Chudnime spolu
Ahojte dievčatá. Neviem či to sem patrí ale rada by som založila,, spolok" chudnucich žien. Včera som dostala takú facku od seba samej a musím už schudnúť. Neobleciem si už nič zo šatníka. Nemám kamarátky a do fitka mi to časovo (zatiaľ) nevychádza a tak nemám kde nájsť ženy, ktoré chudnú a mohli by byť motiváciou. Jedna druhej navzájom. A tak ak máte chuť, môžme si sem písať ako sa nám v chudnutí darí, cviky, jedálniček atď.
Do výzvy so zansisan by ste sa nechceli zapojiť? Ja som sa zapojila raz, ale nejak ma to neoslovilo. Uvažujem či do toho ísť .
Do výzvy so zansisan by ste sa nechceli zapojiť? Ja som sa zapojila raz, ale nejak ma to neoslovilo. Uvažujem či do toho ísť .
@anonym_autor ja som v premene schudnisdave.
@anonym_autor ja som v premene schudnisdave.
@anonym_714f68 a aké to je?
@anonym_714f68 a aké to je?
@anonym_autor som spokojná
Ahojte,pridávam sa. Mám 164/77. Do konca roka by som na začiatku chcela vidieť 6tku na začiatku. Vylučujem pečivo,sladkosti,sladké vody a 1x v tyz.silovy tréning,častejšie nestíham.
@anonym_autor ja sa tiež veľmi rada pridám som pol roka po pôrode 4 drobca a mám 166cm a 79kg rada by som sa dostala na 65kg od dnes som začala s cvičením, stravu tiež trošku zmením, len ešte kojím
@anonym_autor ja sa tiež veľmi rada pridám som pol roka po pôrode 4 drobca a mám 166cm a 79kg rada by som sa dostala na 65kg od dnes som začala s cvičením, stravu tiež trošku zmením, len ešte kojím
@miroslavaa31
@kajulna baby to ste približne ako ja. Čo idete cvičiť?
@miroslavaa31
@kajulna baby to ste približne ako ja. Čo idete cvičiť?
@anonym_autor zatiaľ plank 30sekund a 4km na stepery
@anonym_autor ahojte vsetkym vam drzim palce. Prvych 10kg som dala monuly rok dole v lete. Potom som mala peklo v praci ale nenabrala som to spat. Od konca juna momentalne mam -17kg a chodim 3x tyzdenne silovy trening a kam sa da idem pesi kedze mam stale 111kg beh pre mna nie je. Takze bicykel a chodza. Vsetko je o strave 80% uspechu. Su dni kedy si dam babovku ale len polku toho co by som notmalne zjedla inak sa tomu vyhybam. Meriam 183. Teraz je tyzden kedy vaha nejde nikam ale to opat pride. Nevzdavajte sa 🙂
Mne vylúčením sladkého a podobných blbostí kilá nejdú dole. Ja musím zamakať a vtedy sa to pohne. Inak mám 163cm a 74kg, čo je extrém. Pred 8 rokmi som mala 53kg a mala som už aj 47kg. Najlepšie som sa cítila pri 47kg.
@anonym_autor @anonym_autor ahoj, ja som tento rok za cca 6 mesiacov schudla z 60kg na 52. 60 bolo najviac čo som kedy mala a necítila som sa dobre ale problém bol hlavne v tom, že som nemala žiadne svaly a hroznú kondičku a tak som sa rozhodla začať behať (2-3 krát do tyždňa) a 1 krát do týždňa som začala chodiť do body expressu v ružinove na silový tréning. Toto som začala v marci a v júni som bola na inbody meraní a mala o 5 kíl z pôvodných 60 dole a naopak percento svalstva v tele išlo veľmi hore. Základ je určite strava (kalorický deficiť), pohyb vo forme buď behu alebo zvýšiť kroky počas dňa a posilniť svaly aby ti čo najviac spalovali a bola si lahšie v kalorickom deficite. Ja som kedysi chodila 3 krát do týždňa do fitka ale to už momentálne nestíham, a preto som zvolila body express keďže je to len 20 minút raz do týždňa a precvičí ti to cca 95% svalov naraz, a mala som ohlasy od mojej sestry, ktorá na tom za rok schudla 12 kíl z pôvodných 72 ale ona teda behať nezačala :D. Keď už máš základ: posilnené svaly, ktoré ti zvýšia bazálny metabolizmus a dostatočne sa aj hýbeš je oveľa jednoduchšie udržať váhu dole a aj si viac dovoliť ohľadom stravy 🙂.
Tiež som v procese chudnutia, idem z vysokej váhy po pôrode 96kg/166cm, otras, začala som 1.1. a momentálne mám -30kg, čiže 66kg a ešte chcem posledné dve-tri kg už ako to pôjde, mne pomáhajú kaloricke tabuľky, byť zdravo v deficite a napĺňať bielkoviny, držím všetkým palce, nech sa nám po lete dari, ja som v auguste nič neschudla, lebo dovolenky, ale aspoň nič nešlo hore, takže som spokojná a od septembra som opäť v režime.
Ako vám to ide ženy?
Ako vám to ide ženy?
@anonym_autor na p.... :D akurat denne chodim 160 schodov a na vahu nemam zatial odvahu sa postavit 🙂
@anonym_autor na p.... :D akurat denne chodim 160 schodov a na vahu nemam zatial odvahu sa postavit 🙂
@sherynkamalinka ja som si zaplatila trénera. Vôbec mi to nejde dole
Ako vám to ide ženy?
@anonym_autor veľmi pomaly zatiaľ kilo dole a nejakých pár centimetrov.
Ja dúfam že tréner mi pomôže už. Nechápem čo deje že to nejde

@anonym_autor ja mám 170/65 veľmi rada by som sa dostala pod 60kg...moja váha bola roky ustálená po 3 deťoch na 55...s pribúdajúcimi rokmi pribúdala aj váha... vyhováram sa na zmenu hormónov, ale pravda je,že sa rada a dobre najem..takže, pokúsim sa obmedziť sladké (aj vody 😭)...a naložíme si menej na tanier 🙂kedysi to fungovalo,dúfam,že aj teraz a pridám večernú rýchlu chôdzu...držím Vám všetkým palce... samozrejme aj sebe 😁