Chcem schudnúť
Ahoj baby, začnem tak, že som nikdy nemávala viac ako 50 - 53 kg ..... odkedy som skončila školu, pribrala som na 59 kíl....ja viem že si vela žien povie že cca 5kg nie je žiadna tragédia....ale pri mojej výške 162 cm sa pomaly mením na malú gulku....mam 20 rokov a chcem vyzerať dobre...len mi akosi chýba pevná vôla ... ja viem že je tu už takýchto tém vela .... ale potrebovala by som nejako podporit...alebo poradit
no ja si to musim odkontrovat troska lebo potom je len a jem a ked sa pozeram na vahu som stastna ze ide nieco dole az tak ze nemam chut na nic ine :(
@tina27111 získava energiu z tukov - podporuje a zvyšuje výdrž pri športových výkonoch - dôležitý pri rekonvalescencii - zabezpečuje prísun energie do srdca a buniek imunitného systému - zabraňuje rýchlemu nástupu únavy pri námahe.velmi dobra vec
ODPORÚČAM (a myslím, že môžem hovoriť aj za moje okolie) DETOXIKÁCIU PODĽA ANTÓNII MAČINGOVÉJ !!! https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/detox-podla-macingovej/ (posledný príspevok)

no za minuly tyzden som dala dole 3 kila teraz ich ma isto nazdar nemam doma vahu tak sa nemam ako kontrolovat ale v piatok ju uz konecne budem mat tak si budem musiet davat dobry pozor