Chudneme - stávka s manželom. Nepridáte sa?
ahojte, kto sa prida ku mne na chudnutie? Po 2 porodoch mi ostalo 13 kil, a stale len frflem, ze sa do nicoho nezmestim. Tak sme sa s manzelom vsadili, ze ak do 3 mesiacov schudnem 10 kil, prestane on fajcit. Potrebujem nejaku moralnu podporu, kto by so mnou zdielal chudnutie, nepridate sa? dnes zacinam... 😎
no tak, ako to tu u vas funguje??? 🙂
ja som raz schudla 14kg za polroka, takze sa to da, ale mala som uplne inu zivotospravu a pohyb, co teraz nejako nieje mozne...
a este aj kojim....
a sice nebudem hladat dalsie vyhovorky, a priznavam sa, ze som ako kyselina, jem vsetko co mi pride pod ruky, a nikdy mi tak nechutilo sladke akoteraz.... ☹ stale si hovorim, od zajtra uz nie, od zajtra uz nie...
🙄
můj se mi taky směje, že o hubnutí jen mluvím,ale v době, kdy to tak nebylo, mi držel nohy při sedolehách 😀 😀 😀
Janeka:tak mojemu to vadí a mě taky,jsem ráda že mi to řekne na rovinu,protože tak bych stím nic nedělala a tak do mě furt hučí a já musím něco dělat 😉
dievcata mrknite na tu stranku www.novzcas.sk tie baby tam maju aj dobry jedalnicek..napriklad Ivanka je mamicka po porode(tu poznam osobne pochadza s nasej dediny)tam ma super aj cviky a upravene stravovanie 😵 ale myslim ze aj Michaela robi super zazraky 😵 😵 stoji to za pozretie a precitanie.
jeeeeej adi, no tak ideme na to ci co....ja fakt musim so sebou nieco robit....ani si nove veci nekupujem, lebo nexcem, ze ja schudnem a potom si nakupim, ale ja som fakt uz hrozna.... ☹
lula5...po tom ako som skoncila som s vahou ostala stat na jednej ciare a koniec 😠 ale teraz to uz ide....stale sa zasmejem ked zacujem ako preferuju plavanie ze sa nim dobre chudne 😅
ja ja musím....najvyšší čas 🙄 aj mne treba toľko čo tebe 😝 , no ak by to nebodaj dobre šlo, mohlo by byť aj viac
etuska, zajtra mi napíš či si si dala čokoládu alebo niečo sladké, budeme sa navzájom kontrolovať, a keď budeš mať chuť na sladké tak si spomeň na mňa a nekupuj radšej nič 🙂
inak ja uz mam doma aj leg master 😀 😀 😀 som si ho dala tu do obyvacky, a akurat na nom visi akurat tak triko a nie ja.... 😠
podarilo sa mi dohodnut s polovickou na tom istom ako ty janetka. ak schudnem 13kg do troch mesiacov prestane fajcit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpadavam... huli miliardu denne. takze teraz vazne musiiiim.
...baby,skryta reklama 🙂 -vraj aj sex pomaha pri chudnuti-treba povedat polovickam a budu mat vacsiu motivaciu prestat fajcit 😀
Tak já mám slíbené,že když to shubnu tak si oholí kotlety,já je hrozně nesnáším,to je pro mě max.motivace,manža si na nich zakládá 😀
boze prepacte ma to byt samozrejme s dennikom novy cas.mam nemecku klavesnicu 😖 obcas to zabudnem prepnut.
Zdenka-tak kazda z nas ma inu motivaciu.Ja sa nechcem v lete hanbit v plavkach a ci uz drahy prestane fajcit je jeho vec
ja tiez musim so sebou nieco robit do leta, sak to bude hanbaaaaa.... 😖
sylvar, tak kontroluj mna a ja teba.... 😀 😀

tak tie prsíčka si dám aj ja dobry nápad 😵