Chudnutie a zmena životného štýlu
Je tu niekto kto ide do toho so mnou? Budem rada môžme sa podporovať a motivovať z akej váhy chudnete ja mám teraz tak 88-89 kg výška 164cm.
@vlocka007 napíš @taktotedanie , má skvelú skupinu, je nás tam už viac, aj také, čo nechudneme ale potrebujeme vedieť, že nie sme v tom samé 🙂
@vlocka007 napíš @taktotedanie , má skvelú skupinu, je nás tam už viac, aj také, čo nechudneme ale potrebujeme vedieť, že nie sme v tom samé 🙂
tak tak, presne ako píše @denkabemommy
@denkabemommy a ako sa volá tá skupina?
napíš @taktotedanie alebo @henikap123 - ale podmienkou je byť aktívna v skupine ... čo mi pripomenulo, že mám resty 😲
napíš @taktotedanie alebo @henikap123 - ale podmienkou je byť aktívna v skupine ... čo mi pripomenulo, že mám resty 😲
@biba_18 ďakujem napísala som
@biba_18 ja mám tiež resty, ale už už som skoro nabehla do toho, ale včera bol ťažký deň 😀

@vlocka007 ja už chudnem dlhšiu dobu 🙂