icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

emilii
22. apr 2013

ahojte, ak môžem, rada sa k vám pridám 🙂 z mojej váhy ma ide poraziť ....

natuska555
6. jún 2013

🙂

mathis001
10. jún 2013

ahoj,da sa schudnut bez diety,jest 5 krat denne a po mensich porciach,trocha pohybu,a pojde to 😵

tilly
13. jún 2013

@mathis001 este doplnim... vela vela vela vody 😉

mathis001
13. jún 2013

niekedy nejde o vahu,ale do coho sa zmestis,pre mna je to dolezite,lebo ked mas svalovu hmotu ,tak ta je tazka a vaha je v prdeli,tak radsej objemy nech sa riesia..co 😀

vandijan
13. jún 2013

no ahojte začala som 90 dňovkou rovnako ako zakladateľka, po 60dňoch som bola o 5,5 kg ľahšia, a keď som skončila prešla som na vyváženú stravu 5 x denne a začala som chodiť na korčule a do fitka a tak som prihodila ďalšie - 2,5kg, ale toto sa mi páči a som spokojná, hranice si stanovujem sama, a keďže mám za sebou nespočetné množstvo diét, princípy sú mi jasné, a vďaka jednému programu mám aj dostatočnú motiváciu, že sa to dá, teraz sa začínam zoznamovať s posilkou aj bližšie, lebo zatiaľ sa kamoším len s kardio strojmi, ale tá kombináica ako napísala mathis01 je naozaj pravda

tatkastrapka
21. jún 2013

Bozeee baby ja Vas obdivujem strasne silne ste ked taketo diety dokazete drzat tak dlho. Ja nejak nemam pevnu volu a to je moj problem niekedy.

fitzuzka
15. júl 2013

ja som zhodila 6kg zo 72kg za 6 týždnov potom som prestala cvičit a dokopy som sa ani nemahala tu mam treningovy plan na svojom blogu

http://zabavicka.sk/brucho/8-tyzdnovy-trening-b...

lucia299
17. júl 2013

Ahojte. Mne sa podarilo schudnúť 19 kilogramov, vďaka jednoduchým radám -
http://schudnutie.peknetelo.eu/
Keď chcete skutočne schudnúť, bez nezmyselných diét a bez jojo-efektu , tak si "prelistujte" vyššie pridanú stránku kde nájdete množstvo užitočných rád ako chudnúť zdravo a hlavne natrvalo.

Prajem Vám veľa šťastia!

dadkab
18. júl 2013

Zaklad je znizit prijem energie, zvysit vydaj a ako pisu dievcata vyssie veeela tekutin. Min 3 litre. Idealne cista voda alebo nesladene caje, ziadne sladene a bublinkove vody. Inak- vedeli ste, ze 90kg clovek ma v crevach cca 8kg ? 🙂
Ja som za rok schudla 40kg, žiadne nezmyselne diety , po ktorych pride jojo efekt, ani tvrda drina vo fitku. Nebolo to uplne lahke od zakladu zmenit zivotospravu, ale stoji to za to..

dadkab
18. júl 2013

Inak je aj iny druh pohybu, ako fitko, ktory pomoze - cele leto som plavala /jazero je zadarmo/ a chodila na tury, netreba zvolit hned narocnu trasu, ale tiez nie uplnu rovinku- pevnejsie tenisky a tiez je to zadarmo a celorocne 🙂 Drzim palce

jljz911
19. júl 2013

@prekvapenie a váha ti išla dolu naraz alebo postupne?? A to len vynechanim pečiva????A planuješ potom jest pečivo alebo ho nahradiš niečim inym? 🙂

prekvapenie
19. júl 2013

@jljz911 Ahoj, prvé dva týždne ani deko a potom pomaly po kilečku. Nebolo to iba vynechaním pečiva ale aj sladenej vody, pijem iba z vodovodu alebo neochutenú minerálku a hlavne keď neješ večer tak to ide . Začala som 25.januára a dodnes je to 12 kg. Našťastie e som začala už v janári, lebo teraz by som bola ako slon. Namiesto bieleho pečiva si daj celozrnné ale iba v nevyhnutnom prípade. Inak jem všetko a to naozaj nevarím veľmi zdravé a diétne veci. Taká domáca strava. Po čase si žalúdok zvykol že si nedám 4 knedle ale iba 2 . Keď vydržíš večer nejesť, nie je to ľahko ale ten pocit ráno že si to vydržala je super. Držím palce.

