Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@ankaevka ano ale určite neschudneš 9 kg za 8 dní ale je to individuálne v priemer 3 kg za mesiac a či je to hnusné by som nepovedala mne tie kokteily chutia ja si do nich primiešavam ovocie,nescu a hoc čo na čo mám chuť
Ahojte babenky. Suseda schudla po takychto kokteiloch 20kil a dost rychlo ale hned ako ich prestala pit a zacala jest a podotykam zdravo neprejedat sa pribrala 30kil. Takze od toho radsej ruky prec ved predsa sme tu v teme ze chudneme bez diet. 😀
AHojte takze dnes som dala prvykrat tu jullien len ma ku koncu zacala boliet kolienko ☹ tak dufam ze do azjtra prestane a ja zmaknem plnych 10 dni este pre upresnenie 10 dni sa cvici stale dookola level 1? pretoze u mna je kriticka spodna cast najma,aj z brucha mi este treba ale mne miery stoja vzdy v bokoch co am neskutocne rozculuje a v stehne nad kolenom mam nohy ako dva solne stlpy 😠
Inak nerozmyslali ste aj and tabulkou mier?
dopijem kavu a ide sa na 4 . den level 2- len sa mi taaaaak nechce? nejake povzbudive slaova by som potrebovala 🙂
@megafon278 tak možno ten tvoj je chutnejší neviem, ja som písala o tom herbalife..ale aj tak nie som na tieto koktaily..ide to hlavne do financií a bohužiaľ to si nemôžem dovoliť..skôr si stiahnem z internetu nejaké cvičenie a budem sa podľa toho hýbať hoci budem pomalšie chudnúť..inak ja som reagovala na inú, čo núkala niečo na chudnutie a len som písala sisanke, čo jej chcela ponúknuť 😉
@kingstonka tak už vstávaj a cvičiť!!! 😀 ..mňa tak prešiel prvý level..odcvičila som 6 dní, potom som mala 3 dni "voľna" a už sa mi nechcelo vracať sa k tomu istému cvičeniu, tak som začala dvojku..
@ankaevka docvicene 🙂)
@ankaevka oki
ahojte chcem sa spýtať podľa čoho cvičíte? ja síce môžem začať cvičiť až o mesiac, lebo som po cisárskom, ale rada by som sa zatiaľ aspoň inšpirovala 🙂 ďakujem za odpoveď 🙂
Ahojte baby, tak hlásim ďalšie 0,5 kg dolu.. Prestala som jesť pečivo a večer jem len paradajky a mozarellu a šunku striedavo, bez všetkého a na raňajky len jogurt. Obed normálka a dám si denne jeden zelený čaj alebo čaj na spaľovanie tukov od Klemberu. 🙂 Prikladám jeden link, čo som dnes objavila.. http://najmama.aktuality.sk/clanok/231265/video...
A babenky, nemám čas študovať Vás dozadu, lebo moje akčné dieťa prevracia dom, ale dáte mi niektorá link na to cvičenie Jilian Miehales.. to sa dá aj doma? V čom spočíva podstata? Dikes... večer si Vás trošku preletím... ale teraz ma čakájú podlahy a obed.. 🙂
ahoj baby, rada by som sa pridala ak môžem 😉 ja som dala teraz za mesiac dole 5 kg a to tak, že som len upravila stravu a pridala cvičenie 😉 zo stravy som úplne vyradila všetko z bielej múky, výrazne obmedzila sacharidy, pridala vela vela zeleniny, primerane ovocia - len doobeda, a jedlá varím na základe delenej stravy. Poobede sa snažím už žiadne sacharidy, len bielkoviny a zelenina, polievky. Ráno a po cvičení pijem proteín, pred cvičením si dám L-karnitín a raz denne si dávam spalovač tukov. Momentálne som chorá, takže cvičenie som vypustila...veľmi mi pomohol pri chudnutí jumping - je to super cvičko, chodím na to do auparku - teda teraz nie 😉 doma mám orbitrek a pekne každý deň cvičím - keď som zdravá samozrejme... 