icon

Chudnutie s Fitshakerom - reálne skúsenosti

15. aug 2023

Je tu niekto kto reálne schudol cvičením iba 30minutovych videí?

mamamasama
•
15. aug 2023

Schudnes zmenou stravy a kalorickym deficitom. Fitshaker som skusila. Pre mna to boli prilis jednoduche cvicenia, ale pre zaciatnikov odporucam. Urcite ta to nakopne.

basullinka
•
15. aug 2023

Ak niekto dlhodobo necviči, tak na začiatok je to super - 30 minút je v poriadku a aj to je pre telo niečo nové, v kombinácii s úpravou stravy je to super. A áno, z môjho okolia poznám mnoho žien, ktoré schudli s nimi. Neskôr, sú už tieto cvičenia málo, ale vďaka nim spoznáš mnoho trénerov a vieš si vybrať, ktorí ti vyhovuje a cvičiť priamo s ním.

chillibubble
•
15. aug 2023

iba cvicenim neschudnes. treba upravit stravu. ja som rok len cvicila s nimi a kila sli naopak hore 😀 az ked som si v hlave urovnala, ze musim aj stravu zmenit, potom som zacala pomaly chudnut. hovori sa, ze cvicenie je 30 percent, strava 70.

sapetka
•
15. aug 2023

Ano. Ja som schudla 7kg. Mne to pomaha plus mi rohi dobre ked si zacvicim s nimi. Stale tam je moznost lahsej tazsej verzii. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine.

nikola81
•
15. aug 2023

Schudla som 11kg. Ale vdaka strave. Fitshaker je doplnok aby som nebola ako handra

zuzuliennka1
•
15. aug 2023

da sa schudnut aj uplne bez cvicenia.
chudnutie je 90% strava. cvicenie je doplnok, na spevnenie a tiez svaly pomahaju spalovat tuky, cim viac svalovej hmoty, tym viac telo spaluje aj v pokoji 🙂
ale bez upravy stravy ani to cvicenie nemusi pomoct

weggie
•
19. aug 2023

@mamamasama jednoduché v čom boli ?

chillibubble
•
19. aug 2023

@weggie aj mne sa zdaju lahke. ze sa clovek pri nich nezapoti, nema svalovicu atd. ale daju sa vybrat treneri a aj v ramci nich tazsie a lahsie cvicenia. napr. tam pisu spalene kalorie. pre mna je dobre cvicenie, ked ma aspon 220 kcal uvedenych. ale vela trenerov ma okolo 100-150kcal. takze to je pre mna slabe cvicenie...

mamamasama
•
19. aug 2023

@weggie ako pise @chillibubble. Jednoduche cvicenia, necitila som sa po nich rozbita.