icon

Chudneme - stávka s manželom. Nepridáte sa?

janetka
2. mar 2008

ahojte, kto sa prida ku mne na chudnutie? Po 2 porodoch mi ostalo 13 kil, a stale len frflem, ze sa do nicoho nezmestim. Tak sme sa s manzelom vsadili, ze ak do 3 mesiacov schudnem 10 kil, prestane on fajcit. Potrebujem nejaku moralnu podporu, kto by so mnou zdielal chudnutie, nepridate sa? dnes zacinam... 😎

janetka
autor
2. mar 2008

zajtra, resp. dnes vecer vytvorim tu tbl a pojdeme na to, ja sa drzim uz dnes od obeda, ako sme sa dohodli s manzelom.. teraz je modne nefajcit, uz strasne vela ludi v okoli prestalo fajcit, ja som nikdy nefajcila, ale manzel 10 vyfajci za den... a tiez sa mi nepaci, ze potom smrdi cigaretami 😝

tilly
2. mar 2008

inak, téma chudnutie tu už bola, založila som ju ja, tiež sme tam bola celkom dobrá partička, ale myslím, že sme moc nepochudli, tak dúfam, že v tejto téme to bude inak 😀
teraz je polovica prispievateliek do prvej témy tehu, takže sa chudnúť prestalo 😀

janetka, ale ty sa môžeš hýbať 😉 síce po cisaráku ešte nemôžeš nejaké skákačky na aerobicu, ale taký pohyb s kočíkom nie je na zahodenie... škoda, že nemáš pre kubka ten boardík... ja som najviac schudla, keď sme chodili vtedy s kočíkmi do mesta, pamätáš, peťka vyvádzala v kočíku, tak sme museli vždy švihať, to bolo vždy najlepšie, na tej ceste do mesta som určite nechala takých dobrých 10 kg 😉
a nechala by som ich tam znova, lebo som odvtedy straaaašne pribrala a leto sa blíííži, takže tých 10 kg by som chcela schudnúť, aj tak ešte nebudem kočka, ale už sa na mňa aspoň bude dať pozrieť 😀
ti ukážem niekedy fotky z našich dovoleniek pred domčom 😲 sa nečudujem, že ma ľudia nespoznávajú 😖

janetka
autor
2. mar 2008

tilly: eva je uz doma, tak budeme moct behat do mesta

zdenka26
2. mar 2008

Tk já jsem se ještě dneska nedržela ale od zítřka na to jdu a moooc se na to těším 😀

zdenka26
2. mar 2008

holčiny já pevně věřím že v létě budeme všechny kočeny 😉

mirka414
2. mar 2008

mam krizu pomozte ☹ strasne mam chut ist dojest veceru mali sme plnene listkove rozteky so sunkou...jeden tam este zostal 😠 😠

rosinka
2. mar 2008

jaj baby dám sa na to veru aj ja, ale nie tak drasticky, lebo kojím, a ako sa hovorí pomaly ďalej zájdeš, tak začnem s cvičením a menej jesť a tie prechádzky už dodržiavam, len aby už bolo teplejšie

etuska
2. mar 2008

Bru nocku a tesim sa na vase prve dojmy zajtra 🙂

rosinka
2. mar 2008

mirka daj ju manželovi on sa poteší

janetka
autor
2. mar 2008

mirka: odloz si ho na ranajky, a bude sa ti dobre spat a aj vstavat, lebo sa budes tesit na roztek

andrea78
2. mar 2008

idem spať aj ja, som totiž príšerne hladná a nerada by som niečo zjedla, tak dobrú noc a zajtra ideme na to 😝

zdenka26
2. mar 2008

raději at to sní hned manža a nebo to raději vyhod,do koše už pro to nepůjdeš,a nebo to hod na mražák a než se to pak rozmrazí tak tě přejde chut 😉

etuska
2. mar 2008

Mirka-dnes si este daj,zaciname od zajtra 🙂

rosinka
2. mar 2008

etuska, vidím ťa, nezabudni 😉 😀

janetka
autor
2. mar 2008

ja uz som hladna, ale v pohode vydrzim...rano sa blizi 😀

janetka
autor
2. mar 2008

baby, aj ja uz koncim, idem dat spat deti.. tak zatim caute... a rano hura dobre ranajojky

mirka414
2. mar 2008

nie necham ju tam potvoru stvrdnut 😠 😠 just ju nezjem...
ozaj mne trosku pomohlo pred jedlom sa vzdy zaliat mineralkou skoro az do prasknutia,potom menej zjem a denne vypit aspon 2litre spolu s jablckovym octom.

