icon

Chudnutie po pôrode bez extrémov. Ako ste to zvládli?

miriamka1995
Včera o 14:54

Čaute ženy 🙂 Idem si po radu 🙂 som 3 mesiace po pôrode nedojčím tak nastal čas dať sa dokopy.. Chcem sa opýtať skôr poprosiť o nejaké rady upravila som stravu nie extrémne zas .. a chcem zaradiť 3x.. do týždňa nejaký pohyb .. myslíte že to pomôže? Ako ste chudli vy? 🙂 nechcem ísť do extrémov až vtom vydržím Ďakujem 🙂

eli43
Včera o 15:05

@miriamka1995 najlepšie nejaké skupinové cvičenia

anonym_c5d7d7
Včera o 15:18

@miriamka1995 asi by som tiež na začiatok odporucila nejaké skupinové cvičenia možno menej náročnejšie a neskôr by som pridala spinning, tam sa zapotíš riadne, schudnes a ak si vyformuješ postavu no hlavne spodnú časť

anonym_7921b8
Včera o 15:37

zacni na fyzio, nech skontroluje,ci je vsetko ok. Alebo len nejake 'chodenie s kocikom'. Aby si si neublizila.

anonym_5d7751
Včera o 17:20

Zacala som behat pol roka po tretom porode. K tomi zdrava strava + prerusovany post 10/14. Dneska som daleko stihlejsia ako pred tehotenstvom ☺️

miriamka1995
autor
Včera o 18:53

Ďakujem baby 🙂 presne to nechcem hnať zatiaľ do extrémov radšej nech to trvá dlhšie ale nech sa to udrží s kočíkom chodim každý deň len môj krpec protestuje tak nejaké dlhé prechádzky nehrozia 🙂 preto keď som aj doma chcem si nájisť nejakú aktivitu aby to zomňa išlo postupne dole 🙂