icon

Chodí niekto z vás na spinning

zuzka2010
19. apr 2010

chodi niekto z Vas na spinnig?ake mate skusenosti?potesim sa kazdej rade..bola som raz a neviem ci pokracovat..

wodanka
•
19. apr 2010

ahoj zuzka, ja som chodila na spinning a podla mna je tu super sport.. teda v tom pripade, ak je tam dobry instruktor a vie to ozivit aj nejakymi cvikmi (kliky, skoky...)... spalis pri tom vela energie a spravis nieco aj pre svoje zdravie.. takze ja mozem len a len odporucit 🙂 🙂

alenk
•
20. apr 2010

ja takisto odporucam. hlavne je to dobre na srdce a pluca a krvny obeh. chodila som volakedy na spinning, neskor na indoor cycling, ktory mi potom viac vyhovoval, ale odporucam oba.

farfala
•
24. apr 2010

Zuzi, spinning alebo indoor cycling je velmi dobre riesenie na niekolko "neduhov"...
V prvom rade je to redukcia hmotnosti, zvysenie kondicie, zlepsenie cinnosti kardio-vaskularneho systemu, a v neposlednom rade fantasticke odreagovanie sa....
Co je dolezite, najst si na to cas.... a robit to pravidelne..... to znamena, zaradit si to do svojho tyzdenneho programu ako nieco "povinne".... staci ak budes chodit 2, max.3 x do tyzdna.... ale pravidelne...
Uvidis, aky dobry pocit to prinesie....
Drzim palce...

popelka
•
24. apr 2010

ahojte ja som bola dvakrat na spinning ale nejak ma to nevzalo je to o nicom aspon pre mna,,,,nudila som sa tam,,,,aj nejako som mala zle sedisko nastavene skratka uz nechodim,,,ja som sa dala na zumbu ,je to paradna vec ...papik

marianka79
•
25. apr 2010

a aky je vlastne rozdiel medzi spinningom a indoor cycling??? Chodila som na oboje ale velky rozdiel som nevidela teda. 😒
Inak super cvicenie to bolo no veru bolo ako pise farfala treba na to cas a zadat si to ako povinnost toho casu je menej koli praci co mi je luto lebo na spinningu som sa fajne vybujacila je to super cvicenie 😵 ako aj stepaerobik a skor ta zumba je o nicom to sa mi nelubilo 😖

alenk
•
25. apr 2010

no je velky rozdiel medzi spinningom a indoor cyclingom - ale treba mat vhodneho instruktora. niektori instruktori sami nevedia ;)
hlavny rozdiel je v strojoch. dalsi je v polohach, na indoor cyclingu je ich neporovnatelne viac. na riaditkach je pat poloh drzania, v stoji nad sedadlom su tri polohy (za sedadlom, nad sedadlom a trochu v predu)
je to naozaj z velkej casti o instruktorovi, ak to instruktora bavi, prenesie svoju radost aj na vas 🙂

marianka79
•
25. apr 2010

alenk ale to čo si ty opísala o indoor cyclingu sme takisto mali aj na spinningu 😉

dominka11
•
25. apr 2010

aj ja odporúčam, vela zavisí ale od inštruktora ako baby písali 😉

addaa
•
26. apr 2010

Ja chodím na spining už štvrtý mesiac, nejak extra ma to nechytilo, ale aspoň viem, že niečo robím pre seba a pre svoje zdravie, proste zvykla som si na to a teším sa z každej odbicyklovanej hodiny.

zabuulka
•
5. feb 2016

Okolie Levíc, chcel by niekto spinnovať? 🙂