Chudne niekto s Ketoaktiv?

zuzana19811
28. jan 2014

Ahojte chudnúce 🙂 chcem sa spýtať je tu niekto z vás kto chudne s Keto aktiv ??? ja som začala asi pred 14 dnami a vôbec nevidím nejakú zmenu na váhe. A hlavne je tá strava hmmmmmmmmmm nejaká divná taká umelá 😲 fuuu musím sa teda poriadne premáhať aby som to skonzumovala. Chcela by som vedieť vaše názory a chute 😅 😀 možno som len ja rozmaznaná 😨 😨

evik96
29. jan 2014

Ja som s nou spokojna. Uz som si ju 2x objednala. Co sa tyka vahy, tak ta ide pekne dole. Chutovo mi tiez vyhovuje, pretoze maju naozaj siroku skalu prichuti a je si z coho vyberat.

rijabanska
30. jan 2014

no tak ja som to dnes chutnala u kamošky ktorá si to objednala a poviem vám že som vyskúšala viac takých práškov ale toto mi chutilo najmenej aj napriek tomu že je to najlacnejšie neoplatí sa mínať peniaze radšej drahšie a chutnejšie

ivan7
6. feb 2014

prave som to ochutnal aj ja a je to v pohode. v danej ce je to ok. nerovna sa to sice velkym dietam ale napriklad tycinky maju najlepsie. mne to vyhovuje lebo cena je super.

janka1313
6. feb 2014

ten ketoaktiv som uz ochutnala. sladke su menej vyrazne ale daju sa podla ich receptov dochutit. slane su porovnatelne s najlepsimi. tycinky su ale bezdebaty najlepsie lebo su jemne a nekazia mi zuby. tiez som si vsimla ze tu spamuju ludia od KD a D.sli lebo to maju nakazene. ale ono ludia co si skusia aj to aj to vedia o com je rec. mne to zatial velmi pomaha zhadzovat kila. uvidime ci vydrzim. kamoska sem tam ide zmerat do medi centra a dava si zobrat aj krv.

zuzka160
6. feb 2014

@zuzana19811 no praveze som mala moznost odskusat na promo akcii a kedze robim s konkurencnou znackou poviem len je to ok. je to dane samozrejme cenou a urcenim. pacilo sa mi ze sa nic nehrali ako ine diety vedia. proste len snazia vyplnit dieru na supom trhu. problem je ze ludia vidia bielkovinove diety ako jedno jedlo. ale bielkoviny sa obtiazne ziskavaju a je rozdiel ako (technologia). robila som v potravinarstve a mam na to aj skolu. viem ze ludia ktory tu zacali rychlo kopirovat diety zo zahranicia doslova klamu na zlozeni. vid Ketodiet ale aj ine. proste je rozdiel ci zberate odpad z vajec a ci ziskavate bielkoviny zo soje. najdalej su frankofonne krajiny a preto by som preverovala kadejaku polsko cesku znacku.

mon1001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babcia
23. sep 2014

Začala som s ketoaktiv včera.Vybrala som si ho hlavne kvôli cene a aj kvôli tomu,že nemusím nikam chodiť a celé chudnutie je v mojej réžii.Napriek tomu,že mám 50 rokov som chvala bohu zdravá neberiem žiadne lieky a preto si myslím,že to zvládnem aj bez konzultantov.
Je pravda,že ich výrobky nemajú veľmi výraznú chuť ale možno je to aj tým,že za 50 rokov som si rôznymi dochucovadlami a cigaretami otupila chuťové poháriky.To však teraz neriešim,ja som hlavne spokojná,že sa to dá zjesť a že nemám hlad 🙂 .
Mám 170 cm a vypapkala som sa na 83 kg.Pracujeme s mm v štvorzmennej prevádzke a obložený chlieb,na desiatu a vyprážané jedlá ,na neskorý obed alebo večeru,si vybrali svoju daň.Moja bežná váha bývala70-72 kg.Pri tej váhe som sa cítila najlepšie.Pod 70 kg som už vyzeraka ako člen gestapa.Nikdy som nebola útla ale teraz vyzerám ako figúrka z človeče nezlob se,len naopak..Nohy a zadok celkom ok ale od pol pása po krk XXXL.
Takže dnes som na tejto diete druhý deň,zajtra si urobím test na ketón v moči a 28.9.sa ozvem ako prebehol prvý týždeň.

tinika
21. jún 2015

aky je rodziel medzi ketoaktiv a ketodiet? nedopatrala som sa zatial

jenn44
30. jún 2016

A cambridge? Tiež som z toho jelen

kamatopo
24. aug 2016

@tinika to je len značka zloženie a kvalita v chudnutí je rovnaká