icon

Chudnutie s Nutrifood - výmena skúseností

jakubovamama
22. feb 2017

Ahojte. Dnes som začala chudnúť s Nutrifood. Máte niektorá skúsenosti? Ako pokračujete? Rada by som si vymieňala skúsenosti, rady a navzájom by sme sa mohli motivovať.

katkad357
14. jan 2018

Ahojte, predam 35ks sacikov Nutrifood, prevazne hlavne jedla a polievky. Cena spolu 90eur.

martika38
14. jan 2018

@katkad357 Ahoj po koľko predávaš a aké hlavné jedla?

alenavalkova
15. jan 2018

@katkad357 ahoj.mozem sa spytat co vsetko je v tych sackoch?

katkad357
15. jan 2018

Pridavam foto

martika38
16. jan 2018

@katkad357 .... a cena jednotlivo?

kamagma
Autor odpoveď zmazal
katrina122
Autor odpoveď zmazal
katkad357
16. jan 2018

@martika38 ahoj, predavam to iba spolu

tinkass
16. jan 2018

@kamagma ahojky...este mas stale saciky na predaj?

kamagma
17. jan 2018

@tinkass riesim to s jednou pani cez ip ak to nevezme, ozvem sa

bloncka2
18. jan 2018

Tak kočky, mám za sebou tri týždne a 9kg dole.Som strašne spokojná.

kamagma
Autor odpoveď zmazal
tinkass
18. jan 2018

@bloncka2 to je super vysledok..gratulka
Ja dnes zacinam treti tyzden...ale zatial len 4.5kg dole :(

kamagma
18. jan 2018

@tinkass predane

jankkas
18. jan 2018

@katkad357 dobry den
Mala by som zaujem ak su volne. Dakujem

petrag25
18. jan 2018

A herbalife ste neskusali? Baby ja chudnem s tym a uz 15kg dole...ak by ste mali zaujem napiste mi spravu 🙂

bloncka2
19. jan 2018

@tinkass no ja som isla z vysokej vahy,preto to ide tak rychlo.mala som 113kg.

tinkass
19. jan 2018

@bloncka2 jaaj..tak to je mozne,ze to ide potom lepsie dole
A kolko by si si priala celkovo zhodit? 🙂

bloncka2
20. jan 2018

@tinkass na svoju povodnu sa asi nedostanem,mala som 65kg,ale tak na 75 -80 by mi stacilo.

ivkars
20. jan 2018

@bloncka2 super!! Len tak dalej. Drzim palce!

zuzana36
20. jan 2018

ahojte, kamoska mi povedala o nf a ja nad tym uvazujem, len sa bojim, ze to nedokazem a vyhodim eurka, mam svoju najvyssiu vahu v zivote a nic s tym neviem urobit- chyba mi pevna vola, ako casto chodite k poradkyni? neviem ako si nedat na ranajky chlieb- jedam cca pol zemle- neznasam sladke ranajky ovocne toboz a este viete mi odporucit poradcu v BA? najlepsie Ruzinov... dakujem

martika38
21. jan 2018

@zuzana36 Ahoj, tak pokiaľ nemáš pevnú vôľu a chuť niečo s tým urobiť (vzdať sa nezdravych a nesprávnych návykov), tak do toho nechoď! Ja už keď priberiem 2-3 kg sa spamätám a hneď to riešim! .... aj teraz po sviatkoch som sa dala 2x na.NF , lebo som mala skoro 3 kg navyše a behom 10 dní ich mám dolu! Teraz pomaly prechádzam na stravu, ale viem, že si to musím udržať a dať sama dole ešte nejaké 1-2 kg ..... NF je super, ale chce to veľké odhodlanie CHCIEŤ to dodržať a pevnú vôľu vydržať!!! Mňa motivuje to, že ma to stálo nemalé peniaze a preto viem, že nemôžem zlyhať! 😉

zuzana36
22. jan 2018

@martika38 dakujem ze reakciu, este otazocka, ty uz vobec ani po nf nejes chleba? mne je jasne, ze nikto z nas nenabral kila zo vzduchu, ale vlAstnym pricinenim, no neviem ci je to celkom ok nie zhresit, ale vylucit nastalo niektore potraviny. ja neviem ako prekonat odpor ku koktejlom na ranajky, ked proste nedokazem ani teraz zmiesat ovocie s jogurtom a tak podobne. jasne, ze aj mna peniaze nepustia, no obavu mam chcenie je jedna vec len si neverim preto sa obavam uz sa opakujem

martika38
22. jan 2018

@zuzana36 .... jem aj chlieb (grahamové pečivo a biely chlieb veľmi zriedka!) poväčšine ako pečivo jedávam bielkovinový chlieb - kupujem ho Tescu ..... dám si všetko, ale s mierou a snažím sa pomaly cvičiť a keď veľmi zhreším, tak si dám potom taký očistný deň - veľa zeleniny, čajov a niečo ľahké na obed 😉 ....

zuzana36
22. jan 2018

@martika38 👍

justina2311
23. jan 2018

ahojte damy, mam na predaj nutrifood proteinove tycinky - dokopy 19 ks, preferujem odber vsetkych naraz. Povodna cena 2,50, posuniem za 2 €. Su chutne a zazenu chut na sladke pri chudnuti. Ja som sa ich uz objedla, preto posuvam. chudnutiu zdar 🙂 👍

zuzkamargit
23. jan 2018

@petrag25 vysvetlis princip, ci predas?

juliet86
23. jan 2018

@zuzana36 ahoj. je vela stihlych fit ludi co jedavaju pecivo. ono pol pecivka rano nikomu obezitu nesposobim. ide o to ako jes jedavas po zvysok dna. ak ti je od pohladu nesympaticka tato dieta tak podla mna by nebolo rozumne do nej ist. ved existuje bilion inych sposobov. len musis najst ten co ti vyhovuje... vsetko je to o tom, ake potraviny jes, v akom mnozstve, kedy ich jes, plus este aky mas stres spanok a pohyb. byt tebou vyratam si bazalny metabolizmus, pozriem si kaloricke tabulky a odpichnem sa odtial. ide o to, ze co ti chuti. pises ze nemas rada jogurt a ovocie a sladke ranajky. to je ok, existuje inych bilion sposobov, napr. vajicka, alebo avokado, alebo tvaroh, alebo slanina. mas rada maso? ak ano ake? mas rada zeleninu? mas rada ovocie? ake, na tom to postav, plus strukoviny a zdrave sacharidy ako doplnok, a najma, ked sa stravujes zle, tak ako velmi to zle vyzera? ulietavas si na chipsoch? alebo na cokolade ci zmrzline? v akej situacii po nich siahas? ked sa pohadas s niekym? ked si nevyspata? ked sa nudis? drzim ti palce.

bloncka2
24. jan 2018

Kočky včera kontrola u nutričnej a bola velmi spokojna,mam za sebou mesiac a 10kg,1,3% tuku.tak idem na extra tyzden a pokracujeme.

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená