icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

nadhera
30. nov 2012

Dnes som si objednala sako z netu v40/42 ani som nevedela, ze uz mam taku velkost 🙂 donedavna 44/46. Dva dni dozadu ma kolegyna pochvalila,ze som pekne schudla a ze STRES? uz davno som vsak taka kludna nebola...neviem,kolko som zhodila,ale vojdem opat do veci spred prveho tehotenstva - co sa tyka stravy - snazim s ajest 4-5x denne, pracujem na tri smeny, takze mam obed o 11tej, 18tej alebo 24tej 😉 a ostatok si rozlozim pocas dna. V praci mam pohybu dost a vzdy /skorovzdy/ chodim na piate poschodie peso. Moj zavazok - len 1krajec alebo 1rohlik denne a veeelmi som obmedzila salamku a sunku na chlebik - davam si ochuteny tvaroh/kaufland/ alebo cottage. Sladke od malilinka nemusim, takze to mam poriesene - semtam vsak nieco zbodnem. A ono to dako ide dole samo - podotykam,ze uz mam ...blizsie do dochodku ako k 18tke. 😀 Koceny - kupte si stahujuce pradlo 😀 nohavicky,ktore su az pod prsia - stiahnu brusko, ja stiahnem brusko a uz to lepsie vyzera. 😀 Neverite,ale do niektorych rifli bez takychto nohaviciek nevojdem. takze nechudnime, ale rozumne jedzme a trosku obleckom maskujme. 😀

zdena7327
7. jan 2013

@kubkopatko Ahoj ak môžem 🙂 ja chcem tiež tak schudnúť krásne niečo 🙂 skončila som hlavne zo sladkým to bol môj velký problém 😠 čipsy a iné chuťovky vôbec nemusím chvala bohu 🙂 ale mám otázku aj si pri tom cvičila ?? ja som začala teraz na stacionárnom min 20 min. a potom nejaké tie sklápačky na začiatok pol hodinka snááád to stačí lebo pri dvoch deťoch je to dosť únavné 😒

kubkopatko
8. jan 2013

@zdena7327 ahoj bycikel som začala Až teraz idem nato pomali a postupne kedže tiež mám 2deti a ešte aj práca tak popri tom bycikel si dávam skoro každý den 1hodinu Až 1,5 hodiny ako kedy stiham

gp2000
21. jan 2013

ahojte dievčata 🙂 môžem sa pridat?a hned mam aj otazočku 🙂 😀 cviči niektorá z vas na trampoline?ak ano,koľko ste už schudli????ja som si ju objednala,lebo všade čítam ako sa na nej super skače,a pekne chudne 😝 😅 tak som zvedava.

martinkova24
22. jan 2013

@gp2000 ahoj ja mam doma tranpolinu ale bez drziakov,,takze je mi na 3 veci ak myslis cvicenie toto http://www.youtube.com/results?search_query=jum...
kolko chces schudnut alebo skor do kedy 🙂 ja ked som bola mladsia podarilo sa mi schudut 14 kilo za 3 mesiace ale to som kazdy den cvicila hodinu taebo pred tv makala som jak diva teraz zial uz som taka leniva ze ani na tu tranpolinu nevileziem 😒 neviem co zo sebou mam 80kg 🙄

miraska333
22. jan 2013

Tiez som si kupila tie stahovacie nohavicky, stali len 3,99 a efekt super.Ziadna slanina na bruchu nad riflami.Ale vzdy je lepsie to zamaskavat, ale aj sa trochu snazit realne zhodit.Ved vtom nemozme byt nonstop.Pod stromcek som si dala kupit stepper, supr, kazdy druh den po 10min, podotykam iba 10min a moj drahy skonstatoval, pevnejsi zadok aj lepsi tvar.Musim uznat, ze to nebolo iba z dobrej vole, pre moj klid v dusi, ale uz som to pozorovala nielen sama.Take nemusime denne steppovat 45min.ako byva doporucovane.My baby steppujeme dost, domacnost, praca, nakupy,deti, beh okolo chlapa doma atd.Takze takych 10-15 min na stepperi staci.Sportom vytazene.

gp2000
22. jan 2013

@martinkova24 ja som si tiež objednala bez tych držiakov,tak teraz neviem,či som urobila dobre ☹ ,ja by som potrebovala schudnut 18kg 😅 tak do leta,čiže maj 😀 ale je to asi nerealne 🙄 ,už som čítala aj diskusie,že to s cvičením nemam prehanat,lebo kojim,tak neviem od kedy mam začat...vrrrrrrrrrrrr.......už som zla sama na seba,že som tak pribrala 😠 😖

martinkova24
22. jan 2013

@gp2000 no ja som v tehu pribrala 33kg rodila som so skor 100kg,minuli rok ako som prisla na sr sa mi podarilo pekne schudnut tiez takto na zaciatku roka a potom som sa na to vykasla a islo to naspet /u mna vykasla znamena zrala vsetko/ no podla mna je este tvoja mala na to aby si sa uz premahala chudutim skus nejest po 5 a jest menej sladkeho aj kojenie je teoreticke spalovanie kalorii skoda ze ja som to tak vtedy nebrala ked som kojila prezierala som sa a teraz toto 😝

martinkova24
22. jan 2013

@gp2000 a ked si kupila tranpolinu mozno tam maju aj drziak k tomu :D

gp2000
22. jan 2013

@martinkova24 😀 presne ako ja,tiež sa počas kojenia priam prežieram,aj teraz,aj počas prveho 😀 ,ked sa syn sam odstavil,začala som cvičiť,a išli kileča dolu,schudla som 13kg,no počas dalšieho tehu som pribrala ,po porode mi zostalo 7kg,a teraz počas dojčenia,tlačim do seba všetko a kilá idu hore až priliš rýchlo 😕 🙄 ,včera som sa važila a zažila som šok 😝 😨

martinkova24
22. jan 2013

@gp2000 no po vianociach zaziva sok asi polka slovenska 😅 vies najhorsie je to ze este aj moj priatel sa preziera ale on je chlap na nom tych 101kg vyzera dobre na mne tych mojich 80kg vyzera hrozn e 😅 teraz ked som mu povedala ze idem chudnut on debil s milkou v ruke no nedas si on si normalne srandu roby zo mna 😝

gp2000
22. jan 2013

@martinkova24 😀 no aj môj manželik povedal,že ideme chudnuť a večer ked deti zaspia,a ležime pri telke,tak stale,že "a nemame niečo sladke?" 😀 tak otvorime niečo.....a tak potom vyzerame,môj už ma viacej ako tvoj priatel,ale aj tym,že prestal fajčit,tak si to kompenzuje 🙂 asi.a koľko meriaš,ak sa môžem spytať?lebo ja mam 169cm a 88kg 😅 😕 😒 a to som stale mala tak 65-68kg............jáááááááááááááj kde su tie časy 😝 ??

martinkova24
23. jan 2013

@gp2000 no ja mam 175 a 80kg,moj ma 101,5 a 179cm je tuko a riadny ja ked som otehotnela mala som 68kg a v sladkej 18 som mala 60kg to som mala ,,modelkovske miery,, skoro 😎 teraz by som chcela aspon na tych 68kg ako pred tehu nechce zacat so mnou zacat cvicit tae bo? ja viem ze to enjde kedze sme z inej casi sr ale takto ,,teoreticky,,je to dobr makacka,,mam doma aj dvd ked som ho pred mesaicom zacala cvicit tak po 12min som isla pluca vyplut a svalovku som mala 3 dni 😅

gp2000
23. jan 2013

@martinkova24 ja mam stacionarny bicykel,tak idem makat ,kym mi nedorazí trampolina,ak vôbec dorazí,lebo som ju objednavala min.tyžden,že vraj dodanie do 48h 😀 😀 tak to sotva,ked je zajtra štvrtok a nič 😝 .na tae bo neviem či by som sa dala,bojim sa,teda aj trampolinu len tak s mierou,aby malej neprestalo chutiť mlieko,veľa som o tom čitala,tak neviem či môžem začat makat na plno,či len tak po troške 🙂

