icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

ada309
1. nov 2017

@etelka10 radsej sa nevazme kazdy den,bo zbytocne nas to rozhadze... inak ketozu meram kazdy den,mam ju, takze ozaj neviem co sa porouchalo 🙄

ivkars
1. nov 2017

@etelka10 nevazim sa kazdy den, predtym som sa vazila, no teraz iba raz za tyzden. Vcera som sa len zo zvedavosti postavila na tu vahu ale to bolo ako som pisala poobede a tak som sa chcela odvazit aj rano nalacno. Mna to tiez demotivuje, ale uz nie som na NF, stravujem sa ozaj dietne, ratam kalorie a cvicim do toho este. Tak netusim kde moze byt problem.

kamagma
1. nov 2017

No u mna to malo efekt prve 2tyzdne. Potom uz slabo velmi. Takze uz to ani nedodrziavam. Dam si pauzu a potom zase 2tyzdne. Chodim uz aj cvicit a uz mi to nestaci.

ada309
1. nov 2017

@kamagma u mna to malo efekt tiez prvy tyzden a myslim,ze preto,lebo najprv ide dole voda... takze tam je pes zakopany... ja tento tyzden este potiahnem a ak sa to bude takto pohybovat,ze -1kg za tyzden,tak koncim s NF a pojdem na to zdravou stravou ako ivkars... treba mi este 4-5kg dat dole a urcite to dam aj bez NF ak budem jest 3x denne v mini porciach a dietne +pomedzi zelenina...

etelka10
1. nov 2017

Dnes som stale hladna, tak uz som si dala obed, nakoniec faširka s kašou 🙄 vzhľad 0 bodov a chut mínus 5 bodov. 😨 takze som hladna dalej a fašírku uz nie..... 👎

etelka10
1. nov 2017

Ja dojem čo mam a uvidim, mna asi najviac odrádza tá cena... 😢 mohla som mať krásnu zimnú bundu...

bambula626
1. nov 2017

@etelka10 podla mna je uplne zbytocen jest tie hlavne jedla, ked nechutia. Kebyze si das 2 xkokteil resp polievku plus 1x maso zelenina tak hladna nebudes, plus denne hodinka na Orbitreku a neverim ze nepojde dolu z tuku. Ja cvicim 3 a viac tyzdenne trening tj minus 600-800 kal denne a zatial mi slo dolu iba z tuku.

etelka10
3. nov 2017

No fuj, dala som si zemlovku, arašidove chrumky a údené stehno, domáce, fajne. Uz som to nevydržala, mala som nenormalnu chut na nieco take výborné a fajne...

majka10
3. nov 2017

@etelka10 ja dnes 5 deň a teda niečo mi preplo ☹ lupačky 2 a biela čokoláda a ešte samozrejme gumenne cukríky 😢 za 4 dni do dnešného rána 3 kg dole
Zajtra ak sa odvážim postaviť na váhu tak plus 2 ☹

etelka10
3. nov 2017

@majka10 zajtra sa radsej ani vazit nebudem 😢 bola by som este viac zufala...

majka10
3. nov 2017

@etelka10 no mne to nedá ja to risknem čo ma bude stáť toto obzerstvo....aj keď nikdy nepochopím ako niekto je v pohode takmer všetko a je Ok a ja.... .

ivkars
3. nov 2017

@etelka10
@majka10 baby nezufajte. Urobili ste si cheat day, to sa niekedy dokonca aj odporuca pri dietach. Teda tak raz za mesiac mozno. Ak zajtra budete normalne pokracovat v NF ako doteraz, nic sa nestane. Drzte sa!

ada309
3. nov 2017

Baby ja mam z NF nenormalnu zapchu... uz 4 den... 😕

ada309
3. nov 2017

A cydovala som sa,ze mi vaha ide pomaly dole... no uz sa nedivim 😑

majka10
3. nov 2017

@ivkars ďakujem 😉

majka10
3. nov 2017

@ivkars len z ketozy som určite vonku 😒

ivkars
3. nov 2017

@ada309 ja som tiez na wc aj 4 dni nesla ked som bola na NF. Podla mna je to normalne.
@majka10 ketoza sa Ti znova vrati tak o 2-3 dni ak budes dalej dodrziavat.

majka10
3. nov 2017

😉

etelka10
4. nov 2017

Zo 72 dnes rano 72,7 kg 😢😢😢 som nešťastná

majka10
4. nov 2017

@etelka10 ja plus 0.4 kg tak no ufff

bubu37
4. nov 2017

Dievčatá, myslím že Cambridge diéta bola lepšia,tam neboli hlavné jedlá ako fašírky a podobne.Ja som schudla za mesiac 8.5 kg a to som nešla z nejakej vysokej váhy

bubu37
4. nov 2017

Mala som 67.6 kg,dole išlo 7 kg tuku,držím Vám palce 👍

majka10
4. nov 2017

@bubu37 jasne ze bola lepšia ja to stále tvrdím už len nápoj teda prášok do vody bol lepší aj vegetka....ale tak čo už narobíme

bubu37
4. nov 2017

@majka10 na Slovensko sa znova vrátila,skús pozrieť či v Tvojom okolí nie je poradkyňa

bubu37
4. nov 2017

Pozri skupinu Cambridge diéta tu na MAK,jedna kocka predáva koktejly po 2.20

majka10
4. nov 2017

@bubu37 áno je u nás len mam ešte plno z nf tak musím minúť

ada309
4. nov 2017

Ja som tiez v pluse ( +0.4), ale pripisujem to zapche 😑... dnes idem na oslavu,uvazujem,ze dnes vynecham NF (ani na ranajky som si nedala) a tam si nieco dam... mam pocit,ze tie peasky mi poleptali creva 😂😣...

ivkars
4. nov 2017

@bubu37 ani v NF diete si nemusis dat tie hlavne jedla. Ja som ich vsetky vratila a fungovala iba na koktailoch a polievkach a kasi.

bibuschka
5. nov 2017

Dobre rano.
Mam na predaj polievky.

bibuschka
5. nov 2017

Mal by niekto zaujem?