icon

Chudnutie pri užívaní antipsychotík. Pomohlo vám vysadenie?

radkam1995
Dnes o 13:24

Ahojte, podarilo sa niekomu schudnut aj s danymi liekmi? Stravu si drzim, sportujem pod dohladom trenera, ale na vahe to nepoznat. Spomalilo sa priberanie po prvom roku uzivania? Pripadne ak ste ich vysadili pod dohladom schudli ste na povodnu vahu?

danielad9
Dnes o 13:35

@radkam1995 Áno, schudla som cez 30kg, keďže športovať vôbec nemôžem, chudoba som len pomocou stravy a chôdzou. Lieky užívam doteraz
Inak ak cvičís silovo tak váha vôbec nemusí klesať, sleduj si centimetre

evkamotka
Dnes o 13:35

Ake konkrétne? Napr olanzapin je v tomto strasny

radkam1995
autor
Dnes o 13:36
@evkamotka

Ake konkrétne? Napr olanzapin je v tomto strasny

@evkamotka kventiax a aripiprazol. Po olanzapine som strasne pribrala narazovo, ale s tymi dvomi priberam konstantne

evkamotka
Dnes o 16:25
@radkam1995

@evkamotka kventiax a aripiprazol. Po olanzapine som strasne pribrala narazovo, ale s tymi dvomi priberam konstantne

@radkam1995 kventiax je priberak...ja som ho vysadila a presla na reagilu

ljmmm
Dnes o 17:37

ahoj, odpoviem za syna. Akobahle mu jedny z antipsychotik vysadili prirodzene trosku schudol. Tak, ci tak, stale uziva leponex aj aripiprazol a proste, to sa neda schudnut, uziva saxendu (glp1) a je to fajn, drzi sa v urcitych medziach. Byt tebou zvazim glp1

radkam1995
autor
Dnes o 18:10
@ljmmm

ahoj, odpoviem za syna. Akobahle mu jedny z antipsychotik vysadili prirodzene trosku schudol. Tak, ci tak, stale uziva leponex aj aripiprazol a proste, to sa neda schudnut, uziva saxendu (glp1) a je to fajn, drzi sa v urcitych medziach. Byt tebou zvazim glp1

@ljmmm tak zatial obezna nie som, ale dakujem za tip