zdenka26
2. mar 2008

Taky jdu do postele,držte se ,dobrou noc 😅

rosinka
2. mar 2008

tak ahoj zajtra, idem aj ja spať, dobrú noc

tilly
2. mar 2008

janetka, to dúfam, len teraz som zas ja mimo 😠

mirka, drž saaaaaa, nedaj si, nedaj si , nedaj si, odlož si ho na raňajky, mysli na to celú noc, ale nedaj si teraaaaz

inak, ja som začala s chudnutím, pri robote si auto zaparkujem vždy čo najďalej (potom sa celú dobu bojím, že mi ho ukradnú 😀 ), aby som čo najviac chodila pešo, snažím sa čo najviac skákať na trampolíne, a snažím sa chodiť cvičiť... stravu upraviť nedokážem, hlavne pravidelnosť, ale aspoň som vyradila sladké nápoje... výsledok - kilečko za týždeň
jaj a ešte som si kúpila taký sťahovací pás na brucho z neoprénu 😀

zdenka26
2. mar 2008

mirko kolik si dáváš toho jabl.octu?

tilly
2. mar 2008

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=2234498 tento 😉

ozaj, janetka, viem, že je to trošku mimo, ale kde si si vtedy objednala tú chlorelu?

mirka414
2. mar 2008

zdenka ako ti chuti nie vela ale to vazne spaluje tuky 😵 moja maminka ho pije v tabletkach a schudla,samozrejme zmenila aj pracu ale pomohli jej aj tie tabletky...ja si na 1.5 litrovu flasu dam asi deci...mne to chuti lavne v lete.

zdenka26
2. mar 2008

Mám ho totiž doma,ale ještě jsem ho nepoužila.Zítra to rozjedu ve velkém a už vážně dobrou noc 😀

sylvar
2. mar 2008

jsem musela odejít, dítě od 20 hod do 21,30 neskutečně řádilo, nahánělo kocoura, jsme se jí museli řehtat, bylo to bombastické a jdu spinkat, ráno v 7 vstávám do práce, teda předpokládám, že do té doby ještě tak 10x 😝

azifca
2. mar 2008

ahoj, chodila jsem kolem váhy obloukem, abych si nepotvrdila to, co jsem viděla v zrcadle a na oblečení. Před těhu 62 kg (164 cm, žádná Twiggy), před porodem 74 kg, po porodu nevím, ale asi 65 kg, a dnes: 68,5 kg.

Fuuuuj. Přidávám se k vám. Cíl - k narozeninám, 4.7. min. 62 kg, do ročních narozenin malého 58 kg. xixi, a pak další těhu.

a začnu tím, jako v tom pořadu (myslím, že se to jmenuje Jste to, co jíte) - vyházím všechny nezdravé potraviny, a ty, co jsou manžela, mu dám do krabice a na zámek!!!

máme doma rotoped, tak když bych dala 25 min. denně + aspoň 10 min. břišáky, to by šlo, ne. Snad to není nereálné

a když se 2-3x týdně dostanu bd do bazénu, na spinning nebo cvičit, to bude úspěch. A procházky s kočárem rychlou chůzí. Chystáme se koupit vozík za kolo, tak potom budu s malým jezdit na bruslích a na kole....kéž to vyjde.

A jdu si hned sednout na rotoped.

zdenka26
3. mar 2008

Ahojky,tak už jsem po snídani,dala jsem si grep a jogurt.Tak rotoped taky doma máme ale mě se lépe cvičí když je kolem mě více lidí,motivuje mě to,ale včera jsem jezdila už i na rotopedu 😉 Dneska začínám

janetka
autor
3. mar 2008

zdenka: presne tak, ja mam tiez rada kolektivne sporty, len teraz kde clovek najde partiu, co si len tak zahra volejbal, basketbal,futbal.. nikde 😢
ja som uz tiez po ranajkach, supla som si Psyllium - cista vlaknina, do vody, a zjedla jeden rozok so syrom
ak si si uz ale nedala na ranajky pecivo, tak uz by si potom nemala cely den jest pecivo..tak ja to vzdy vyuzijem na ranajky 😉

zdenka26
3. mar 2008

Tak to já jím raz za čas pečivo,moc ho nemusím 🙂 Kdysi jsem hrála závodně volejbal,hrála jsem ho 7 let,takže my se často scházíme 😉

lula5
3. mar 2008

ja som vypila pol litra acidka, bo nemam este vhodne potraviny doma...