Som 1,5 roka po pôrode a chcem schudnúť

13. jún 2020

Ahojte baby..
Od malička som mala nejaké kg navyše.. Ale nič strašne..
Pred tehotenstvom som vážila 70kg, výška 164 :(
Počas tehotenstva som pribrala na váhu 79kg.
Po pôrode to išlo naspäť na 70..
Teraz 1,5r po pôrode som sa odvážil... :( vážim 80,1kg...
Už niekoľko krát som sa snažila začať cvičiť... väčšinou formou tabaty hiit a týchto rôznych cvičeni ktoré môžem cvičiť doma..
Moj problém je že neviem zatnut zuby.. po týždni to vzdam.. Lebo nevládzem po 2 minútach cvičenia.. veľmi chcem schudnúť aspoň 15kg.. No vždy to vzdam aj keď veľmi chcem :( som nešťastná zo seba .. nemôžem si kúpiť ziadne oblečenie lebo v tom vyzerám hrozne.. muž už spomína kúpaliská no ja si neviem predstaviť ako pôjdem na kúpalisko:( baby poraďte prosím nejaku motiváciu niečo aby som to hneď nevzala.
Sladké si dám len občas.. neprejedam sa nič.. A kila idú stále hore

len_nig
13. jún 2020

Ahoj, tiež som dlhšie nevedela nájsť motiváciu. Je to o tom vydržať. Pridaj sa do skupiny Cesta mojou premenou, stiahni si kalorické tabulky, zapoj rýchlu chodzu aspon hodinu denne a uvidíš, kilá pôjdu dole len taký fukot. A potom ťa bude motivovať to, ako chudneš a ako ti ľudia hovoria že chudneš 🙂

asia83
13. jún 2020

Robte taký pohyb, ktorý vás teší. Mňa by na aerobik či do fitneska nedostali ani párom volov. Tak každý týždeň chodím tancovať, je to také fitnes +tanec. Ďalej ma baví bicyklovanie, tak bicyklujem, baví ma plávanie, tak keď sa dá, idem plávať. Obmedziť treba porcie, múčne jedlá, sladkosti absolútne nejesť.

margaretka_
13. jún 2020

Presne tak, robit pohyb pre radost. Treba si najst silnu motivaciu, najst pohyb, ktory sa ti bude pacit a nebides to robit iba preto, aby si si splnila limit, ze ok, tak som odcvicila. A v strave najst dlhodobo udrzatelny system. Drzim palce 😉

fiafia
13. jún 2020

Mám podobný problém akurát by som chcela 25kg schudnúť. Ja aj začnem len keď to nejde ako by som chcela po čase prestanem. NAberiem čo som schudla a zase odznovu. Mám z toho depky a vicitky ale neviem sa vzdať tej chvíľky keď cez obed spi a cvičiť. Takto si dám aspoň tú kávu v kľude a poviem si od zajtra už začnem 😪

mery2019
13. jún 2020

Budete sa tu niektoré možno na mňa hnevať ale urobím reklamu, lebo mi to pomohlo. Ja som celý život mala kilá navyše aj po pôrode jasné a mne pomohla aloe vera. Ja som ju začala piť, mne sa veľmi trávenie polepšilo. Vyprazdnovanie ani nehovorím a prvé cm išli dole. A keďže obsahuje aj veľa vitamínov, tak sa mi zacali dopĺňať tie čo mi po tehotenstvách chýbali, začala som mať viac energie a vladala som aj trochu cvičiť. A dole išli aj kilá. A potom som si dala aj 9 dňovú ocistu s aloe verou a schudla som super. Každý pol rok si to teraz dávam, nerozjem sa tak, prečistím sa a cítim sa lepšie. A nie som sama, poradila som to ďalším kamoskam a známym a áno som už aj distribútor, lebo len z materskej neprežijem, a všetky boli spokojné. Možno je to cesta aj pre Vás.

autor
13. jún 2020

@mery2019
@mery2019 ako prebieha tá očista? 9dni pôjdeš len aloe?

daganov
14. jún 2020

@mery2019 ako reklama je to dobré

mery2019
17. jún 2020

2litre sa vypijú za 2 dni, k tomu sú pridáme výživove doplnky na zníženie chutí, pre rýchlejšie spaľovanie a vlaknina na prečistenie a zasytenie. Od 3 dna sa raz do dňa je. Mám aj video asi 10 ľudí tam hovorí svoje pozitívne skúsenosti. Aj fit tréneri a profesionálni športovci si to dávajú. Dokonca aj Rihana a viktoria beckham na tom ficia. Proste to funguje.