icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

ivanazv
17. sep 2012

@jaannuusskkaa hlásim váhu 73kg

barchee
18. sep 2012

@jaya47 šak ale so všetkým treba opatrne 😉 čili siu dávam do jedla len do toho, do ktorého sa to hodí, nejsom čili maniak 😀 a dávam si len tolko aby to neštípalo príliš, len aby som cítila, že to tam je 😉 Čili dráždi stenu žalúdku aj pažerák, takže nie je dobré to preháňať. A inak, hlásim váhu: 78,3 kg - teda 6,7 kila dole 😵 🙂

viescojes
18. sep 2012

Chudnutie je v podstate veľmi jednoduché. Veľa ľudí si myslí, že úprava stravy je diéta, ale to vôbec nie je pravda. Je to návrat k tomu, čo naše telo naozaj potrebuje. JA sám som za 9 týždňov iba úpravou stravy schudol 17kg. Nebol som hladný a jesť som mohol všetko, išlo iba o to, koľko a kedy.

ankaevka
18. sep 2012

@barchee to si za ako dlho toľko schudla ak sa môžem spýtať?

barchee
18. sep 2012

@ankaevka 24.7. som začala sa zdravšie stravovať a cvičiť, moja váha bola 85 kíl 🤐 dnes som sa vážila, ráno bola váha 78,3 🙂 takže sú to necelé 2 mesiace, presne 7 týždňov - ale 2 týždne som necvičila, bola som chorá, takže preto mi to išlo teraz pomalšie, ale už aj nádcha je fuč a zajtra začínam zas cvičiť - doma orbitrek a závažia na ruky 😉

ankaevka
18. sep 2012

@barchee ja mám doma posilňovací stroj ale vonkoncom sa mi na ňom nechce cvičiť 😖 ..pekne ti išla váha dole aj ja som si upravila jedálniček a celkom sa mi darí nezhrešiť, len ešte to cvičenie nejak zapracovať do programu lebo kondička je strašná

barchee
18. sep 2012

@ankaevka no ja som chodila na jumping - je to naozaj super, kým som neochorela, až teraz som úplne fit, takže musím zas kuknúť rozvrh :P pravdupovediac doma cvičím teraz pomenej, malý je strašne náročný, cez deň nemám čas a keďže veľmi zle spí, ani počas obedného spánku nemám možnosť si zacvičiť a keď ho večer uspím, tak sa mi už nechce 😝 mm robí krátky/dlhý týždeň, takže cvičím v tie dni, keď je doma a on sa venuje krpatému 😉 ale Riši mi začal teraz vonku strašne utekať, takže mám fasa tréning 2x denne, keď ho naháňam 😀 Ja si dám kľudne aj sójovú tyčinku, neriešim zas nejak toto, našťastie nie som moc na sladké, takže s týmto nemám problém 😉 snažím sa jesť naozaj pravidelne, malé porcie a nutrične hodnotné, takže vlastne nie som hladná počas dňa 😉 a o to ide, aby som hladná nebola, lebo potom si začne organizmus ukladať zásoby z každej zjedenej porcie " na horšie časy"...jem vlastne tak, že nedržím diétu, lebo chcem, aby sa mi už váha udržala, keď sa dostanem na " cielovú váhu" 😉 takže som kompletne zmenila prístup k stravovaniu, ktorý mi teraz fajne vyhovuje 🙂

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
ankaevka
19. sep 2012

@barchee to zase ja si nemôžem dať nič sladké lebo by som sa rozjedla ☹ ..lebo ja strašne zbožňujem sladkosti 😝 ..aj ja som si už konečne upravila svoj jedálniček lebo bol hroznýýý..jem už oveľa menšie porcie a snažím sa jesť veľa zeleniny..takže dúfam, že to pôjde postupne dole..o tri týždne idem na oslavu a už chcem vyzerať lepšie takže také 3-4 kilá dole dovtedy musím dať

barchee
19. sep 2012

@gabriela1987 nechaj si, tabletky sú najväčšia blbosť 🙄 niet nad úpravu stravy a pohyb 😉

