icon

Chudneme online

tina1711
5. máj 2012

Ahojte kocky v prvom rade som rada ze nas je tak vela 🙂 Chcem len upozornit ze na seba neberiem zodpovednost ak by niektora z Vas neschudla,samozrejme pri tejto diete schudnete,ale musite dodrziavat presne co je napisane inak to nema vyznam....

Tato dieta vam nepojde ani tak moc do penazenky a mozete to davat papat aj svojim drobcekom (ako ktore) ale asi vasi muzi nebudu nadseni 😉
Hlavnou zlozkou diety je bielkovina tak ako mi hustime nasim detom do hlavy aby jedli vela zeleniny a bla bla tak aj vy si musite natlacit do hlavy ze zelenina je prvorada !!!!!
Teraz nejake tie pravidla

1.pravidlo -vela pit ale ze fakt vela najmenej 2 litre( priznam sa ja osobne vypijem za den asi 3 dc )len cistu vodu
2.pravidlo -Naucte sa vynechat prilohu ziadne take ze zemiaky ,ryza ale ked ste hladne tak sa radsej dokrmte zeleninou od nej sa nepribera 🙂
3.pravidlo- Ziadne take chebik alebo roztek ale pekne grahamove pecivko na tomto si musite zakladat
4.pravidlo -ach tie sladkosti 😀 kazda ich miluje takze konec je jasne ze pred svojimi dnami chceme zozrat vsetko co vidim aj vlastnemu dietatu z tanierika preto si radsej kupte uz dopredu horku cokoladu tu najhorkejsiu aby vam ani nechutila a ked budete mat chut tak si mozete dat ,ale nie celuu!!!!!

Jedalnicek teda pozostava :
* mliečne výrobky – nízkotučný syr, mlieko, jogurty, tvaroh,...
* mäso - hydinové bez kože, hovädzie (nemastné), ryby
* rastlinné bielkoviny – sója, fazuľa, hrach.....

Ked sa naucite toto jedavat mate zarucene schudnutie a nepriberiete ale akonahle zacnene zobkat do vsetkeho a ved trosku mozem tak pride jojo efekt co ani jedna nechce urcite ziadna dieta neni bez jojoefektu to je dobre si zapamatat.
Kazdy den budem davat recepty a teda aj co mate jest cely den vzdy vopred okolo 21 00 podla toho ci moj zobacik uz bude spinkat budem sa snazit prvych 7 dni davat aby ste vedeli ako to funguje a ak by sa mi stalo ze to nestihnem tak budete uz aj same vediet co mozete jest 😀

Ak by mala ktora kolvek z vas pripomienky alebo otazky tak mi kludne napiste rada odpisem a poradim ak pojdete na oslavu alebo mate vylet alebo co kolvek co Vam moze narusit den a harmonogram dajte mi vediet.
Jedavate 5 krat za den takze na vsetko si treba nejak tak zvyknut.Hned zajtra si urobte tabulku nemusi o nej nikto vediet dajte si vahu a vsetky miery si zapiste a o mesiac uvidite ako krasne pojdu cm a kg dole a aj tu plati ze bez prace niesu kolace a tak nezabudajte ze nejaky ten pohyb by ste urcite mali vykonavat ci uz prechadzka ked nemate inu moznost cvicenia
Tak Vam drzim palceky v chudnuti a sebazapierani zaciname v pondelok takze zajtra uz davam prve receptiky
Kiki 😀

tina1711
autor
5. sep 2012

@dnika2 mam tiez 165 😀 ale schudnut musim aby som im vytrela kocura vsetkym to ze som mamicka neznamena ze mam nosit tuniky 😀 idem spat lebo ja mam strasnu ranostajku ma nenecha sa vyspat tak dobru noc 🙂

dnika2
5. sep 2012

ok no keby mam 55 si piskam 🙂 ja mam o 30kil viac ako ty mam teda co robit aby som vyzerala ako ty ☹

tina1711
autor
6. sep 2012

@dnika2 moja aj ja som mala tolko a vidis kde som na paradnej vahe vsetko sa da len treba chiet

dnika2
6. sep 2012

a to za aky cas si zhodila 30kil?
@tina1711

tina1711
autor
6. sep 2012

@dnika2 zhodila som 25 a za rok dost mi to trvalo lebo som mala vseliake problemy

dnika2
6. sep 2012

no pekne a kolko si cvicila?
@tina1711

tina1711
autor
6. sep 2012

@dnika2 no 6 mesiacov asi vo fitku doma a tak rozne

dnika2
6. sep 2012

tak dufam ze aj ja to dam kaurat si robim obed zapecene cestoviny s tofu bielym take dost dietne dufam ze to bue chutit ☹
@tina1711

tina1711
autor
6. sep 2012

@dnika2 no ako chutilo? Ja som dnes pojedla tolko strudle ze mnam

dnika2
6. sep 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21966 tu su...boze ako ti zavidim ze uz mas tolko malo kil joj ja este musim aspon polroka makat na sebe preco to tak pomaly ide? ☹

dnika2
6. sep 2012

@tina1711 napisala som

lucky14
6. sep 2012

@dnika2 Ahoj. Aj ja sa snazim zdravo stravovat. Potesila ma Tvoja otvorena tema .....a zrazu tam nie je? 😒

dnika2
6. sep 2012

@lucky14 a co zajtra vatris?

