Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@sisanka Stačí ti dobrý tréningový plán a upraviť stravu, nie diétu ale vyváženú stravu tak aby si sa najedla no nepriberala 🙂 držím palce 😉
@tanickaskorokubikova dakujem 😉 no keby to bolo tak jednoduche upravit stravu 😀
@sisanka ak si nájdeš šikovného trénera tak ti urobí plán a upraví ti aj stravu, neboj nie nejak radikálne hlavne ti pravdepodobne vymení zemiaky za zeleninu alebo ryžu, ak mäso tak len biele a chudé, žiadna kola, koláče, mastné...atď
@sisanka A ešte vynechať cestoviny, biele pečivo a jesť veľa rýb ovocia a zeleniny
@zdena7327 nemusis mi vykat...tu si vsetky tykame 😉 ja sa pred manzelom nehanbim, on mi nikdy nehovoril nech chundem, nikdy osm nebola nejaka chuda ale ked sme sa spoznali som mala o 15-20kg menej a citila som sa ovela lepsie...aj keby som schudla 10kg som stastna 🙂
@tanickaskorokubikova no toho sa ja neviem zdat - pecivo a cestoviny a viem ze to je hlavny dovod preco mam kil kolko mam... 😒
@sisanka nemusíš sa vzdať, len obmedziť a pečivo..chlieb vymeň za nejaké celozrnné pečivo, a ak už máš cestoviny tak nie s mäsom skús len nejaké zapekané so syrom a brokolicou alebo tak
@tanickaskorokubikova ja zboznujem cestoviny...ale teraz sa snazim ich nejest tak casto - aj ked by som mohla mozno aj kazdy den 😀 som sa rozhodla tak raz do tyzdna, a pecivo jem len rano...vecer sa snazim len bielkoviny a zeleninu...
@sisanka no tak to je super 🙂 držím palce ideálne by bolo keby že si robíš postupne väčšie rozdiely teraz raz do týždňa a postune len raz max dva krat do mesiaca 🙂
@tanickaskorokubikova no ja sa takto snazim stravovat od leta asi uz, ale vzdy su vecer nejake pokusenia 😀 😀 😀 nejake to kilo islo dole ale teraz to zase stoji 😠
@sisanka skús večer keď máš chuť niečo len tak chrumať očistiť si mrkvu u mňa je toto najlepšie, ked mám chuť na niečo len tak večer ku telke tak mrkva je super 🙂 chrume to a niesu to chipsi 😀 aj ked ja síce nemám problém s váhou ale zvykne mi byť potom tažko takže to neriskujem :D
@tanickaskorokubikova dnes som hladala na nete ze chipsy zo zeleniny 😀 z mrkvy ale z cvvikle 😀 je tam sice tiez olej ale je to zdrvasie...neskusala som to este ale mozno niekedy 😉
@sisanka tak to musí byť hnus 😀 😀 tak chipsi vymeň za tyčinky 🙂
@tanickaskorokubikova ze hnus 😀 😀 😀 ale napr. jedla si hranolky zo zeleru?tie su vyborne 😉 a tycinky nie su take kaloricke ako chipsy? 😕
@sisanka jasne že nie niesu ani z polovice také mastné ako chipsy
@tanickaskorokubikova tak od dnes kupujeme tycinky 😀 ale nie, rada by som taketo veci obmedzila na minimum alebo uplne vylucila...len som este nedospela do takeho stadia 😖
@sisanka ono v podstate je niekedy lepšie keď to človek robí takto pomaly nieje to drastické a nemá potom taký pocit že sa nejak extra obmedzuje, aj výsledok príde síce neskôr ale to je úplne jedno hlavne že je človek spokojný a pomaly sa začína cítiť lepšie a potom to už ide samo a možno aj rýchlejšie 🙂
@zdena7327 tak ja som na zaciatku roka mala 88kg tak si to viem predstavit 😀 teraz mam 82kg a vaha uz dlhsiu dobu stoji...maleho tiez este kojim, chudnut som zacala zaciatkom roka dietou a mlieko som mala stale, ale prestalo ma bavit dietovat tak cvicim a teraz sa snazim aj zdravsie stravovat....ja som zacinala na orbitreku, potom ma to prestalo bavit tak som zacala cvicit podla Jillian Michaels a sem tam si ten orbitrek niekedy este dam, len moja najvacsia slabost je jedlo a hlavne vecer! 😠
ahojte, moj ciel je 20kg dole; momentalne som na vahe 80kg (172cm), problemove partie brucho (ostalo po porode 😠 ), zadok a stehna, aby som sa konecne vpratala do veci, co mi v skrini zeru mole 😀
moj muz prave zavital s balikom chipsov, no a nedajte si... 🙂
@mata1976 no to som mala ten isty problem ale nastvala som sa a za cca 4 mesiace 17 kg dole ziadnecipsy,pecivo,nejedla po 17:00 ziadne sladke asuper to islo🙂
😀 😀
@kubkopatko no dnes som odolala 😉 aj ked moja slabost je skor sladke a prejedanie sa vecer; ale dala som si zavazok, ze kym nastupim do prace, 20kg musi ist dole...
@mata1976 nebojte sa zvladnete to hlavne pevna vola a pojde to drzim palce 🙂

@amouramour ...tuzit nestaci 😉