Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností
Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.
A ketozu si meriate tými papierikmi? Máte od svojej poradkyne alebo z lekárne? Prepáčte za debilne otazky, ale nemam sa koho iného spytat. Dakujem za odpoved a do štíhlej línie zdar! 😇😊😇😊😇
@etelka10 mas pravdu,je to v hlave.. bez toho to nejde... ale pozivne je,ze vies kde je problem... treba sa len zatat a spravne namotivovat ...
@evula110 dakujem😉.. ja meriam papierikmi z lekarne(tusim 50ks /3.50€)..
A hladna ani moc nebavam,teraz som 2 den v prechode a mam jest 3xNf +1 jedlo(maso so zeleninou) a pravdupovediac to jedno nf vynechavam,ale musim uz od zajtra dat 3NF bo sa bojim co to spravi ak neprejdem plynule na normal stravu 😏
Ja idem budúci víkend na Slovensko.... To znamená 12 hodín v aute a strava len tak, v sede, snad to nepokazim a budem sa drzať.... Krasny vikend
ahojte ak by ste mali na predaj nejake produkty koktejly nutrifood rada odkupim dakujem.
U som tuto dietu mala este ked sa volala cambridge.
Holky akosi je tu otupno... ako pokracujete???
Ja dnes na vahe pod 55kg,presnejsie 54.4kg 😉
Bez nf som uz 2 tyzdne... este take kilecko dve dole a som spokojna .... 😊
@ada309
@ludka111 ahojte. Uz som sem aj ja chcela pisat, ze ako pokracujete? Ja uz na NF nie som dlhsie, ale cvicim a pocitam kalorie cez aplikaciu Kaloricke tabulky. Dokopy som zatial dala dole 12 kg. Dnes som obliekla v obchode o 2 cisla mensie rifle ako som nosila, ked som zacala s dietou. Super pocit. Ale este dlha cesta predomnou, uz to ide o dost pomalsie. Nejake sacky este mam, tak potom mozno hodim nejaku dvojtyzdnovku s NF znova, nech sa to rozhybe smerom dolu este 😊 Drzim palce baby!!!
@ivkars ahojte ja za 2 mes tiez 12 kg dole mam. Cez vikendy ale zhresim. Chcela by som este raz tolko-((
@bambula626 aj ja chcem este raz tolko. Ale neboooj, to dame! Ja mam ciel, ze do Velkej Noci to bude dole. Snazim sa zmestit max do 1200kcal denne a cvicim na tom orbitreku. Tam mi ukazuje, ze za 30 min spalim 900 kalorii, ale podla mna je to hovadina. No vaha ide pekne dole a to je hlavne 💪🏻
Mamicky a teda kolko to asi vychadza cenovo pri tejto diete? Vyssie som citala ze jeden sacok stoji 2.90 euro a kolko ich potrebujete na den?
@lolinecka888
Uz je to vsetko predane.
Baby ako sa vam dari s NF? Ja idem na to od zajtra. Citam prispevky,dufam ze sa budem aj ja tesit pri vysnenom poklese vahy a dufam ze vydrzim bielu a zelenu zeleninu jest. V akej forme ste jedli zeleninu? Dakujem
@ivkars je to blbost. Ja mam applewatch tie meraju presne a za hodinu spalis nieco vyse 400 kcal.
@ivkars
Dnes som zazila pozitivny sok, vzdy v zime total depka v oteplovakoch, ani zaviazat snurky sa dobre nedalo, dnes som obliekla tie uplne mini, troje mi uplne padali ze zapnute pretiahnem, a este aj tie mini mi viseli. hura
@bambula626 aj ja mam apple watch 😊 hej, je to blbost, alebo to meria v inych jednotkach, neviem. To je fuk.
No vidis, super 👍🏻 Poznam ten pocit, to fakt potesi ked navlecies na seba nieco, co uz dlho stalo v skrini a este to aj pada 👌🏻
Ahojte kočky, ponúkam koktaily, kaše, ochucovadlo a bujón.
11x jablková kaša
12 x natural Kaša
3x čokoládový koktail
4x čoko-mäta koktail
7x banán
4x jahoda
9x lesné ovocie
Ochucovadlo je lesné ovocie.
Ak je záujem tam mi napíšete súkromnú správu 🙂
@veronicka51
Cena za kus??
@bambula626
2,50 , ochucovadlo 8 a bujón 8 (všetko je zatvorené)
@meggy0123 dobrý máte ešte tie sacky nutrifood alebo to uz dávno nieje aktuálne,len teraz som to objavila dakujem.
Moja ponuka koktailov, káš a ochucovadiel je ešte aktuálna 🙂

@ada309 asi hej, dopijem a dojem čo mám a skusim to asi inak, len uz fakt neviem ako lebo mne to nejde nijako 😢 proste nejde a nejde. Ale najväcsi problem je asi v hlave, a kym si to nejako neutriedim v nej, tak to nepôjde... Nechce sa mi ani cvičiť, skušala som aj to, kupila som pernamentku za 180€, cvicila som s trenerkou, ale nedokoncila, nutrifood tiez nie, tak neviem. Každopadne som nestastna, neznasam sa a kazdy utorok pri extremnych premenach plačem... Som zakomplexovana a depkova a ……… 😢