@ankaevka a koľko si už schudla? myslím od začatia chudnutia 😝

ankaevka
20. sep 2012

@barchee tak keď to mám brať od začiatku tak už 10kg asi za 3m..po pôrode mi váha behala od 98 - 100kg!!..ale potom, keď mala bambulka 5m som si povedala, že dosť, dojčením tie kilá nedám dole a prežierať sa musím prestať..teraz mám 89,5kg..vďaka bohu má z čoho ísť dole,teraz mi ide tak 1kg za týždeň..viac nechcem lebo sa bojím, že sa vrátim naspäť..aj tak si myslím, že väčšia polovica čo zišla dole je voda ale poctivo vypijem denne aj 3 litre vody

barchee
20. sep 2012

@ankaevka ano, prvé kilá sú odvodnenie, to je dobre, že toľko piješ, treba očisťovať organizmus 😉 ja si robím každý deň žihľavový+prasličkový čaj a potom ešte aj pu-ehr, prečisťuje to. Skús menej soliť, soľ zadržiava vodu v tele zbytočne. Ja solím úplne minimálne pri varení. Keď ma výnimočne chytí chuť na sladké, dám si do čaju ako sladidlo steviu prášok, je to prírodné sladidlo s nulovým obsahom sacharidov 😉

ankaevka
20. sep 2012

@barchee soľ používam určite minimálne, je to tak už od tehotenstva, chcela som sa vyvarovať opuchom a priberaniu aj z vody(ale veľmi nepomohlo) a od vtedy som si na to zvykla a aj deťom to už vôbec nevadí a ani nedochucujú jedlo..takže už cvičíš na tom orbitreku? mne sa stále nechce rozhýbať, cez deň nejako nie je času, malej začali ísť zúbky a strašne málo spí..a večer som väčšinou už tak unavená, že už len pozriem na internet čo je nové, pokecám s mm cez skype a idem spať

mirulik23
8. okt 2012

Baby tak ako vam to ide? Idem sa pridat ku vam ...

anettreka
9. okt 2012

Dobrý , ahojte, ja som mala váhu 61 kg a za 5 mesiacov som schudla 10 kg, teraz vážim 51 kg. Až také veľké diéty nerobím, len žiadna čokoláda, cukor, ináč papám tak isto , ale každý deň cvičím buď hodinu alebo hodinu a pó. Takže ja odporúčam cvičenie.

irriss
9. okt 2012

ja necvicim...jen chodim...a od brezna mam 16kg dole 😉
ale pres prazdniny jsem hresila..."podvadela jidelnicek" 😔 😔 😔 😔

henrieta16
9. okt 2012

@mirulik23 sme už na fóre chudneme s Jillian Michaels ak sa chceš pridať. 😉

oskvarka
11. okt 2012

ak ti niekto tvrdi ze tabletky pomozu na chudnutie a to je vsetko ze netreba sa ani pohnut tak to je odrb ako traky to uz by som skorej verila takym co ti rovno napisu ze sa musis aj chybat a bez toho to nepojde ako napr. http://www.wellness-trener.sk/news.php .... ale ja by som asi potrebovala aj toho cloveka co by mi stal za zatkom a trochu ma k tomu nakopol lebo som leniva na cvicenie az hruuuza

@anettreka suhlas s cvicenim a nemaskrtenim ale co ked som pazrava hruuuuza ... predvlani som schudla s dukanom ale odvtedy su moje pazravosti spet v plnej krase... :(... uf 51 tisko zavidim... ja som teraz na tych 61 ale teda stacilo by mi 55 uplne by som bola stastna bez seba....

ale inak aby som nebola pesimistka zacala som po dovolenke zase behat ako som behavala pri dukanovi... 🙂 tak snad to pojde...

anettreka
11. okt 2012

@oskvarka - no tá čokoláda mi chýba tak isto, dávam si ju raz týždenne, veď trošku si môžem dopriať aj niečo dobrého, ale každý deň to hodinové cvičko naozaj zaberie, a to behanie ti závidím zas ja, nenávidím behať a práve to je najlepšie na brucho . 🙂

oskvarka
11. okt 2012

@anettreka ja tiez nenavidim behat ale moj muz strasne rad beha tak ma povinnost ma vytiahnut so sebou :D

mima595
15. okt 2012

@barchee - ahojte, sa pridam aj k vam...aj ja som na tom podobne ako ty..aj so zaciatkom cvicenia, aj s kilami, aj ubytkom..zacinala som na 86 kg, 1.8. a teraz mam 78 kg..a to behom, plavanim, a vlastne cvicenim..pripadne kombinacia bicykel,+ beziaci pas..strava upravena len minimalne, ziadne extra diety..snazim sa nejest sladke..ale zhresim teda dost cato + najvacsia moja laska je cersty chlebik..teda snazim sa viac pit + menej jest..a cvicenie...

