icon

Chudnutie chôdzou

25. júl 2023

Ahojte,

existuje na to nejaká aplikácia? alebo koľko prejsť denne? Ako na to?

barborachors
25. júl 2023

Aplikaciu nepoznám, ale bez upravy stravy mozes chodit kolko chceš a neschudnes. Ja chodim okolo 5 km denne, ale stravujem sa uz roky takmer výlučne len delenou stravou a vysnívana vaha mi pekne drží. Cize treba prepajat pohyb so spravnym stravovaním, mne napríklad pomohli kaloricke tabulky. A nastaviť si to ako životný štýl nie ako krátkodobý ciel, lebo pride jojo.

romi0310
25. júl 2023

Presne, ako pise barboraxhors. Pokial chces schudnut, musi tam byt kaloricky deficit. Pokial prejdes aj 10 km, ale zjes ako za dvoch chlapov, vysledky necakaj. Ja si bez pohybu predstavit den uz neviem a kazdy pohyb je len obrovske plus. Niektore zsny sa radsej tryznia hladovkami miesto togo, aby zapojili aj pohyb. Cim viac pohybu, tym viac potom mozes ,,zhresit". Pokial nemas ziaden pohyb, tak ta strava musi byt fakt prisna :D ja teda uz tiez dlhsie roky drzim svoju vahu. A to zjem aj sladkosti aj kaloricke jedla. A vaha mi kolise max 2-3 kg. Uz viac nedovolim. A ano, da sa krasne schudnut aj chodzou. Len treba aj pozerat na to, co a kolko zjem

andrea112255
25. júl 2023

Ja som schudla chôdzou 11kg za cca rok. Bez úpravy stravy. Chodím pravidelne niekoľko krát do týždňa rýchla chôdza cca 1,5h - 10 000 krokov minimálne a krásne si udržiavam váhu.. dokonca by som povedala že ešte stále trochu chudnem.. zjem všetko ale neprejedam sa, nič si neodriekam. Akurát sa snažím vyhýbať smaženému jedlu, čipsom a sladkému.. to si dám len raz za čas

dorinka31
26. júl 2023

Áno dá sa, pokial máš iPhone je apoka kondícia. Inak neviem o žiadnej. Jedine na behanie je Adidas run alebo Nike run.