Chudnutie a pitie vody

8. máj 2023

Dievčatá dala som sa na 90dnovu diétu
Ale akože 2-3litre vody denne
Kurník veď som nonstop na wcku
To fakt toľko chodíte aj vy curat? Teraz som doma 2 týždne
Ale potom keď pôjdem do práce ako budem letieť 2 poschodia každých 20min na wc ?
To je akože normálne toľko po vode utekať ? 😆 Ďakujem

ariannazara
8. máj 2023

Musí si telo zvyknúť a potom to nebude už tak často ☺

miiichaelaaa
8. máj 2023

Už niekoľko týždňov aj ja dodržiavam pitný režim. A vieš, čo je najhoršie? Keď idem z práce do mesta, v práci ešte pred odchodom odskočím na wc a ešte len parkujem auto na parkovisku a už zase potrebujem na malú 😂 a v malom meste nájsť wc je zázrak 😀 minule až v kebabe mali wc aj pre verejnosť, no dovtedy som mala, čo robiť 😂

autor
8. máj 2023

@ariannazara ahaaa tak super
Lebo ja som vodu nikdy nepila
Vždy len sladké cola a atď
Ale aj to možno 2 poháre
A teraz len vodu slopem plus som si kúpila na odvodnenie také šumivé
No hrôza 😆

autor
8. máj 2023

@miiichaelaaa u nás v meste tiež nikde wc nie sú
V robote ako píšem 2 poschodia pešo kým tam prídem no amen

miiichaelaaa
8. máj 2023

Musíš iba vydržať 😀

ivangeline
8. máj 2023

Tiez si myslim,ze telo si zvykne. Malo som vody pila do nejakych 18 rokov...odvtedy 2 az 3l denne. Teraz automaticky pijem. A nechodim vela na wc. Pri 4 detoch aj vydrzim hodinu neist. ;D Hovorim si,ze precvicujem svaly tam dole. xD

katulienkax
8. máj 2023

@ivangeline si protirecis hovoris ze nechodis vela na wc a v druhej vete ze vydrzis hodinu neist no tak to potom si telo nezvyklo lebo chodit kazdu hodinu curat je teda dost. Ja to vidim tak ze telo si nezvykne proste nadbytocnu vodu musi vylucit je to metabolizmus, cize viac pitia = viac wc

autor
8. máj 2023

@katulienkax tak keď hodinu vydrží je super
Ja kazdych 20-30min som na wcku
A už som dnes schniapla 2.5litra

sense
8. máj 2023

Telo si zvykne a nepiť naraz veľké množstvo ale po troche

viestta
8. máj 2023

Tak si tu vodu zadel ináč, 2 litre to je 10 pohárov za deň, to je 1 pohár za viac ako hodinu, keď uvažujes len s 12 hodinami

autor
8. máj 2023

@viestta ah.. vy asi nemáte čo robiť celý deň píšete na Mk

solange7
8. máj 2023

Narazovo je to aj velka zataz na oblicky. Musis si to zadelit a nepit nasilu velke mnozstva len kvoli splneniu limitu. Kazdu pol hodinu na wc je naozaj prilis.

nikdenikto
8. máj 2023

Ja pijem každú hodinu menší pohár vody, je asi 0,2l a v pohode. Ako áno, chodím na wc častejšie ako kolegyňa ktorá pije pol litra vody za deň. Proste je to tak viac vody viac cikania, hotovo 😂

autor
8. máj 2023

@solange7 šak keď som hladná radšej pijem 😂

januska12323
8. máj 2023

Pijem okolo 2 litre denne a nechodím každých 20 min. ani keď si dám pol litra naraz. Stiahni si nejakú appku aby ťa upozorňovala kedy máš piť. Zrejme zistíš, že piješ príliš veľa naraz. Napr. 0,5 l fľaša ti stačí aj na pár hodín.

thoughtfulweirdo
8. máj 2023

Ja vypijem za deň cca 2,5 litra vody, nie kvôli chudnutiu, ale chutí mi toľko 😄 vôbec nechodím každú chvíľu na wc. Normálne raz za pár hodín.

dadis
8. máj 2023

to nebude tou vodou, tolko je pit bezne..to bude tym sumivym na odvodnenie, co pises..co to je?

viestta
8. máj 2023

Och, že to máš tak presne odsledovane

autor
8. máj 2023

@januska12323 oki skúsim

autor
8. máj 2023

@dadis kneip s dm

autor
8. máj 2023

@viestta veď vidím

tosomja
8. máj 2023

Zo mňa sa priateľ smeje, že testujem každé wc, všade, kde prídeme, aj keď odchádzame, ...a najlepšie, minule počas cesty mi musel zastať, auta hore dole premávali a ja v krikoch som si uľavila 🤣 no a??

ivangeline
9. máj 2023

@katulienkax Neprotirečím, je to aj aj. Aj sa telo naučilo viac vydržať a neísť a aj mi toľko netreba. :D Chodím menej a cikam viac. xD A tiež plus fyzická aktivita. (Potenie.)

jostiak
9. máj 2023

Čo je to za diétu? Chceš schudnúť trvalo, teda zmeniť životný štýl, alebo ideš schudnúť a potom návrat k starým zvykom a Jojo efekt?
Voda 2-3 Litre je úplne v poriadku...problém môže byť, že ak si píla pol litra vody a zrazu si navýšila na 2,5 litra,bpre telo je to šok...všetko musíš robiť postupne, nie skokom ..a tak udržis výsledky...neviem, z akej hmotnosti na koľko chceš schudnúť...vieme sa o tom pobaviť bližšie, len sa ozvi...