😉 😝 a ide to, a celkom som spokojná s tým, ako rýchlo idú kilčá dole. Moja počiatočná váha bola na konci júla presne 85 kíl...dnes je 79,9 😀 toľko ukazuje váha a oblečenie sa tiež o dobrý kus zväšilo 😝 diéty ani drinky nepomôžu na dlhodobo, len potiaľ, pokiaľ ich budete dodržovať, akonáhle sa s tým prestane, dostaví sa jojo, to už každá vieme 😝 treba si nájsť spôsob stravovania, ktorý bude vyhovovať a budeš ochotná sa tak stravovať aj naďalej, nie len počas doby chudnutia. Ja si teraz kľudne a bez výčitiek dám sójovú tyčinku, alebo músli tyčinku, šak nedá sa všetko si odopierať, len treba si nájsť hranicu 😉 začali sme sa takto zdravo stravovať aj s manželom a ten už schudol cez 8 kíl, ide mu to volako rýchlejšie, no darmo, je chlap, nelomcujú ním hormóny., ktoré to nám ženám nie raz vôbec nezľahčujú 😉 ale neva, všetko sa dá keď sa chce, nie? 😀 ja sa nemerám, načo sa zbytočne stresovať, dvakrát do týždňa sa odvážim a hotovo, váhu si zapíšem do aplikácie v mobile, aby som sa raz zasmiala na tom, ako som vyzerala 😝 mojím cielom je dať dole 20 kíl, ale možno bude stačiť aj menej, nakoľko neviem, ako budem vyzerať pri akej váhe, takže cielová váha sa bude operatívne prispôsobovať 😀
ahojte, píšem neskoro tak váha ráno 84,6 ☹ , prosím do tabuľky
@jaannuusskkaa
som včera zabudla napisat váhu 73,8kg
dakujééém 😀
@zlatica36 waw, super pribeh 🙂 ja som viac krat pocula ze nastartovat dokaze poriadne tvrde uprimne slovo najma od cudzieho... mopje 2 kamosky tak nastartoval ujo ked im povedal ze: uz ste riadne tucne 🙂 ale suhlasim s tym ze vela zeleniny, pravidelne jest a nevecerat! a kilo dole za mesiac je predsa 12 kil za rok co je az az 🙂
@sofinka333 nevečerať je hlúposť, jesť treba ale s rozumom, najväčšia hlúposť je pri diéte nejesť! Na večeru si kludne môžeš dať mäso so zeleninou, alebo nejakú zapekanú zeleninu, zelenina+syr...sójové nejaké jedlo, je veľa variant ako skombinovať zeleninu s bielkovinou 😉 v žiadnom prípade ale nesmieš nejesť, lebo to je základ jojo efektu následného po skončení "diéty" 😉 u každého je to indiviudálne, ale niekto vie za mesiac schudnúť aj 8 kíl 😉 zo začiatku sa odvodňuješ vo veľkom množstve, tie kilá idú dole rýchlejšie, potom sa to spomalí troška, netreba sa žľaknúť, treba vydržať a pokračovať v zdravom stravovaní 🙂
ozaj baby, do jedla si pridávam troška sušeného čili, podporí to trávenie a môžem povedať, že ozaj badám, že je mi lepšie po jedle ;) Jedlo minimálne solím, nakoľko soľ zbytočne v tele zadržiava vodu. Denne pijem žihľavový čaj spolu s prasličkovým čajom - močopudné bylinky - pomáhajú zbaviť sa toxínov a odvodnia 😉 odporúčam denne jednu šálku.
hlásim dole 0,6 kg - momentálna váha dnes ráno 79,3 kg 😵 😀
@barchee no ja si maximalne dam nejaky jogurt , ovocie. zeleninu jem neobmedzene aj o pol noci 🙂 ja som so svojou vahou spokojna, len konstatujem ze toto sa u mna osvedcilo a nemam problem
@sofinka333 😉 ja si musím dávať pozor na to, čo kedy zjem, lebo hneď sa ukladajú vankúšiky ☹ tíško závidím dievčencom, čo môžu papať všetko a kedykoľvek 😕 🙂
Baby, ako pisala @barchee k tomu chilli, davajte si pozor, lebo davaju na to reklamu, ale nepovedia, ako uvolnuje svaly, tym padom zaklapku pazeraka a casom to moze dopadnut zle -> zacne kyselinou, palenim zahy, kaslom, astmou a nechcem povedat, co dalej.... Poznam par ludi, co maju reflux tak ako ja a mame spolocnu jednu vec, paprika a chilli zaklad jedla. To len take upozornenie, lebo vela ludi o tom nevie :(

Ahojky,rada by som sa k Vam pridala ak mozem 😉