icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

amouramour
27. okt 2012

@amouramour tak ja zas len netuzim, od pondelka ficim na novom jedalnicku🙂

vancouver
27. okt 2012

@sisanka
Poslala som Ti IP,ale problem je asi aj v tom,ze chodis do skoly a mas stress.Ale drz sa. 🤐 🤐 😉

sisanka
autor
27. okt 2012

@vancouver ano citala som, dakujem...no neviem ci mam stres kvoli skole 😀 momentalne ani nie...alebo si to neuvedomujem...

zuzu188
27. okt 2012

babýýý..odkiaľ máte jedálničky?...ja neviem nič normálne nájsť 😒

sisanka
autor
28. okt 2012

@zuzu188 ak chces tak ti poslem jeden, to mi nejaka holka odtialto poslala ale ja sa nim neriadim, sama si vymyslam a potom to tak aj vyzera 😀

mata1976
28. okt 2012

@sisanka ono je to aj o pevnej voli, kt.mne chyba 😒

sisanka
autor
28. okt 2012

@mata1976 presne..aj mne 😒 rano som vzdy odhodlana a do vecera od toho upustam 😀

zuzu188
28. okt 2012

@sisanka jééj..dobre 🙂..hádam mi bude vyhovovať 😀

mummy
28. okt 2012

O prirodzenom chudnuti bez diet pise Miroslav Vesely-Ako som schudol 35 kg, ma aj internetovu stranku www.chudnutie-ako.sk. Pri dodrziavani jeho rad som schudla 4 kg, ale bohuzial sa to zastavilo, este by som chcela 3 kg a nic.

eviq
28. okt 2012

@mummy suhlasim, mm schudol po nastudovani principov jeho stravovania za tri mesiace 12 kg a tuto hmotnost si aj udrzal. A to v podstate stale nieco jedol a obcas si doprial aj nejaky "prehresok". Zaroven krvne vysledky, preventivka, vsetko dopadlo vyborne. Drzim palce, nech sa to este prelomi a idu dole ďalšie kila. Treba vydrzat 🙂

sisanka
autor
28. okt 2012

@zuzu188 ale napis mi mail...

zuzu188
28. okt 2012

@sisanka okej..poslala som ti ho cez ip 🙂

sisanka
autor
28. okt 2012

@zuzu188 uz som ti to poslala 😉

angie099
28. okt 2012

hmm i ja by som potrebovala schudnúť takých 6 - 8 kg skúšala som diéty ale v žiadnej som dlho nevydržala ak viete o nejakých super jedálničkoch alebo o tom čo skutočne zaberie tak rada by som vás o ne poprosila ........ ďakujem

zuzu188
28. okt 2012

@sisanka ďakujem 🙂

mummy
28. okt 2012

@eviq Dakujem pekne za podporu, nepriberam spat co som schudla, ale asi by trebalo prestat robit tie vynimky ako pises, sem tam kolacik, kavu stale pijem s cukrom a smotanou, toho sa neviem vzdat, a uz si ani nepripravujem kura na vode ako predtym, je tazke vydrzat, tvoj mm je super, moj by potreboval zhodit 20 kg min a max 30 kg, ked mu nachystam desiatu podla Mira Veseleho tak sa mu chudne dobre cha cha!

chudnutievziline
Odpoveď bola odstránená
majuska0407
3. nov 2012

2 kg dole po týždni 😉 😉
zmena stravovacích navikov je zázrak,,

maria.vinea
3. nov 2012

viete mi poradit ako nahradit chlieb lebo ten mam rada a neviem si predstavit zivot bez peciva ako ho teda rozumne nahradit? poradte

maria.vinea
3. nov 2012

@maria.vinea inak sa tiez chcem snazit chudnut lebo po porode sa sama sebe desim v zrkadle

ankaevka
3. nov 2012

@majuska0407 a ako si ich zmenila, že ti to tak pekne ide dole..napíš nech sa inšpirujem 😉

ankaevka
3. nov 2012

@maria.vinea veď ho nenahrádzaj len zníž množstvo...ja jem stále na raňajky dva krajce tmavého chleba, alebo nejaké celozrnné pečivo..sa mi zdá, že je to furt lepšie ako tie polystyrény...alebo skús žitný chlieb, ten je vhodný pri chudnutí, má menej kalórií

