icon

Chudnutie a PCOS

mishka89
7. okt 2023

Ahojte baby.chcem sa len poradiť mám u dlho diagnostikovane polycisticke vaječníky a môj gynekológ mi povedal že stým je spojené aj priberanie a že sa stým musím zmieriť.ale ak chceme bábätko tak musím schudnutie to je u mňa nehorázne ťažké.mate niejake zaručené spôsoby či techniky na chudnutie.dakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
trgypadl
7. okt 2023

@mishka89 ahoj, pravidelná pohybova aktivita, dbat na stravu, dodrziavat prijem /vydaj a urcite pojdu kila dole,drzim palce 💞

ivkav5
7. okt 2023

@mishka89 ja som už svoj príbeh písala niekoľkokrát 🙂 Ja mám PCOS a schudla som 25kg, na prvú šupu som otehotnela a som za to nesmierne vďačná ľuďom, vďaka ktorým sa to podarilo. Ja som chudla so Schudni s Dave na zaklade obrovského množstva pozitívnych skúsenosti z okolia. Máš tam jedálniček, pri ktorom teda vôbec nemáš pocit, že máš nejakú diétu alebo zdravšiu stravu- jedia sa napr. aj segedin, sviečkova, na raňajky oreo kaše, kinder, toffife a podobne. Fakt topka, je to vyvážené a chutné. No a + máš k tomu tréningový plán na cvičenie na doma (zvládne každy), ja som cvičila po celý čas len ako amatér ľahké tréningy a schudla som 25kg. Za mňa, že sa to pri nejakej diagnóze nedá je už len výhovorka 🙏 Vážila som inak 107kg, mám 82 a o chvíľu začínam 3. mesiac. Pozri si ich, tých 50€ mesačne za program stojí za to. Zmenili mi život a ja im týmto mega ďakujem 👏🏻 inak na ich insta stránke denne ďakujú ženy za to, že vďaka nim otehotneli aj pri pcos keďže schudli obrovské váhy 🙂

ivkav5
7. okt 2023

@mishka89 ak by si mala otázky kľudne mi píš🙂