co sa tyka behu, ten som aj ja neznasala, ale prisla som mu na chut..ked som zacala toho 1.8. odbehla som 3 okruhy ..a to tak 1 okruh beh, + 1 chodza ESTE 2X som to zopakovala ..a dnes dam 12 okruhov bez prestavky a uplne v pohode...
baby, fakt radim z vlastnej skusenosti..neverila som, že niekedy budem rada behat..ale beham 😉 😉 ...

gzzzl
15. okt 2012

@soldi ahoj, ako dlho ti trvalo z tych 90 na 64 schudnut? Klobuk dolu! Uzasne pokroky... Ja som mala pri porode nad 95 (posledne 2 tyzdne som sa nevazila uz radsej 🙂 a teraz mam 70, ale tiez mi to nejak nejde dole...

soldi
15. okt 2012

@gzzzl ahoj, cca rok to trvalo 🙂
chodila som teraz skakat na trampoliny, tak som pribrala dve kila- svalvu hmotu a vaha sa odvtedy drzi. neriesim, mam pneumatiku okolo brucha, ale tu zacnem riesit, az ked porodim druhe 😀

gzzzl
15. okt 2012

@soldi fakt klobuk dolu!!!

simca06022011
15. okt 2012

Boze baby, kedy chodite cvicit??? Ja sa citim ako keby ma presiel valec a potom ma niekto nafukal... o tom ze sa bez malej niekam dostanem mozem snivat a ked pri nej zacnem cvicit tak za 10minut je koniec 🙂 Mam totalny deficit plavania a coskoro skoncim na psychiatrii a tiez by som chcela schudnut 20kg bez diety 🙂)) Aj ked ja neschudnem ani s dietou 🙂

anettreka
15. okt 2012

@simca06022011 - skús si kúpiť DVD-ečko, keď malinká spí vtedy si sprav čas na cvičenie, ja to robím tak, kým dcérka je v škole .

simca06022011
15. okt 2012

@anettreka mam teraz DVD kopec, dokonca som perfektneho pilatesa zohnala,velmi dobre sa s tym cvici, ale ked mala spi, musim upratat a navarit, urobit pracu, skontrolovat zamestnancov aspon online a milion veci spravit a to som rada ze to za tu hodinu - hodinu a pol stihnem. Chcela som s nou cvicit, ze ona sa bude hrat v ohradke a tak, ale vkuse daco vyparatila... alebo do vtedy po mne kricala kym som to nezabalila 🙂 Som sa tesila ze zacnem fungovat ked pojde do jasliciek, ale zatial sme viac doma ako tak 🙂 Az uvazujem, ze uz ju tam viac nedam.

gzzzl
15. okt 2012

@simca06022011 ale nieeee, staci trocha upravit stravu, hlavne vynechat, zredukovat sladke...ak sa da... od obeda zeleninu, mliecne vyrobky, mäso...vajcia... - s tymto stravovanim kg pojdu super rychlo dolu... Reka Rubint (jedna aerobic cvicitelka tvrdi, ze 70 % uspechu chudnutia spociva v strave) - zato sa to mne nedari :(.... Podla Vlada Zlatosa existuje super metoda na rychly trening - vola sa intervalovy trening...
http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe...
trva 15 min, ak sa nemozes od tvojho drobca vzdialit, mozes doma na jednom mieste akoby behat (ved ti to stranka vysvetli)... vela stastia!!!

simca06022011
15. okt 2012

@gzzzl dakujem 🙂 ja mam dietu od porodu (najskor kvoli zlcniku a potom ani neviem uz kvoli comu, k normalnej strave som sa len tazko vracala, ani jest sa mi nechce) a zatial som iba 13kg pribrala, takze to nejdem riesit, cakam si na vysetrenie na endokrynologii... keby vacsina jedla ako ja, tak by ludia umierali od hladu 🙂))) Este ze ma optimizmus neopusta.
Ver mi, ze zovseobecnovat a hadzat vsetko na stravu je hlupost, kazdy clovek je iny... nikto priberie aj z vody a iny si da komplet kacacie hody a bude chudy ako prst🙂

gzzzl
15. okt 2012

@simca06022011 no inak v tom o strave mas pravdu, mozno to neplati na 100%. Su fakt ludia, co priberaju a pritom jedia ako si spominala, ze ty jes.... no ja sa niekedy divim, ze mam tych 70, lebo niekedy hadzem do seba fakt kopec (aj ked zravych) kalorii... Ale ked mas zdravotne problemy tak je to jasne...