icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

mima595
27. okt 2012

@amouramour ...tuzit nestaci 😉

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka Stačí ti dobrý tréningový plán a upraviť stravu, nie diétu ale vyváženú stravu tak aby si sa najedla no nepriberala 🙂 držím palce 😉

zdena7327
27. okt 2012

@nikaa123 A ako sa Vám podarilo schudnúť ja by som potrebovala tiezveľmi schudnúť po dvoch deťoch mám 85kg tiež by to chcelo aspoň 20 kg 🙂)) máte návod ?? 🙂)) ďakujem 🙂)))

sisanka
autor
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova dakujem 😉 no keby to bolo tak jednoduche upravit stravu 😀

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka ak si nájdeš šikovného trénera tak ti urobí plán a upraví ti aj stravu, neboj nie nejak radikálne hlavne ti pravdepodobne vymení zemiaky za zeleninu alebo ryžu, ak mäso tak len biele a chudé, žiadna kola, koláče, mastné...atď

zdena7327
27. okt 2012

@sisanka Ja už som začala aj viac ovsených vločiek snažím sa nejesť sladké a stáále nič ☹ už sa hanbím aj pred manželom neviem ako to dosiahnuť nie ste v tom sama :(

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka A ešte vynechať cestoviny, biele pečivo a jesť veľa rýb ovocia a zeleniny

sisanka
autor
27. okt 2012

@zdena7327 nemusis mi vykat...tu si vsetky tykame 😉 ja sa pred manzelom nehanbim, on mi nikdy nehovoril nech chundem, nikdy osm nebola nejaka chuda ale ked sme sa spoznali som mala o 15-20kg menej a citila som sa ovela lepsie...aj keby som schudla 10kg som stastna 🙂
@tanickaskorokubikova no toho sa ja neviem zdat - pecivo a cestoviny a viem ze to je hlavny dovod preco mam kil kolko mam... 😒

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka nemusíš sa vzdať, len obmedziť a pečivo..chlieb vymeň za nejaké celozrnné pečivo, a ak už máš cestoviny tak nie s mäsom skús len nejaké zapekané so syrom a brokolicou alebo tak

sisanka
autor
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova ja zboznujem cestoviny...ale teraz sa snazim ich nejest tak casto - aj ked by som mohla mozno aj kazdy den 😀 som sa rozhodla tak raz do tyzdna, a pecivo jem len rano...vecer sa snazim len bielkoviny a zeleninu...

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka no tak to je super 🙂 držím palce ideálne by bolo keby že si robíš postupne väčšie rozdiely teraz raz do týždňa a postune len raz max dva krat do mesiaca 🙂

sisanka
autor
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova no ja sa takto snazim stravovat od leta asi uz, ale vzdy su vecer nejake pokusenia 😀 😀 😀 nejake to kilo islo dole ale teraz to zase stoji 😠

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka skús večer keď máš chuť niečo len tak chrumať očistiť si mrkvu u mňa je toto najlepšie, ked mám chuť na niečo len tak večer ku telke tak mrkva je super 🙂 chrume to a niesu to chipsi 😀 aj ked ja síce nemám problém s váhou ale zvykne mi byť potom tažko takže to neriskujem :D

sisanka
autor
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova dnes som hladala na nete ze chipsy zo zeleniny 😀 z mrkvy ale z cvvikle 😀 je tam sice tiez olej ale je to zdrvasie...neskusala som to este ale mozno niekedy 😉

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka tak to musí byť hnus 😀 😀 tak chipsi vymeň za tyčinky 🙂

nikaa123
27. okt 2012

@zdena7327 Ahoj chodila som cvicit a drzala som dietu,nie dukanovu ale tu co jes vajicka,paradajky, tuniaka,salaty a pijes vela vody tiez som mala 85kg a teraz mam 63kg pri diete som schudla na 61kg ale teraz beriem antiku tak som pribrala

sisanka
autor
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova ze hnus 😀 😀 😀 ale napr. jedla si hranolky zo zeleru?tie su vyborne 😉 a tycinky nie su take kaloricke ako chipsy? 😕

