icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

etelka10
25. okt 2017

@kikullienka
@bambula626 no ja mm zatial 3 NF + zeleninu, ale musim sa sakramentsky krotit... A este ma vaha nasiera.... 😠

ada309
25. okt 2017

Ja som dnes 1x mala NF syrove cestoviny... ako,jedla som uz aj lepsie,to je fakt,ale normalne som sa prezrala... 😝 do vecera budem asi len na vode...

Etelka10 nezufaj,je normalne ze obcas sa vaha zastavi ale potom sa pohne vyrazne 😉

kikullienka
25. okt 2017

No ja mam tiez zatial iba 3 NF s tym ze mi poradkyna povedala ze ked budem moc hladna a nepomoze voda ani zelenina tak si mozem dat cottage alebo 150g kuracieho masa

kamagma
25. okt 2017

No takze po vazeni. 4tyzdne za mnou minus 5.4kg. Idem este tyzden a prechadzam na normalnu stravu.

ivkars
25. okt 2017

@kamagma wau, parada! 👍🏻

evula110
25. okt 2017

@ada309 supeeeer!!!! Krasne vidieka mas, len tak ďalej! Silno Ti drzim palce!!! 👍

etelka10
26. okt 2017

@ada309 adi chodis do NF v Cadci? Ku Dominike?

ada309
26. okt 2017

@etelka10 p. Stranavska v CA😉

nunu543
26. okt 2017

@ivkars a odkial si ?

ivkars
26. okt 2017

@nunu543 od Nitry

nunu543
26. okt 2017

@ivkars skoda, tam nepoznam ziadnu poradkynu. som ti chcela nejaku dobru odporucit. lebo vela mojej rodiny tiez chudlo a su z roznych kutov Slovenska. tak ti prajem nech nstrafis na nejaku dobru 😉

ivkars
26. okt 2017

@nunu543 diky, ja cestujem vramci prace po celom strednom SVK, tak ak tam poznas nejaku, kludne odporuc.

evula110
26. okt 2017

@ivkars a čo takto pani Damionova? Ja som u nej 😉

ivkars
26. okt 2017

@evula110 no ved aj ja som bola. Sle ona konci. Nepisala Ti?

evula110
26. okt 2017

@ivkars takze už som skúsila.....
HL.JEDLO:
Špagety carbonara - velmi mi chutili
Zemiakovú kasu a fašírku - aj to mi na pocuvodanie a napriek vašim komentov chutilo,xixi
Špagety bolognese - chutili mi, aj ked boli na môj vkus trosku ostré
Cestoviny so 4 druhmi syra - tak to mi moc na moje prekvapenie nechutilo
POLIEVKY:
Hraskova - mnam
Kuracia - budem vediet asi bez nej existovať
NÁPOJ:
Čokoláda - mnam
Vanilka - vypila som
Karamel - bol mi príliš sladký
TYČINKA:
Musli v bielej čokoláde - vynikajucaaaaa

evula110
26. okt 2017

@ivkars to fakt????
Nie, vobec mi nic nepisala..... 😲
Mozno preto, ze som v zahraničí a mysli si, že sa jej neozvete alebo čo...
Tak to si ma šokovala... A nevieš prečo konci??

ivkars
26. okt 2017

@evula110 netusim. Ved minuly tyzden som tam bola a rozpravala mi ako si zariaduje novu poradnu a ze uz tam bude potom fungovat atd. A vcera mi poslala sms ze s Nutrifoodom konci ze jej rozhodnutie bolo necakane ci take nieco. Ze este dopredava co ma a ak chcem nech si pridem kupit do zasoby. Vecer mi poslala prefotenu tu moju kartu a to je vsetko. Nechapem. Ale uz mi kamoska dohodila druhu, ale ta je zo Ziaru n. Hronom tak ked sa mi pominaju sacky, pojdem asi za tou.

evula110
26. okt 2017

@ivkars no super....
A ja si možem pískať 😢
Lebo ja sa na Slovensko dostanem najskor az v polovici novembra a dovtedy mi to vsetko len tak tak vyjde... Tak idem hľadať nejaku v Poprade, snad tam nejaka je.

evula110
26. okt 2017

A musím sa trosku pochváliť... Dnes ráno som sa vážila (čiže v 4. Den NF stravovania) a mám mínus 2 kg a mínus 2 cm v bokoch, inak vsetko bezo zmeny..... Viem,nie je to vela, ale citim sa byt motivovana a odmenena za disciplinu 😎😇

nunu543
26. okt 2017

@ivkars Ak to je pani Cicmanska, tak ona je super. Poradnu ma aj pri Ziari, ale aj v Banskej Bystrici. Tu ti mozem len odporucit 🙂

nunu543
26. okt 2017

@ivkars a kludne sa jej hned ozvy ona je strasne ochotna. Zo starou poradkynou by som sa uz ani nevybavovala, ani nebrala od nej. Radsej cim skor nadviazat vztah z novou. A viem ze pani Cicmanskq davava aj par sackov vzdy navyse zadarmo.

ada309
26. okt 2017

@evula110 super vysledok za 4 dni 👏

nunu543
26. okt 2017

@evula110 nezufaj, v poprade mas Mirku Varsovu a ona je profik v svojej oblasti. Ona ma aj vystudovanu vyzivu. takze sa neboj nicoho.

evula110
26. okt 2017

@ada309 dakujeeeem! Caka ma este velmi dlha cesta, mam ciel schudnut nie 2 kg, ale aspon ich 15-nasobok 😂😂😂 takze veeeeeela roboty preco mnou este, ale citim sa byt naozaj motivovana 😇

evula110
26. okt 2017

@nunu543 to mi odlahlo... A poznas ju?

ivkars
26. okt 2017

@nunu543 ano, myslim ze je to ona. Ozvem sa jej, ale este sacky mam lebo som minuly tyzden kupovala. 🙂

ivkars
26. okt 2017

@evula110 je to super zaciatok. Jasne, ze 2 kg nie su vela, ale na zaciatok je to velmi motivujuce ked vidis hned ubytky na vahe. Takze tesim sa s Tebou! 😊 a super, ze tie jedla Ti chutia, potom to budes mat lahsie ako my, ktorym to nechutilo.

bambula626
26. okt 2017

@evula110 pani Varšová je super ja som u nej

evula110
26. okt 2017

@ivkars tak napisala som jej na Facebook a akoze aka sa ma a ze cca v polovici novembra by som mohla byt na Slovensku, tak by som jej napisala, co by mi mohla pripravit a prisla by som si po to. Len to videla,ale zatial neodpisala... 😢

ivkars
26. okt 2017

@evula110 tak este pockaj, ozve sa hadam. Ale neboj nic, urcite poradkynu zozenies, myslim ze aj v NR je este jedna. Alebo ako Ti kocky radili tu z Popradu.