Chudnutie od 1.4.2016
Kto sa ku mne ide pridať? 🙂 chcem zmeniť najmä stravu, pridať aj trochu cvičenia, ale strava je prvoradá 🙂 najlepšie keby sa našli aj vegetariáni (keďže ja sama som, aby sme sa inšpirovali, motivovali). A dáme si taký veselý dátum 1. apríla 🙂
Pridavam sa k vam baby 🙂)...mne akosi samo "odislo" mlieko pred par dnami napriek vsetkym mojim pokusom o jeho zachranu..pocas kojenia som taktiez prevadzkovala len biely sex (alebo skrinkovy s tajnym vyjedanim synovych zasob) a citim sa horsie jak v den porodu. Tak ked uz nekojim mozem aj potraviny ktore som vylucovala tak aspon z toho sa tesim...pred dvoma rokmi som mala velmi dobre skusenosti s 90dnovou dietou resp.delenou stravou..ale ja by som skor chcela prejst celkovo na nejaky zdravy zivotny styl nielen jednorazovo zhodit..jojo efekt je u mna bohuzial zarucenyy.aj ked v tej 90dnovej boli sladkosti viacmenej povinne..to bolo skvele 🙂...a ja sa odvazim radsej az toho 1.4. rano...dovtedy som si dala povolenie este "zrat" ...drzim vam vsetkym palce 🙂
@ruzovykvietok super dátum na začiatok!!!! Ešte sa zdravo nas....rdiť 😀 😀 😀 😀 😀 a ide sa! Nech sa darí!!!!
Dievčatá, aj máte presný plán na zajtrajšok a ďalšie dni/týždne? Lebo ja v podstate neviem, ako na to... Ci mam jest všetko (okrem sladkosti) v menších porciách alebo mam vylúčiť sacharidy v podobe pečiva, zemiakov a ryže? Poraďte pls.
@naja94 tak mozem povedat len za seba - nevylucujem sacharidy, lebo zrychluju metabolizmus - teda tie celozrnne. Ja som zmenila cely zivotny styl - jem vegetariansky az vegansky a postupne budem pridavat vela zo surovej stravy. A to ako zmenu dlhodobu...Rano mam zelene smoothie, potom ovocie, obed zeleninove teplen jedlo, znova ovocie a vecera nejaku zeleninu so sacharidmi, lebo vecer som vzdy strasne hladna a zrava, ale mozno sa mi to postupne podari vymenit s obedom 😝 😀
*pojedám po večeroch
No ja viem čo na mna funguje. Ráno musím mať pečivo. Takže sa musím donútiť mať vždy celozrné. Ja obed si normálne v robote dám. No a poobede už by som mala byť bez sacharidov. Takže zelenina, maso... Ja ak by som toto vydržala /samozrejme žiadne tajné sladkosti/ tak určite dám niečo dole. Iba že ja nemám disciplínu. To je to. 2.4. sa ráno odvážim a budem vám tu hlásiť váhu.
@mateson tak sup sup dietka... Naordinuj si zdrave jedla, vyluc bielu muku cukry,. Nejedz sladkosti chipsiky,. Pi caje nesladene minerarlky neochutene najlepsia je aj tak voda.. Vela ovocia zeleninky. Po siestej vecer nejedz. Vela pohybu. Ja som schudla za cely rok tridsat kg potila som sa vo vlastnej stave no vysledok stal za to😊
Presne ako píšete, biele pečivo preč a biely cukor taktiež 🙂 cestoviny mám také dia a ryžu natural 🙂 hlavne veľa čistej vody a zeleninku 🙂 teším sa už, pomaly začínam
@mateson pred dietou som vazila 110 kg pri vyske 180 cm. Lenze zhadzovala som poporodne kila pocas tehu som pribrala okolo dvadsatpet kg.. Moja aktualna vaha je teraz 80 kg pri 180 cm som dost vysoka
@naja94 no zatial sa mi dari ked aj nejake dve kg priberiem tak zas ich dam aj dolu takze viac nepriberam drzim sa uz to budu styri rocky😊
@aankaa staci zmenit jedalnicek vymenit mastne vyprazane jedla za chudsie kuracie morcacie jest vela zeleniny ovocia. Ja som si uz aj zvykla po tej diete... Predtym som jedla vsetko dokopy sladke slane vyprazane pecene no horor. Ale krd clovek povie dost tak dost.. Chudnutie chce pevnu volu ochotu chciet da sa to ale chce to aj vela trpezlivosti😀
rada sa pridavam, no skor by som potrebovalo uspesne cviky ako sa zbavit brucha. Som 3 rok po 2.porode, po prvom prirodzenom porode som uspesne vsetko zhodila ale po druhom kde som musela ist na sekciu a po porode este 3 dni na Are, tak moje telo uz nemalo proridzeny poporodny proces a od vtedy sa nedokazem zbavit brucha kde vyzeram akoby som stale bola tehotna taky 5mesiac 😒
So stravou nemam absolutne problem, neprezieram sa, sladkosti nejem, ani sladke nepijem, tekutiny min 2,5 l bezproblemov, rano zacinam proteinovym koktailom, desiata sem tam, teply obed ktory mavam priblizene okolo 14 a potom väcsinou uz iba proteinovy koktail okolo 19.00 takze myslim ze strava je OK, ale cvicit sa neviem donutit a to si myslim ze by bolo to co je potrebne 🙂 na vysku 163 mam 59 kg a rozkysnuty zadok a nafuknute brucho ☹
mozem sa pokusit aspon od zajtra nejest muku a sladke. ale povedzete ako nejest sladkosti? bez peciva a ostatnych vydrzim ale to sladke ah to je nieco strasne
@sandrasstini daj si namiesto sladkosti ovocie alebo nejaky salat nizkotucny biely jogurt.. Je to tazke bez sladkeho ja com ten roka drzala dietu som nemala v ustach ziadnu napolitanku zakusok coko proste nic vydrzala som😀

No ,ja som s úsmevom priberám a priberám.....