icon

Chudnutie a obžerstvo pred menzesom

18. máj 2022

Baby 😭😭😭😭😭😭 ja už mesiac chudnem, idem z váhy 93 a mám po mesiaci 88kg, používam kaloricke tabulky, sú super... Ale akože dnes... Otras... Mám tri dni pred menzesom baby ja sa neviem dostať do pohody už som zjedla čokoládové trubičky,jahody, mozzarellu, camembert, plátok slaniny, do kávy som dala cukor, dve paleo tyčinky, kedy orechy, bryndzu😭 ... Akože nervy mám na seba lebo okrem pekne naplánovaného jedálnička som toto všetko dala do seba navyše a akože tuky cukry sacharidy v červenom a príjem kcal tiež ... Ja kazdy mesiac pred svojimi dnami jem lebo mám chute na všetko akože ako tomu zabránit??? Pekných 5 kilo za mesiac dole a teraz po dnešku mi to určite zas vystrelí o dve kilá hore 😭😭😭😭 ako to máte vy ako sa neprezierat pred ms? 🙁😟😭

viestta
18. máj 2022

Nie, za dnešok ti 2 kila nevystrelia. Najlepšia metóda nemat doma to co nemôžeš. Keď na teba dôjde pazravka, tak keď sa budeš musieť prebehnúť do obchodu, tu jednu čokoládku co si kúpiš aj spalis

autor
18. máj 2022

@viestta ja viem že za dnešok nepriberem dve kilá ale tak strašne som na seba nahnevaná, proste konečne sa odhodlám že so sebou niečo spravím, fakt krásnych mínus 5 kg len tabuľkami a normálnou stravou a dnes toto 😭 žiaľ doma sladkého máme veľa, muž stále kúpi deťom ... Bozinku taká depka na mňa lezie, ja už nechcem byť veľká tučná buchta 🙁 ach no prepáč za výlev viem že som na smiech 😟

viestta
18. máj 2022

Nie, mne sa ospravedlňovať nemusíš, ja ta plne chápem a súcítim s tebou. Nie som na tom tak zle, ale občas (dosť často) aj ja sama sebe nadávam do sprostých.

autor
18. máj 2022

@viestta tiež más problém s nadváhou? Máš z toho aj komplexy? Lebo ja strašne a vzdy som depky zajedala ach hanba

elizabet173
18. máj 2022

tlieskam ti k piatim ubudnutým kg. Je normálne, že máš pár dní pred menzesom chute na všetko možné. Preto treba pridať na strave, dať si o jeden chlieb viac, viac mäsa, zeleniny, ovocia...aby si mala plnší žalúdok. Radšej zdravej stravy, ako sa potom ládovať sladkosťami. A kľudne si daj aj štvorček, dva kvalitnej čokolády k tomu

viestta
18. máj 2022

Áno, ešte stále mam co zhadzovať, ale už som dala dole celkom dosť. Neviem ci to boli komplexy, ale nepáčila som sa sama sebe. Jedného pekného dňa som si povedala A dosť, a začala strážiť co kedy a koľko zjem a pridala som pohyb. Podľa hesla Pomaly ďalej zájdeš ziadne drastické diéty.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
18. máj 2022

@elizabet173 ďakujem za podporu, príjem mam okolo 1900 ten je fajn radili mi ho aj baby v jednej skupine a samé kalkulačky mi ho tak vyrátali ... Ono všetko bolo fajn nebola som hladná len tie moje dni mávam také že sa neviem dojest a neviem ako s tým bojovať veru

autor
18. máj 2022

@viestta to aj ja že uz a tým treba dačo robiť a si tiež na tabuľkách? Z akej váhy ideš? A keď máš svoje dni nechytajú ťa prepady skrinky so sladkosťami?

elizabet173
18. máj 2022

nekupuj domov nič sladké, nemáš, nezješ. Maj doma hrozno, banán, síce tiež obsahuje cukor, ale ovocný. A ako som písala vyššie, zvýš príjem, inak ho máš ok. Neboj sa, za jeden deň nepriberieš späť tie kg, ktoré si dala dolu. Dnes vybehni na prechádzku rýchlou chôdzou aspoň pol hodinku a všetko bude fajn. A dbaj na dostatok spánku a tekutín. V tomto majú muži výhodu ☹, PMS nepoznajú, ten môj sa večer naláduje ako baník a ráno sa zobudí ľahší o dva kg, ja keby som si večer toľko dala, amen tma. Poznáš to - dve sekundy v ústach, dva roky na zadku 😨

viestta
18. máj 2022

Nie počítanie kalórií to nie je pre mňa, ja na toto nervy nemám. Ani na vazenie porcií. Za dva roky som dala viac ako 15, ešte ďalších 15 moze byt, tak uvidíme.

veronikaszabova
18. máj 2022

Joooj moja,nestresuj.
Ja som pomocou KT dala dole 32 kilogramov. Za rok. A vies co? Ked mam pred menzesom, som schopna na posedenie zozrat 300g Milku. A vobec ma to neserie. Neboj, zajtra uber par kcal, pridaj pohyb a bude dobre. Hlavne nestresuj. Pokracuj dalej. Drzim palce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
18. máj 2022

@elizabet173 bolo treba... Pred druhym tehotenstvom som nabrala kvoli hormonom, ktore som musela hrat. A odhodlavala som sa k tomu 6 rokov! Stale som to odkladala, az som sa jedneho dna dokopala k zmene.

Zaciatok 155cm, 79 kil... Co ti poviem... Gula 😂😂😂😂
Dala som to na 47kg.. ale momentalne to udrzujem na 48/50kg...

Ale sladke si neodpustim ani tak 😂😂😂😂 cokolada je moja slabost

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luciahaluskova
18. máj 2022

Ja mam toto iste,doslova sa pred menzesom preźeriem že mi je naozaj zle ale tie chute sa nedajú kontrolovať 🙄

sssss123
18. máj 2022

juj, pridávam sa do klubu, ale ja to mam tak 2-3 dni a vaha z toho nejde hore, snazim sa nepreháňať tak ako kedysi, už to viem ako tak korigovať

vinkel
16. jún 2022

@viestta nemôžeš aj mna kopnúť do prdele ? Aby som sa prebrala. Bola by som ti vďačná 🙂

autor
16. jún 2022

@vinkel 😂👍 začína to v hlave všetko si musíš nastaviť u seba a my ti tu môžme slovne nakopat prdel ale nakopnúť sa musíš ozaj sama 😉 kľudne napíš čo je tvoj problém

viestta
16. jún 2022

@vinkel alebo sa sama zbadás alebo nie.