Chudneme online
Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....
Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla
1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!
Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....
Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀
Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀
😀 😀 😀
@tina1711 co ja viem laka ma ta hluupaa vaaha 🙄 riesim dilemu topanok necches mi poradit ze ktore?ktore?http://www.imoda.sk/ruzove-topanky-p-7098.html http://www.imoda.sk/exkluzivne-cierne-kotnicky-... http://www.imoda.sk/Cierne-kotnicky-p-6664.html
@tina1711 http://www.imoda.sk/ruzove-topanky-p-7098.html tito som myslela ze mam hnede
no tak tie mi neukazalo ale som za tie druhe cize cierne s celou platformou
@dnika2 https://www.facebook.com/gshoe.eshop skuste tu kuknuť...vačšinou su ceny už aj s dopravou.. :D
\ahojte kocky Ranajky Spargla s paradajkou a slaninkou
4 porcie
350g cerstvej spargle
4 platky prerastenej slaninky alebo sunka cokolvek
4 stredne velke paradajky
mlete cierne korenie
Zo spargle odstranime drevnate casti skrabkouosupeme spraglu V stredne velkom hrnci nechame zovriet vodu dame sparglu a varime 5 ,6 minut kym nieje makka scedime a udrzujeme v teple.Zatial si rozohrejeme gril paradjky pokrajame na hrubsie a grilujeme aj so slaninkou grilujeme 4,5 minut kym neni slaninka chrumkava
Desiata : 1 banan
Obedik : plnena cuketa
4 cukety olivovy olej
1 mala cibulka nahrubo pokrajana
2 struciky cesnaku posekane
115g mrkvy ocistenej a postruhanej 115g konzervovanej cervenej fazule scedenej a preplachnutej
1 lyzica paradajkoveho pretlaku
mlete cierne korenie 150 ml vody 4 paradajky pokrajane na hrube platky
Ruru prehrejeme na 190 stupnov Cukety pozdlzne prekrojime a vydlabeme duziny pokrajame a dame do mixera Polovicu cukiet ulozime do ohnovzdornej misy a zalejeme vriacou vodou aby boli zakryte nechame stat 10 minut a potom scedime a odlozime Do mixera pridame olej cibulu cesnak mrkvu fazulu paradajkovy pretlak a zmixujeme zmes ochutime ciernym korenim a naplnime nim polovice cukiet povrch zarovname.
Naplnene cukety dame do velkej ohnovzdornej nadoby a podlejeme vodou Zakryjeme alobalom a pecieme 35 minut
Vyberieme z rury a navrch poukladame kolieska paradajok Vratime do rury a pecieme este 10 minut kym niesu cukety makke a plnka prepecena
Olovrant Celozrnne pecivko s mozarelou
Vecera Bolo by fajn keby Vam zvysi z obeda aspon jedna cuketka
ahojte ,ja som zacala chudnut pred tyzdnom..mala som 83,5kg a dnes mam 81,2 kg.obmedzila som sladke a vecere..a ide to pomalicky,kazde rano na peso s malym do skoly a skociarom prechadzky a zaciname aj plavat.dufam ze mi to vydrzi🙂
@miska2311 aj ja chodím s deťmi aj ráno a aj poobede pešo do školy 🙂
a dnes som zahorela !!! ☹ som malému piekla cookies-ky a to bolo neskutočné lákadlo.....som neodolala. Ale na obed som mala len karfiolovo-brokolicovú polievku a olovrant 100g hovädzieho - tak večeru som už potom nedala 😖
@tina1711 vdaka ya receptíky - vyzerajú mnam 🙂
ahojte tak dnes rano mam na vahe 80,6kg ide to pomaly dole...jooj sa tesim ...nech to brucho sa zmensuje a obleciem moje rifle co som nosila pred otehotnenim...lebo uz ide zimaa nechcem si kopovat velk evelkosti v obchode lebo mi potom treba grcat ked sa vidim v zkadle 😉 mam kazdy den normalny obed ale ranajky mam menej tukove no raz zacas si dam aj chlebik alebo pecivo no a kavicka nesmie chybat a poobede jedna kava a potom uz nejem nic ,sem tam si dam odtucneny tvroh s musli alebo ovocim alebo jogurt biely ked citim hlad.
Ranajky Pecene vajsia s paradajkovou salsou 4 porcie :
zrele paradajky na jemno posekane
3mlade cibulky tiez na jemno pokrajane
kus uhorky na jemno pokrajanej tabasco 1 lyz posekanej koriandrovej vnate
toto sa vsetko zmiesa .
vajcia mlete cierne korenie a to Vam asi nemusim pisat ako sa to robi 😀
Desiata jedno mango
Obed: Morcacie kusky so slivkami
140 g morcacich prs pokrajanych na kusky
4 male cibulky
2 zrele slivky bez kostky prekrojene na stvrtky
2 lyz pomarancovej stavy
slnecnicovy olej
1 mala zlta paprika bez semien pokrajana na pasiky
Vsetko ponapichavame na striedacku potrieme pomarancovou stavou
masko grilujeme 8 az 10 minut ja to skor dusim zakrijem to doskou a tak masko je potom maksie dam viac oleja aby nepriharalo zjecte so salatom akym kolvek
Olovrant : tvaroh s ovocim
Vecera Celozrnne pecivo so sunkou a zeleninou
jeeeej ahoj tina1711, aj ostatne chudnuce, znova pridavas recepty? ja som nejaky cas papkala podla Tvojich receptov, aj som schudla, ale potom som nejako prestala, lebo som varila este aj malemu syncekovi a nestihala som varit nadvojo..... ale zase si ma inspirovala a syncek uz ma 13 mes. tak uz by tiez mohol to co uvarim, pripadne s nejakou upravou.....tak sa tesim a dufam, ze sa rychlo ku Vam pridam 🙂
ahoj no davam davam a ako sa mate?aj ti sli kg hore ked si prestala urcite bude moct papat ja davam mojej jastericu uz vsetko teda skoro ona bude mat tiez pomaly 13 mesiacikov
Ranajky :Chrumkava bruschetta
4. chrumkave clebiky
2 lyzicky nizkotucneho bbylinkoveho syra
55g rukoly
polovica zlteho melonu 25g hrozna bez semien
2 koktailove paradajky 85g chudej sunky pokrajanej na tenke pasiky
4 maliny nemusia byt
4 tenke platky osupanej uhorky nemusi byt
stvrtka maleho jablka pokrajaneho na tenke platky nemusi byt
mlete cierne korenie
Chlebiky potrieme syrom a navrch dame rukolu
Z melona odstranime semienka osupeme ho a pokrajame na platky platky dame na rukolu s polu s hroznom .Ochutime ciernym korenim a ozdobime bud sunkou paradjkou malinou

@dnika2 vidis jak som to super vycihala ako sa dari? ja nemam cas ani poriadne lebo teraz som sa vratila k muzovi a len riesime byvanie