huanita
19. júl 2013

aj u mna to bolo podobné,,,vynechala som sladené vody,nahradila som ich minerálkami neochutenými,,,a začala som "šaškovať" na orbitreku,,nie veľa, lebo mám zdravotné problémy,,ale kilá išli dolu,,za necelé 2 mesiace 6 kg,,a to sa priznám, že varím normálnu domácu stravu, a nepohrdnem ...teda zhreším aj hranolkami :D,,,, diety proste niesú pre mna 😅 ,,,

victory1
19. júl 2013

@prekvapenie Uplne vynechanie peciva funguje aj u mna, ale po takej 3mesacnej diete som bola u lekarky /s dakou virozou/ a mala som otrasny krvny obraz, minimum krvnych dosticiek...Tak som sa zas B-vitaminmi napchavala dalsie tri mesiace. TEraz to uz riesim tak, ze ked pecivo, tak cerealnu kaiserku a to len dopoludnia....Celkovo na mna funguje, ked veceriam len bielkoviny a zeleninu....U mna je problem pevne vola a chut na sladke... 😠

victory1
19. júl 2013

@mathis001 Uplne suhlasim, kludne vazit aj 100 kil, ked sa obleciem do velkosti 38... 😀

monuliatko10
19. júl 2013

Ahojte ja som 3.mesiace po porode a pred tehotenstvom som držala Dukanovu dietu a schudla som o 2.čísla ktoré už mám naspať 😖 No teraz ešte nemožem držať zas dukanovku keďže kojim tak to riešim takto na raňajky jem jogurt s ovsenými vločkami a sušenými slivkami cez deň normálnu stravu ale k všetkému si dám zeleninu,nejem biele pečivo už vyše roka len celozrnné a večer po 19h.už nejem len cvičim zumbu 30min.cviky na brucho a zumbu 30min.cviky na stehna,60brušákov a konečná 😉 A ak ma chytí mlsná dám si jablko... Tak dúfam že sa mi podarí schudnúť aj takto i keď dukanovka by bola účinejšia ale nestojí mi to za to že stratím mlieko... A ak by ste chceli niekto tie zumby mám ich na dvd a sú aj na nete 😵

jljz911
19. júl 2013

@prekvapenie po 18 nejem nič ja nejem pečivo už 2t a už mam dole 1,8kg a to si dam doobeda aj niečo sladke 😎 sladene vody nepijem vobec tiež uprednostnujem čistu vodu 🙂 a veru že ked ráno vstanem a citim že mam stiahnute bruško a nie som nafuknuta tak to je super pocit ....tak už len vydržat a pekne natrvalo zmenit jedálniček a jem každe 3 hodky a ide to ..

jljz911
19. júl 2013

@victory1 ja jem tie chlebíky ryžove a aj tie ostatne ...a vela zeleniny a ovocia a aj varenu normalnu stravu tak dufam že to pojde dole ešte

t0nka
5. aug 2013

Dukanovka je super, síce ťažká ale super bez jojo efektu.. najlepšie je kúpiť si originál knihu o dukanovej diéte, alebo info na pozri na http://chudnutiedieta.sk

erika07
2. sep 2013

Skúste toto - chlapík schudol 29 kg za rok a BEZ DIÉT !!
a teda hooodne to na ňom vidno 🙂 Pozrite si jeho fotky pred a po schudnutí: http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7
Stacila zmena stravovacich navykov, trochu cvicenia ..... ved pozrite, ma tam aj video ako to dosiahol....

erika07
5. sep 2013

dnes mi poslali z tej školy chudnutia druhé video, nové, tiež zdarma a teda fuuuuuuuuuuuj 😖 buď mám takú dobrú predstavivosť alebo to naozaj funguje. Lebo veru po tomto už asi moju obľúbenú horkú čokoládku s veľkými mandľami do pusy a ani do nákupného košíka veru nedám... však pozrite aj vy, vyskúšajte či to bude fungovať aj u vás ... ale doporučujem len pre tie z vás, ktoré naozaj sa chcú vzdať jedenia obľúbenej čokoládky či zákusku....! Ak ich chcete aj naďalej jesť, tak to nepozerajte!
Vyskusajte: http://bit.ly/150WR6J

meduuuza
10. nov 2013

skús môj blog , keď budeš mať čas a chuť su tam rady a recepty🙂 http://schudniajty.blogspot.sk/

xrumkaaa
26. dec 2013

meduuuza ten blog vyzera super

lucinka1552
26. dec 2013

@huanita presne to iste robím aj ja sladené nápoje preč aj sladkosti a šaškujem na orbitreku len pol hodky večer 🙂 a kilá idu pekne dolu 🙂

sailes
Autor odpoveď zmazal
mariuskaa
27. dec 2013

@sailes
Myslíš ze si zjedla raňajky a potom obed ktorý si si rozdelila na 3 časti a nejedla si to naraz. Ale tak možno 1 hodinové pauzy a potom večeru?
Alebo to myslíš tak ze za cely deň žiješ len 1 jedlo rozdelené na 3 časti?

sailes
Autor odpoveď zmazal
majuszka87
3. jan 2014

@sailes Ahoj,..a ako si si to jedlo rozdelila,...myslím v časovom intervale?

sailes
Autor odpoveď zmazal