icon

Chudnutie do leta 2016

mata_oo
9. dec 2015

Ahojte baby, rozhodla som sa zalozit tuto diskusiu pre vsetky tie, ktore chceme byt do buduceho leta vo forme, pekne a stihle, a ktorym sa to toto leto este nepodarilo, tak ako aj mne. Tesim sa na vase prispevky, podporu a motivaciu. M

Strana
z16
jarhal
4. jún 2016

ja som bola 3 roky po porode ale mam zas vyssi vek a cely zivot dietujem ..tak zdravou stravou to neslo..ib apar kg ale konecne som nasla dietu ktora mi pomohla 🙂

jarhal
4. jún 2016
ulicanka
15. okt 2016

Caute, ja mam jesenne predsavzatie, naco cakat na novy rok. Zacala som s diétou Vitadu, je to bielkovinova dieta, kde ta naucia aj zdravo jest, naucia ta,ktore potraviny su dobre a ktorych treba menej papat. Schudla som uz 7kg za mesiac a pol, co je super, kedze sa mi za rok nedarilo ani cvicenim dat nic dole. Vysledky vidim na veciach, vyzeram mladsie,lebo chudnem z mojich tukovych zasob a nie so svalov. A ani necvicim,lebo mam malo casu a nemusim. Odporucam

monikapalo
16. okt 2016

@ulicanka idem si to nastudovat s pridavam sa. Nie je na co cakat.😉

monikapalo
16. okt 2016

@monikapalo posles mi prosim link na Vitadu ?Dik.

monikapalo
16. okt 2016

@ulicanka posles mi prosim link na Vitadu?

ulicanka
17. okt 2016

http://www.vitadu.com/ vyber si vyzivove centrum najblizsie ku tebe, ambulancie su po viacerych mestach, aj v Ziline otvaraju, vsimla som si bilboardy, aspon nemusim chodit do Blavy.

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
mata_oo
autor
31. okt 2016

Ahojte dievcata, popravde som uz zabudla na tuto diskusiu 😀 ale schudnut sa mi podarilo, zo 118 co som mala minule leto na dnesnych 67 🙂 uz len spevnujem, tvarujem a tak. Drzim vam palce, urcite to aj vy dokazete 🙂

arkelia
31. okt 2016

@mata_oo gratulujem aj mne sa podarilo zo 80 na 59 🙂

monikapalo
31. okt 2016

@mata_oo
@arkelia baby, uplna parada, co ste dosiahli. Co bolo podla Vas najtazsie?

arkelia
1. nov 2016

Dodrzat zivotospravu a cvicenie 🙂 🙂

nikol1810
Odpoveď bola odstránená
lara320
31. aug 2017

@ulicanka ahoj prosim ta, ta vitadu to je praskova dieta alebo klasicke jedlo? Dakujem

ulicanka
15. sep 2017

@lara320 ahoj Lara. Jedlo je vo forme "prasku". Ale je chutne, rychlo urobene a musim povedat,ze velakrat aj prakticke, ale to je kombinacia aj s beznym jedlom, cize som si aj varila zdrave jedla. Mne to pomohlo nastartovat metabolizmus, naucili ma zdravo stravovat, viem co robiť, ked si doprajem a stale si drzim svoju hmotnosť, vyzeram rovnako, ako ked som od nich odisla (schudnuta).

Strana
z16