icon

Chudnutie poležiačky

28. máj 2025

Ahojte, mate niekto skúsenosť s týmto? Queenelisabeth.sk chudnutie poležiačky

sweet20
28. máj 2025

Precitaj si starsie diskusie... pisala tam aj pani, ze bola 10 krat a max. Si oddychla ale nic viac..

autor
28. máj 2025

Pomazane konverzácie, až na jednu co píše o tom, že drahy relax. To je jedna skúsenosť

berenika39
28. máj 2025

ale... nic takového neexistuje. Kdyby ano, nebyla by tu tvoje diskuze, protože všichni by schudli poležačky.

sweet20
28. máj 2025

Tiez suhlasim s tym, ze je to somarina...

biba_18
28. máj 2025

čo je to za hlúposť?? 😲

simsalabim
29. máj 2025

Poleziacky schudnes v pripade, ze bdues v kalorickom deficite. Ja som v posledny rok absolvovala 2 operacie so zakazdym 3 tyzdnovym vylihovanim a nepribrala som vobec, lebo som sledovala kcal. Takze kludne lez, ale pocitaj kcal, aby si bola v deficite.

domka222
29. máj 2025

Možno, keď sa dva týždne nenaješ, budeš len piť a ležať tak dáš určite dole. Ale pokiaľ budeš normálne jesť a potom si ľahneš,tak vieš ako sa to vraví, idem zaviazať sadielko🤭

autor
29. máj 2025

Aj ste si pozreli tu stránku? Či lepšie je si domyslieť o čo ide?

sweet20
29. máj 2025

Ja to poznam, videla som to, aj kolegyna na tom bola.. vyhodene peniaze

mandzula
30. máj 2025

Vysvetlite mi, prosim, niekto tento lakavy zazrak: "Zbavíte sa tukových buniek, ktoré sú inak ťažko odbúrateľné."

berenika39
30. máj 2025

Z názvu diskuze, aniž bych cokoliv prohlížela, je jasné, že to je nesmysl. Logika nepustí. Jinak, než kalorickým deficitem ještě nikdy nikdo nezhubnul. Ne, tukových buněk se nezbavíš ležením, ale třeba tím, že je nahradíš svaly ve fitku.

autor
30. máj 2025
@sweet20

Ja to poznam, videla som to, aj kolegyna na tom bola.. vyhodene peniaze

@sweet20 aj keď tam píšu, že sa platí až po procedúre a keď nie sú viditeľné výsledky, neplatíte?

autor
30. máj 2025
berenika39
30. máj 2025

Žádné výsledky neuvidíš, nejde to.

mandzula
30. máj 2025

Ved pokojne vyskusaj, ked ti este aj peniaze vratia. Akurat ti prezradim jedno tajomstvo - povoleny a utiahnuty meter.

1sally12
1. jún 2025

Bože to fakt už ľudia nerozmýšľajú? 🤦‍♀️ ako môžeš schudnúť ležaním? Nepotrebujemani klikať na tú stránku aby som vedela že je to blbosť. Zdravý sedliacky rozum nič?

mandzula
1. jún 2025
@1sally12

Bože to fakt už ľudia nerozmýšľajú? 🤦‍♀️ ako môžeš schudnúť ležaním? Nepotrebujemani klikať na tú stránku aby som vedela že je to blbosť. Zdravý sedliacky rozum nič?

@1sally12 ale ved nech platia kozmetickam drahe auta a dovolenky, ked chcu. Ja som mala taku, vsetky mozne "chudnuce" a spevnujuce, anticelulitidove stroje ma, ale vo fitku s trenerom drie. Preco asi...