Cheat day počas diéty
Robíte počas diéty?
@ivangeline to mavas 1x týždenne? Žiješ o koľko viac ako cez iné dni
@siskaa86 ..mavalavsom prd detmi. Raz za mesiac. Nestarala som sa kolko viac. Ale pocas chudnutia cca 1200kcal (nevazila som jedlo) a cvicila denne..
@ivangeline iba raz za mesiac? Aj si bola dní po zavodnena? Ako ratas napr kalórie surové a varené mäso..a napr tváril keď ma 200g..koľko je čistá váha keď je v kelimku?
treba si stiahnut aplikaciu kaloricke tabulky a jedlo si vazit a zapisovat. je jedno, ci si zapises surove, alebo spracovane - kalorie ti vypocitaju kaloricke tabulky. treba dbat na spravny pomer makrozivin, nielen kalorie (tzn nestaci vypit 2litre vina a denny kaloricky prijem je vycerpany ;) ). ak chces cheatday, zapisuj si tiez vsetko. na konci tyzdna si sprav bilanciu prijate/spalene kalorie. podla rozdielu uvidis, ci chudnes alebo priberas.
lebo nestaci denne prijat o -300kCal menej a potom sa v nedelu prepchat +3000kCal. a pozor- neist pod bazalny metabolizmus.
@siskaa86 Keď si robíš napríklad kuracie prsia, buď si ich zvážiš pred tepelnou úpravou, vtedy zadávaš hmotnosť surových. Ak ich napríklad varíš, pečieš, griluješ... odvážiš po tepelnej úprave, ale v kalorických tabuľkách vyberieš potom tú možnosť, ktorú tepelnú úpravu si zvolila. Myslím, že ak chceš o tom viac informácií, tak by si si mala najprv tú appku stiahnuť a trošku si ju pozrieť, vyskúšať. Na veľa otázok sa potom nebudeš musieť pýtať, prídeš na to sama. Fakt to nie je zložité.

@siskaa86 Nechce sa mi velmi hladat..ako a preco... Mne to pomaha rychlwjsie schudnut. Mam pocit,ze telo vtedy ma travenie zdrazu potrebuje viac energie a proste kg ide dole hned po takomto dni... a potom zas len udrziavas dobre zvolenou stravou a pravidelnym cvicenim.