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka jasne že nie niesu ani z polovice také mastné ako chipsy

sisanka
autor
27. okt 2012

@tanickaskorokubikova tak od dnes kupujeme tycinky 😀 ale nie, rada by som taketo veci obmedzila na minimum alebo uplne vylucila...len som este nedospela do takeho stadia 😖

tanickaskorokubikova
27. okt 2012

@sisanka ono v podstate je niekedy lepšie keď to človek robí takto pomaly nieje to drastické a nemá potom taký pocit že sa nejak extra obmedzuje, aj výsledok príde síce neskôr ale to je úplne jedno hlavne že je človek spokojný a pomaly sa začína cítiť lepšie a potom to už ide samo a možno aj rýchlejšie 🙂

zdena7327
27. okt 2012

@sisanka ok 🙂 si tykame 🙂) ani moj manžel to nikdy nežiadal ale vieš si predstaviť 85 kg ženská :( tiež som mala o 15 kg menej ked sme sa spoznali a aj tých 10 by potešilo ale ?? začala som na stacionarnom a nežrať sladkosti no snááád sa podarí 🙂)

zdena7327
27. okt 2012

@nikaa123 Dakujem za radu 🙂 ja mám teraz malé babatko je vhodné držať dietu keď kojím ?? cvičiť som začala ale len stacionarny na začiatok snád stačí ...postupne budem pridávať aj niečo iné na fitnes nemám čas a v podstate ani peniaze 😒

nikaa123
27. okt 2012

@zdena7327 ja som chodila na zumbu a dietu nedrz ked ti mozem poradit,ja som maleho kojila rok a drzat dietu som zacala az ked som ho odstavila,mas cas,maly ma 21 mes.a az teraz somsi dala postavu tak nejak dokopy

sisanka
autor
27. okt 2012

@zdena7327 tak ja som na zaciatku roka mala 88kg tak si to viem predstavit 😀 teraz mam 82kg a vaha uz dlhsiu dobu stoji...maleho tiez este kojim, chudnut som zacala zaciatkom roka dietou a mlieko som mala stale, ale prestalo ma bavit dietovat tak cvicim a teraz sa snazim aj zdravsie stravovat....ja som zacinala na orbitreku, potom ma to prestalo bavit tak som zacala cvicit podla Jillian Michaels a sem tam si ten orbitrek niekedy este dam, len moja najvacsia slabost je jedlo a hlavne vecer! 😠

sisanka
autor
27. okt 2012

@zdena7327 inak cvicit som zacala ked mal maly 2mesiace a s mliekom mi to nic neurobilo a dietu az potom neskor ked mal asi pol roka...ale to len na mesiac a vykaslala som sa na to...cize ked budes cvicit tak mlieko nestratis 😉

mata1976
27. okt 2012

ahojte, moj ciel je 20kg dole; momentalne som na vahe 80kg (172cm), problemove partie brucho (ostalo po porode 😠 ), zadok a stehna, aby som sa konecne vpratala do veci, co mi v skrini zeru mole 😀

moj muz prave zavital s balikom chipsov, no a nedajte si... 🙂

kubkopatko
27. okt 2012

@mata1976 no to som mala ten isty problem ale nastvala som sa a za cca 4 mesiace 17 kg dole ziadnecipsy,pecivo,nejedla po 17:00 ziadne sladke asuper to islo🙂
😀 😀

mata1976
27. okt 2012

@kubkopatko no dnes som odolala 😉 aj ked moja slabost je skor sladke a prejedanie sa vecer; ale dala som si zavazok, ze kym nastupim do prace, 20kg musi ist dole...

kubkopatko
27. okt 2012

@mata1976 nebojte sa zvladnete to hlavne pevna vola a pojde to drzim palce 🙂

sisanka
autor
27. okt 2012

@mata1976 a tu sme nasli hlavny problem nasich kilogramov - chlapi 😀 😀 😀 keby ich nebolo tak nam nema kto chipsy ponukat 😀