majuska0407
4. nov 2012

@ankaevka tak ja som zmenila takto:
rano som nikdy nestihla ranajkovať aspon som si myslelaemoticon CHYBA do hodiny rano ako vstanem sa naranajkujem a naštartujem metabolizmus
jogurt nizkotučny- 2 PL musli, celozrné pečivo+ lučina, alebo šunka, zeleninka, potom som si doprajem kavičku z mliečkom bez cukru
o 10-tej ovocie, pripadne jogurt
na obed si dam podla toho čo navarím mam doma hladošou a tych neobmedzujem : masko ryža , zemiaky, polievočky,
dmes som spravila kyslu šošovičku z korenovou zeleninou a patizonam(paradne zahustil polievočku ked sa rozvaril troška emoticon ) zaprašku som spravila na olivovom oleji troške a do zatrepky som dala nizkotučný jogurt. je vyborna rovnaka ako ked som robila na obyčajnom oleji z mukou a smotanou emoticon a manželovi spravim do nej ešte volske oko a sme všetci spokojný emoticon
potom si dam ak mam chuť zas kavičku
okolo 15-tej ovocie, jogurt
a večera je do 18-tej na čo mam chuť cel. pečivko, praženička .....
ja všetko počitam a podla toho viem či ešte mozem, alebo už mam kj akurat emoticon
priblizny rozpis Kj takto: na ranajky 1300 Kj, desiata cca 800, obed 1700, olovrant 800 a vecera zasa 1700.
všetky potraviny si hladam na nete tam je všetko,, rano zjem kj menej a na obed si doprajem o troška viacemoticon
potom už nejem aj ked to vobec nieje jednoduche kedže moj manžel je večerny žrut a v kuse niečo hlada a robi chute tu je to už o sile vole, ale odmena je krasna ten pohlad na ubudajuce čísleko na váhe emoticon emoticon
a na pitie ja pijem vodu z vodovodu ochutenu citronom pripadne urologicky čaj bez cukru.

ako šport si doprajem večer mojho 3-ročneho hyperaktivneho synčeka ten da zabrat ako fitko

ankaevka
4. nov 2012

@majuska0407 takže si počítaš kj...tiež som si našla na internete, že približne koľko by som mala na deň zjesť...najprv som to aj skúšala ale dajak mi to nejde, resp. nechce sa mi 🙄 ...s manželmi je chudnutie strašne ťažké, na jednej strane by chceli aby sme vyzerali pekne ale na druhej nás vždy večer provokujú chuťovkami 😠 ...môj robí to isté keď príde domov, večer pôjde do kuchyne a začne hľadať po chladničke čo by zjedol a núka aj mňa 😝...ešte šťastie, že teraz, keď mi tie kilečká idú dole, nie je doma a nemôže ma ovplyvňovať 😀...len mne ide približne 1kg dole za týždeň a tebe až 2kg, žeby som to skúsila s tým počítaním? uvidím v pondelok 😉

majuska0407
4. nov 2012

@ankaevka ja si píšem všetko čo spapam a počitam počitam,, no tak tak chcu, aby sme boli ako modelky a večer nedáš si??? NIE
no denne je to spolu 6300kj a ja dam tak okolo 5.500-6000kj možno preto idem troška viac dole do obeda mi tak nechutí 😉

evka3231
Odpoveď bola odstránená
terez24
11. nov 2012

@zuzanageratova ja sa pridaaam 🙂

obezin
Odpoveď bola odstránená
lubjatqo
30. nov 2012

Ahojte, rada by som sa k Vám pridala 🙂
V skratke, pri otehotnení som mala 53kg, pri pôrode 105kg. Momentálne mám 58,6kg a cieľ? 50kg. Keďže som vážila už aj 39kg v období ochorení anorexiou, viem že zdravá váha k mojej výške 169cm je 50kg 🙂 Synček má 10 mesiacov v nedeľu..

ankaevka
30. nov 2012

@lubjatqo Ahoj, neviem ale mne sa vidí tvoja váha dosť optimálna k tvojej výške..podľa BMI máš dobrú váhu a keby si schudla na 50kg už by si mala podváhu!...kvôli tvojej predchádzajúcej chorobe by som určite neriskovala...mala by si sa začať mať rada takú aká si...máš ideálnu váhu, je veľa žien, ktoré o tom môžu len snívať..na tvojom mieste by som sa orientovala na cvičenie a spevnenie tela, pritom sa nemusí schudnúť iba sa ti pekne vytvaruje telo...ja mám momentálne 79kg pri výške 164cm, od júna som schudla z pôvodnej váhy 98kg..neber to v zlom, len sa mi nezdá že by si vážila nejako veľmi zle 😉