Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
Ja som dnes 1x mala NF syrove cestoviny... ako,jedla som uz aj lepsie,to je fakt,ale normalne som sa prezrala... 😝 do vecera budem asi len na vode...
Etelka10 nezufaj,je normalne ze obcas sa vaha zastavi ale potom sa pohne vyrazne 😉
No ja mam tiez zatial iba 3 NF s tym ze mi poradkyna povedala ze ked budem moc hladna a nepomoze voda ani zelenina tak si mozem dat cottage alebo 150g kuracieho masa
No takze po vazeni. 4tyzdne za mnou minus 5.4kg. Idem este tyzden a prechadzam na normalnu stravu.
@ivkars takze už som skúsila.....
HL.JEDLO:
Špagety carbonara - velmi mi chutili
Zemiakovú kasu a fašírku - aj to mi na pocuvodanie a napriek vašim komentov chutilo,xixi
Špagety bolognese - chutili mi, aj ked boli na môj vkus trosku ostré
Cestoviny so 4 druhmi syra - tak to mi moc na moje prekvapenie nechutilo
POLIEVKY:
Hraskova - mnam
Kuracia - budem vediet asi bez nej existovať
NÁPOJ:
Čokoláda - mnam
Vanilka - vypila som
Karamel - bol mi príliš sladký
TYČINKA:
Musli v bielej čokoláde - vynikajucaaaaa
@evula110 netusim. Ved minuly tyzden som tam bola a rozpravala mi ako si zariaduje novu poradnu a ze uz tam bude potom fungovat atd. A vcera mi poslala sms ze s Nutrifoodom konci ze jej rozhodnutie bolo necakane ci take nieco. Ze este dopredava co ma a ak chcem nech si pridem kupit do zasoby. Vecer mi poslala prefotenu tu moju kartu a to je vsetko. Nechapem. Ale uz mi kamoska dohodila druhu, ale ta je zo Ziaru n. Hronom tak ked sa mi pominaju sacky, pojdem asi za tou.
A musím sa trosku pochváliť... Dnes ráno som sa vážila (čiže v 4. Den NF stravovania) a mám mínus 2 kg a mínus 2 cm v bokoch, inak vsetko bezo zmeny..... Viem,nie je to vela, ale citim sa byt motivovana a odmenena za disciplinu 😎😇
@evula110 pani Varšová je super ja som u nej

@kikullienka
@bambula626 no ja mm zatial 3 NF + zeleninu, ale musim sa sakramentsky krotit... A este ma vaha nasiera.... 😠