martinkova24
23. jan 2013

@gp2000 no bycikel mam aj ja ale na nom ma to apsolutne nebavy,,s tym cvcenim by si to nemala prehanat to je fakt zabudla som ze este kojis,,no nic ja idem asi na dukanovu dietu 😅

gp2000
23. jan 2013

@martinkova24 aha tak to tiež nie je pre mna 😅

martinkova24
23. jan 2013

@gp2000 no ozaj pocula som o takych kvapkach na chudnutie ktore su pocas kojenia a podporuju tvorbu mlieka a zaroven aj chudnutie tusim na mimibazari to ponukali,

gumidekmomo
23. jan 2013

@martinkova24 a neviete o tom nieco viacej?aspon nazov ...

martinkova24
23. jan 2013

@gumidekmomo fu no musela by som to kuknut

martinkova24
23. jan 2013

@gumidekmomo ahoj vola sa to Emulips

gp2000
23. jan 2013

@gumidekmomo
@martinkova24 no asi vas sklamem,švagrina ich kupila,a neschudla,prave naopak,začalo jej viacej chutiť 😀 😝 takže su na prd 😝 😅

martinkova24
23. jan 2013

@gp2000 aha no ja som o tom len počula nskúšala som ich 😉 tak isto ako môj chrom je mi na nič ináč ako čítam o tej dukanovej diéte tak s nou sa dá pekné schidnut

ercinka
23. jan 2013

@gumidekmomo ja som ich mala a teda som neschudla ani gram. Kočky tak aj ja sa pridávam, za 2 roky som schudla 30 kg a keďže som bola riadna "slaninka", potrebujem ešte aspoň 10 -15. Mám výšku 172cm a váhu 83kg, takže ma je dosť.

gp2000
23. jan 2013

@ercinka na mna nemas 😀 😀

gp2000
23. jan 2013

@ercinka a otazočka,že ako si schudla tak vela,a za ako dlho???

alexandraluja
23. jan 2013

@ercinka to ako si schudla za 2 roky 30 kil porad

alexandraluja
23. jan 2013

Ja mam dakych 173 cm a 80 kg . Chcela by som ist aspon na 60kg do leta aspon 70 kg . Tak dajte typ ako . Mam doma trampolinu , stacionarny a steper. Dako sa ale neviem nabudit aby som zacala.

ercinka
23. jan 2013

prvý rok 20 a druhý 10. Ale keď sa na to teraz tak pozerám a čítam, čo tu babi píšu, tak asi nie zdravo. Raňajky ovocie, ale fakt veľa, koľko hrdlo ráči, obed zelenina + mäso, príp. syr balkánsky, príp. smotana kyslá, aby bolo spestrenie a poobede ovocie, resp. zeleninový šalát. Žiadne pečivo každý deň. Samozrejme, že som aj zhrešila, to by som klamala, keby som povedala, že nie. Zbožňujem lángoše, buchty na pare, šišky... jáj, ani si nechcem predstaviť, ale jednoducho nemôžem, len občas. To mäso si dávam grilované, s rôznymi koreninami, ani by ste neverili, ako je to chutné. Z 112,5 som išla na 83. A chcem 65, no to je asi nereálne 😝 takže budem spokojná aj z 70.
Inak ja som necvičila vôbec, keby som bola, tak by som aj viac dala dole, ale som riadne lenivá 😀

martinkova24
24. jan 2013

baby dnes som objednala vybracnu plosinu s uk kukala som aj v metre ale boli dost drahe dufam ze bude dobra a vyvybrujem sa do stihlosti 🙂 pridavam aj foto dufam ze to nebude neaka hlupost 😝 idem zacat drzat aj dukanku tak uvidime 😀
@gp2000
@gumidekmomo

ercinka
24. jan 2013

@martinkova24 potom daj vedieť ako to ide, teraz som si to pozerala, nemusí to byť zlé... len sa mi to zdá dosť drahé. No ak by som schudla 😀 kašlem na prachy.