pride az v piatok cize som na malu sama a som rada ze aspon mama si ju zobere von ... v sobotu ked som cvicila jillian sa chlap na mna pozeral a hovoril nikdy som ta nevidel este cvicit 😀
@henrieta16 vraj je svalovka na začiatku každého levelu 😒
chcem sa spytat aj vas bolia koleno docvicine?
@zuzu188 Dakujem ...idem do toho 🙂 kolko uz cvicis?? uz mas aj vysledky?
@baby124 ale určite ho to potešilo, ked videl tvoju snahu, môj len ide okolo mňa a krúti hlavou, no ja viem, že ma podporuje 😉
@zuzu188 to vážne, to kde si čítala? 😒
@baby124 mňa nebolia kolená, aj svalovka už prešla. Teraz občas cítim pri cvičení nohy, ale nič strašné. A to mám za sebou odcvičený 8. deň 1. levelu. 😉
@ankaevka len bojuj, to nevadí, hlavne, že cvičíš a cítiš sa po tom dobre 😉
Ahojte baby, mne sa nedarí, som u mamy na dedine, kde je plná záhrada zeleniny a ovocia, tento týždeň som nejedla ani mäso, varím si len zeleninkové dobroty bez múky, bez oleja, len také prírodné, sladké som nič nejedla, len jednu ruskú zmrzlinu a občas jogurt, celé dni sa potím pri sporáku, lebo robím malému detské výživy z ovocia a aj trošku cvičím ráno, ale neschudla som ani gram. Ja som z toho hotová, to môže byť preto, že stále kojím? Ja som už na jar držala šalátovú diétu, ráno večer zelený šalát a obed normálny. Na olovrant a desiatu jogurt a veľa veľa čistej vody a nič. Dva mesiace takto.. Pečivo jem len na raňajky, jeden rohlík celozrnný. Večer občas, ale nie pravidelne ku zeleninke tiež... tak ja už fakt neviem... 😔
@katy31 podľa mňa na to ideš dobre, len vydrž trošku, určite sa výsledky dostavia. Nevzdávaj to! Držím ti palce! 😉
ahojte baby..akurat sme dosli domov...som znicena!!!neskutocne ma bolia kolena...zacali ma pobolievat uz pri cviceni jillian a teraz v Tatrach som myslela ze sa mi uz niekedy nieco stane, hlavne ked som vystupovala z auta!!!...odvazim sa az zajtra rano ale prave som dojedla salat s reznom a tiramisu co mi mama dala lebo vcera boli u nas hody 😀 😀 😀 😀
no tak ja ráno 73,3kg...fúúúj!!!! idem cvičiť 😀 😀 😀
@karpatanka dnes som odcvičila 9. deň 1. levelu 🙂..hej,vidno to,už sa začínam formovať a schudla som zatiaľ 0,3 kg
@henrieta16 na jednej českej diskusii o Jillian
@jaannuusskkaa 67,3 😠 😠 😠 cely tyzden som mala 66,6 a po svadbe toto 😝 no ale tak polepsim sa 😅
@katy31 Nie, z kojenia to byť nemôže, veď tým že kojíš vydávaš viac energie. Určite na to ideš správne, možno ešte trošku viac pohybu? Iné ti poradiť neviem, keby som to vedela, tak som štíhla jak laň, což nie som 😀 . Skús si na internete vypočítať kalorický príjem a výdaj (nájdeš také kalkulačky a možno prídeš na niečo). Držím palce 🙂 .
dievcata aj ja by som tiez chcela schudnut..aspon 5-6 kg len ja nemam vobec pevnu volu co sa tyka cvicenia a v jedle tiez hresim bud nejem vobec lebo nestiham alebo jem vsetko co mi pride pod ruky a najhorsie je to pred menzesom to by som len jedla a jedla a ked uz menzes pride tak nemam chut na nic 😒
@henrieta16 Určite, chcem to dobojovať až do konca. Teraz sa mi síce zdá, že 30 dní je veľa ale vydržím 😠 .

@alka221 slová do bitky 😉 držím palce!