lucky14
6. sep 2012

@dnika2 No to ja este uvidim. Ale teraz je sezona zeleniny tak nejaka dusena zelenina s ryzou alebo zemiakmi. Dnes som mala varene zemiaky s calamadou. Mne sa vyvarat moc nechce ak sa mam priznat tak vsetko varim len tak narychlo. Ako chutili tie cestoviny co si varila dnes? 😒

dnika2
6. sep 2012

co ja viem dalo sa neboli ani dobre ani zle 😒 zajtra ich asi budem zasa jest aj obed aj veceru alebo pojdem do restika na polievku nejaku po posilke 🙂 a ako si natom ako dlho chudnes_?aj cvicis?
@lucky14

lucky14
6. sep 2012

@dnika2 No ja som zacala chudnut pred letom ...myslim jun to bol. Odvtedy dietuje - nedietujem....stale dookola u mna je hrozne tazke vydrzat vikend na diete ...resp. zdrava strava. Ked som na navsteva a vyvaraju tak sa nevari nikdy zdravo. Tda vynimka dnes...nasi robili vyprazany syr s hranolkami a ja som si dala varene zemiaky s calamadou. Uz to asi mamina pochopila ze chcem schudnut. Zatial mam dolu nejakych 7kil. Nie vela ale dufam ze uz nebudem stale porusovat. Este ma caka aspon 15 schudnut. ... cvicit sa mi veru po celom dni s malym nechce. Kazdy den si slubujem ze zajtra zacnem...a aj som par krat zacala ale po par dnoch veru prestala. 😒

lucky14
6. sep 2012

@dnika2 Inak ja nemam tofu rada tak preto som sa pytala. A ani maso nejem ani ryby....takze som na tom biedne s dostatocnym mnozstvom bielkovin v mojom jedalnicku. 😒

dnika2
6. sep 2012

tak to robis chybu takaspon vajicka aja tiez ryby moc nie ale tuniak vo vlastnej stave papam aj kuracie prsia na grile a ja cvicim uz 2tyzdne v posilke strrasne ma to bavi vzdy sa tam tesim a tiez som nikdy necchela chodit ale teraz si uz nvm predstavit ze by som nechodila cvicit,ja by som cchela schudnut na 55 kil no tak hadam za rok 😒

dnika2
6. sep 2012

@lucky14 napisala som

lucky14
6. sep 2012

@dnika2 Super ze si zacala pravidelne cvicit. Ja som pred porodom cvicila min 3x do tyzdna .... aj do 6 meisaca tehu som chodievala plavat. Ale moj tazky porod ma totalne rozbil ....a stale som ubolena aj po 7 mesiacoch. Ale dufam ze zacnem aj ja. No ja uz nejem maso ani nic take 15 rokov. Vajcia veru tiez nemusim ale sem tam si dam...ale len prazenicu alebo omeletu. 😒 No ja by som chcela schudnut mojich vytuzenych 15 do vianoc tak uvidim. A vobec sa nechytam na vahu zacinajucu 5.. to bolo naposledy ked som mala 18. 😒

dnika2
6. sep 2012

no ja mam 21 takze cchem vyzerat dobre 😒

dnika2
6. sep 2012

@lucky14 😉

tina1711
autor
7. sep 2012

@dnika2 vyzerali super 🙂 neboj prve kila pojdu strasne rychlo

andy271
7. sep 2012

AHojte baby..
Tak ako vam to ide?Mne zle neviem sa donutit prejst na tu druhy stravu..
Dva dni mi to vydrzalo.. Isla som do obchodu a pokupila som zase hluposti a potom som sa ledva do nohavic vpratala.. aaachh.. jaaj.. 😢 😢

@dnika2
Ahoj ty si z DK?

andy271
7. sep 2012

@tina1711
Ahoj..
Spalovace som myslela tie co su ako doplnok ked cvicite aby vam viac tukov spalovalo..
Ja som to este neskusala ale poznam ludi co maju s tym dobre skusenosti..
Kuknite na nete..
Napr. L-Karnitin..

dnika2
7. sep 2012

@andy271 ano som

dnika2
7. sep 2012

@tina1711 ani nie nepojdu kedze sa mi meni tuk na svaly a svaly su tazsie skor to bude vidno na obleceni 🙂

andy271
7. sep 2012

@dnika2
Ja som z RK.. 🙂
Ja by som najskor chcela dat dole tuk a potom rozmyslat nad svalmi.. 🙂
Pozerala som tvoje inzeraty a ten horcicovy kabatik sa mi celkom paci.. 🙂

dnika2
7. sep 2012

🙂 mas zaujem?ja cvicim ale chudnem tuk a nenaberam svaly
@andy271

andy271
7. sep 2012