Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
@etelka10 nevazim sa kazdy den, predtym som sa vazila, no teraz iba raz za tyzden. Vcera som sa len zo zvedavosti postavila na tu vahu ale to bolo ako som pisala poobede a tak som sa chcela odvazit aj rano nalacno. Mna to tiez demotivuje, ale uz nie som na NF, stravujem sa ozaj dietne, ratam kalorie a cvicim do toho este. Tak netusim kde moze byt problem.
No u mna to malo efekt prve 2tyzdne. Potom uz slabo velmi. Takze uz to ani nedodrziavam. Dam si pauzu a potom zase 2tyzdne. Chodim uz aj cvicit a uz mi to nestaci.
@kamagma u mna to malo efekt tiez prvy tyzden a myslim,ze preto,lebo najprv ide dole voda... takze tam je pes zakopany... ja tento tyzden este potiahnem a ak sa to bude takto pohybovat,ze -1kg za tyzden,tak koncim s NF a pojdem na to zdravou stravou ako ivkars... treba mi este 4-5kg dat dole a urcite to dam aj bez NF ak budem jest 3x denne v mini porciach a dietne +pomedzi zelenina...
Dnes som stale hladna, tak uz som si dala obed, nakoniec faširka s kašou 🙄 vzhľad 0 bodov a chut mínus 5 bodov. 😨 takze som hladna dalej a fašírku uz nie..... 👎
Ja dojem čo mam a uvidim, mna asi najviac odrádza tá cena... 😢 mohla som mať krásnu zimnú bundu...
@etelka10 podla mna je uplne zbytocen jest tie hlavne jedla, ked nechutia. Kebyze si das 2 xkokteil resp polievku plus 1x maso zelenina tak hladna nebudes, plus denne hodinka na Orbitreku a neverim ze nepojde dolu z tuku. Ja cvicim 3 a viac tyzdenne trening tj minus 600-800 kal denne a zatial mi slo dolu iba z tuku.
No fuj, dala som si zemlovku, arašidove chrumky a údené stehno, domáce, fajne. Uz som to nevydržala, mala som nenormalnu chut na nieco take výborné a fajne...
Baby ja mam z NF nenormalnu zapchu... uz 4 den... 😕
A cydovala som sa,ze mi vaha ide pomaly dole... no uz sa nedivim 😑
😉
Zo 72 dnes rano 72,7 kg 😢😢😢 som nešťastná
Dievčatá, myslím že Cambridge diéta bola lepšia,tam neboli hlavné jedlá ako fašírky a podobne.Ja som schudla za mesiac 8.5 kg a to som nešla z nejakej vysokej váhy
Mala som 67.6 kg,dole išlo 7 kg tuku,držím Vám palce 👍
Pozri skupinu Cambridge diéta tu na MAK,jedna kocka predáva koktejly po 2.20
Ja som tiez v pluse ( +0.4), ale pripisujem to zapche 😑... dnes idem na oslavu,uvazujem,ze dnes vynecham NF (ani na ranajky som si nedala) a tam si nieco dam... mam pocit,ze tie peasky mi poleptali creva 😂😣...
Dobre rano.
Mam na predaj polievky.
Mal by niekto zaujem?

@etelka10 radsej sa nevazme kazdy den,bo zbytocne nas to rozhadze... inak ketozu meram kazdy den,mam ju, takze ozaj neviem co sa porouchalo 🙄