Chlorellaa zelený jačmeň na imunitu a chudnutie?

katarina40
15. mar 2019

ahojte neviem ci to sem patri ale chcem sa opytat ake mate skusenosti s uzivanim chlorely alebo zeleneho jacmena fakt je to take dobre na imunitu chudnutie ??a aku to ma vlastne chut chcem to zacat uzivat a nemam stym zatial ziadne skusenosti takze za kazdu radu budem vdacna🙂))))

colormoda
15. mar 2019

@katarina40 keď nestíham raňajkovať spravím si nápoj - banán, voda a zelený jačmeň a pochlupkavam to doobeda. Celkom ma to zasýti a co som spozorovala, že sa mi vyčistila pleť, menštruáciu mam menej bolestivu a zlepšili sa aj vlasy - menej padajú, viac sa lesknu.
Za mňa jačmeň 😉 z chlorelly ma naťahuje 😬

0martina0
15. mar 2019

uživala som aj jedno aj druhe,lieky vo vsokych davkach,mala som pravidelnu stoicu,a pekne sa mi prečistila pleť,taka som bola viac energetycka,a jačmen som pila,mne to chutilo pri zavreti obydvoch oči ako mlieko,a vôbec som nepila kavu,čo ja pijem 5-6denne

colormoda
15. mar 2019

@0martina0 presne tiež mi káva nechýbala, tiez som kavickarka

katarina40
autor
15. mar 2019

@colormoda no tak samé pozitíva ako čítam ;)veď toho sa bojím ze aj mňa bude natahovat;))))ale dakujem👍😊

katarina40
autor
15. mar 2019

@0martina0 Fiiiha takže miesto kávy jačmeň👍no dobrá zdravá voľba)))veď chcem to začať užívať aj kvôli tomu mam veľmi citlivú pleť každopádne ďakujem ;))))

sarahj
17. mar 2019

Tak isto som pila zelený jačmeň, mala som oveľa viac energie ako inokedy, pekne mi prečistilo telo zvnútra, zlepšilo sa mi trávenie a cítila som sa veľmi dobre. Už som ho asi rok nemala ale teraz ste mi dali podnet nech ho zas začnem piť - chutí teda strašne (aspoň mne)- akoby som pila morské riasy s trávou..ale asi si ho aj tak znova objednám (objednávala som online s použitím cashback portálu plnapenazenka.sk s čím som ešte niečo málo ušetrila z ceny), tie výsledky boli neuveriteľné.

katarina_puskarova
31. mar 2019

možno trošku mimo, vyjadrím sa len k imunite...keď som mala problém s imunitou najviac mi pomohli produkty od spoločnosti Natures. 🙂 dodnes nimi posilňujeme imunita aj počas chrípkových období či iných "neduhov"