Chudnutie pred otehotnením
Ahojte. Chcem sa opytat na vas nazor baby, chudli by ste pred planovanim otehotnenim alebo by ste sa na to vykaslali a nechali to uz na obdobie po tehotenstve? Bavime sa o vahe cca 85kg (vyska 170cm). Cely zivot bojujem s nadvahou a schudla som uz 20kg, no neviem ako dalej, ci este trochu odlozit tehotenstvo a chudnut dalej alebo to nemam takto silit? Je to v pohode vaha na otehotnenie? Ocenim nazor zienok s takou skusenostou 🙂 Dakujem.
Ja som si myslela, ze schudnem po, ale zial sa nam nedari druhe, tak sme sa dali s muzom na dietu a popri tom sa aj snazime a kupila som si na podporu aj prirodne bilynky, tak uvidime ci to pomoze, ale ked vy ste este ani neskusali, tak skuste a uvidis, ja by som radsej chudla po ale kedze nevydalo co uz.
Ja som schudla 20kg (neplanovane) nejak šli sami dole pohybom v práci, to bolo od februara do oktobra, mali sme v októbri svadbu a hneď som otehotnela. 20kg bolo naspäť 😀
@ivkav5 ja som sa na to vykašľala. Vedela som, že budeme chcieť čoskoro aj ďalšie a teda som sa s tým netrapila. Čo som schudla po prvom, to som schudla ale žiadne cielené chudnutie a cvičenie nebolo, prišlo mi to ako zbytočné. Po druhom pôrode som potom do roka schudla ako som chcela.
Dakujem vam baby za vsetky vase rady❤️ cennim si kazdu radu. Asi tomu necham volny priebeh teda a uvidime 🤭

@ivkav5 ja som v roku 2021 otehotnela mala som 80kg
Po pôrode som schudla 10kg.eate som chcela aspoň 5kg.
A bum zase som tehotná 😀
Tak neriesim terás mám 72kg.