Chcem schudnúť, no nemám pevnú vôľu.
Zdravim mam 33 rokov, meriam 165 a vážim 90 kil, chcem strašné schudnut ale nedari sa mi, vyskúšala som rozne diéty, počítanie kca, teraz skúšam delenú stravu, bicyklujem, vecer niekedy vyjedam, neviem si pomoct a som z toho nešťastná
nam sa osvedcila keto dieta.. stoji za to vyskusat ;)
@alofinka skús si prečítať knihu Najedzte sa do štíhlosti 1 od Antónie Mačingovej, fakt perfetkná kniha je to..mne veľmi pomohla, nielen schudnúť, ale aj zmeniť zmýšľanie, čo sa stravy týka..Vyžaduje si to však poriadnu dávku sebadisciplíny 🙂. A najhlavnejšie je si uvedomiť, že to nie je diéta (nejaká časovo ohraničená), ale je to nový životný štýl, ktorého sa musí po čase aj chce, sám držať.
@alofinka jediný overený spôsob čo mi zafungoval je nemať peniaze. Vtedy kilá išli dole jedna radosť. Bez cvičenia, mám fyzickú prácu nez možnosti záloh, takže tam pohyb je, treba čakať na výplatu a bez peňazí si nemôžem dovoliť maškrty a fastfood. Nikdy inokedy som nechudol len v obdobiach bez peňazí.
@alofinka ak to ešte riesite viem poradiť

@neluskas ale aj to, že je niečo na prírodnej báze nemusí znamenať, že to každému telu sadne. Ale je potrebné si skúsiť aký detox bude organizmu vyhovvoať 🙂